nişanlı bir erkek niye başka bayana bakar

:)

konu sahibesi bence yine sana tip tip baktığı bir an pardon bi sorunmu var de yada ne bilim pardon trenmi geçiyor de uslubunu bilmedigim icin iki yöntem sunuyorum kullanmak istersen rahatsızlıgını dıle getırmek ıcın

pardonda bu seni niye rahatsız etti acaba sana açıklama yapmıcam sende yorum yapma ok

Ben olsam çoktan haddini bildirmiştim.Sert bir dille uyar bir daha cesaret edip bakmaz.

Arkadaşlar ben burda kendimi övmek güzelliğimi belirtmek adına yabancı uyruk lafını kullanmadım sadece bazen çözemezsiniz bakarsınız türkmü yabancımı diye çünkü genelde öyle sanıyorlar biliyor öyle olmadığımı öylemi sandı açısından yaklaşıcaktım

yabancı uyruk diyince ...hangi uyruk diye benim kafama takıldı?bi de feysbuk takıldı?
nick sarı şeker..kuzey avrupa mı? doğu blok mu?:44:

benim anladığım siz karşılıklı bakışmışsınız bir dönem
tabi normal olarak ümitlenmişsiniz belki de kafanızda kurmuşsunuz- ki facebooktan araştırmışsınız- sonra nişanlı olduğunu öğrenince doğal olarak sinirlenmişsiniz.
Sonuç olarak soru neden bakar değil, nişanlı bir erkek neden başka bir kızla bakışarak ona ümit verir olmalıydı.
yoksa sadece bakıyor diye bir soru olamaz. Bu sorunun cevabı ne olabilir ki?
Düşeneyim...
Aşıktır
sanırım bu konuyu açmakla beklediğin cevap bu
ama bence gerçek cevap bu değil ,adinin tekidir işte ondan bakıyodur

Son düzenleme:
[sıze=3]evet yapıyon bide hoşlarına gitmiyor zoruna gidecekse açma konuyu kardeşim
madem yabancılar kadar güzelsin ne dert ediyon senden bal almak isteyen çok olur hadi gene iyisin
[/sıze]

seviye yerlerde belli anlaşılan herkesi kendin gibi sanıyosn sen çok almak isteyen oldu herhalde uzman olmuşun seviyesizz

bence sende begenmişsin demekki bi faceten yoklaşmıssın hoşuna gitmiş sana bakması.. eleştirmek anlamında söylemiyorum gayet normal :) güzelsen haliyle herkes bakar kadın bile dönüp bakar nişanlıyı bırak evli bile bakar . bakarlarda bakarlar yani sinir bozucu bi durum bence ama yok ne bakıyosun yok söle böle deme çünkü muhatap olmaya bile değmez.. yürü geç.

seviye yerlerde belli anlaşılan herkesi kendin gibi sanıyosn sen çok almak isteyen oldu herhalde uzman olmuşun seviyesizz

senin seviyene göre tatlım
umrunda olmayan insan adını soyadını öğrenipte gidip faceden bakmaz kimi yiyon allasen şimdi sen seviyeli ben seviyesiz mi oldum puhahaa

yanda ortak arkadaşlarınız diyor açtım baktım özellikle aratmadım

Son düzenleme:
Face konusuna gelince gidip adını soyadını araştırıp aratmadım yanda ortak arkadaşlarınız yazıyor ordan baktım baktığımı inkar etmiyorum merak ettim baktım neyin nesi diye gidip öğrenip araştırmadım işim gücüm yok onumu araştırcam burdan kötü niyetli kıskanç insanlarla muhatap olmucam keklicek olcam daha ses getircek konuları kullanırdım

Son düzenleme:
face te profil resimleri küçücük, pire kadar ,nasıl tanıdınız ki tesadüf eseri ,o bakan nişanlı kişiyi..
ismini filan bilmiyorsunuz, resimden tanıdınız öyle mi?

Bütün yabancı uyruklular güzel mi ki? Bende yakın doğudanım. Yabancı kuyruk sayılabilir. Çok güzelim. En güzelim.
Erkek bu bakar. Kimi boş bakar bazısı hoş bakar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…