nişanlı bir erkek niye başka bayana bakar

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var sizlerinde fikrini almak istedim bir kaç bina ötemde bir beyefendi var uzun süredir karşılaştığımızda gözlerini ayırmadan bana bakıyor tabi aynı mahallede olunca kesin karşılıyoruz. birgün annemle eve gelirken arabasını temizliyordu annemin bile dikkatini çekmiş çekilmiyecek gibi değil geçen yine karşılaştık ben sağdan o soldan yürüyormuş ben onu görmemiştim kulaklığım düğüm olmuş onla uğraşıyorum kafamı bir çevirdim yine bakıyor sonra yine aynı mahalleden olunca facede ortak arkadaşlarımız çıktı merak ettim baktım nişanlı yazıyor nişanlısınında resmi var nişanlı neden bana sürekli bakıyor onu anlayamadım açık saçık giyim tarzımda yok ona bakıyo desem sizin bir fikriniz varmı birgün çok kötü terleyeceğim

bazıları bakar
nişanlıda olsa evlide olsa bakar
bekar olupta baksa hadi neyse
hem tedirgin edici hemde sinir bozucu adamın durumu
böyle bön bön baktığı zaman yavaştan yanaşıp agzının ortasına bi tane sallıycan böylelerinin

bakar bakar... evlensen de bakar yaşlansa toruna torbaya karışsada bakar pis gözlü olmasın yeter ki

Bunu kendine dert etmeye gerek yok
Erkek olduğunu bilmen bakmasına yeterli bi sebep bence
Erkek milleti işte

aynı mahallede nişan haberini nasıl duymadınız...face de neler neler yazıyor insanlar,belki sevgilisi öyle yazmasını istedi.......

ayrıca bu facebooktan nefret ediyorum

Gerzek bu erkekler ya hayır kendimi nişanlısının yerine koyuyorum üzülürüm ben bir gün inş. Nişanlısının yanındada yaparda nişanlısı bunu bi güzel oyar hani kendimi övmek istemiyorum kendimi beğenirim çevremdekilerde çok beğenir çoğu yabancı uyruklu sanıyor kaç kere başıma geldide ya gerçekten anlamıyorum rahatsız olduğumu nasıl belli edicem ben buna

Son düzenleme:
güzele bakmak sevaptır varsın baksın sokakta çok insan bakıyordur tek tek medeni durumunu bielemezsn bakarsa baksın

neden, içten içe bu durumdan hoşlandığını düşünüyorum acaba ?:82:

kötüyüm ben kötüyüm

ya kızcağız deseydi şimdi ben güzelim,herkes bana bakıyor diye hepimiz taşlayacaktık,napsın kendince evirip çevirip böyle anlattı güzelliğini

Konu yine saptırılmış ben sadece rahatsız oluyorum nasıl belli ederim diyorum bu durumdan hoşnut değilimki fikir istiyorum beni beğenen beğenmiş geriside benim umrumda değil ben kendimi biliyorum zaten başkaları tarafından tasdiğe hiç ihtiyacım yok bu durumda hoşlanılcak bişi değil yanlış tespit etmişsiniz

kötüyüm ben kötüyüm

Ya kızcağız deseydi şimdi ben güzelim,herkes bana bakıyor diye hepimiz taşlayacaktık,napsın kendince evirip çevirip böyle anlattı güzelliğini

ben bunu açık açık diyebilirim sendenmi çekincem yazacak olduktan sonra gereksizsin cvp vermicem

sana bakmasından rahatsız olduğun adama ne diye faceden bakıyorsun ki? aynı mahalledesiniz,ortak arkadaşlarınız var ve sen nişanlı olduğunu bilmiyorsun?

ayrıca yabancı uyruklular kadar güzel olduğunu belirtmesen de yorum yapabilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…