- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi SARI_SEKERM
-
aslında konu sahibine ben bişey demedim o kadar söyleyen oldu geldi bana alıntı yaptı geldiler orda bana. konuyu açıyorsa saygı duymalı.
Konu sahibini pişman etmişler yahu.Kızcaz bir soru sormuş sadece.
Canım böyle erkekler çok ve bende nefret ederim böylesinden gözlerini oymak lazımm .
Sizin bahsettiğiniz saygı karşılıklı, burada biri konu açıyorsa cevap verenlere saygı duyacak ama cevap verenler de konuyu abuk sabuk yerlere çekip dağıtmayacak, konunun içine bir güzel limon sıkmayacak.[/QUO
ben her fikre saygı duyarım canım ama artık hakaret boyutuna getirdiler sanırsınki nişanlı birini ayırdım kendime yaptım
Sizin bahsettiğiniz saygı karşılıklı, burada biri konu açıyorsa cevap verenlere saygı duyacak ama cevap verenler de konuyu abuk sabuk yerlere çekip dağıtmayacak, konunun içine bir güzel limon sıkmayacak.
ben her fikre saygı duyarım canım ama artık hakaret boyutuna getirdiler sanırsınki nişanlı birini ayırdım kendime yaptım
Böyle durumlarda "kötü içerik bildir" butonunu kullanmanı tavsiye ederim, yüzde yüz çalışıyor
Sizin bahsettiğiniz saygı karşılıklı, burada biri konu açıyorsa cevap verenlere saygı duyacak ama cevap verenler de konuyu abuk sabuk yerlere çekip dağıtmayacak, konunun içine bir güzel limon sıkmayacak.
bazıları bakar
nişanlıda olsa evlide olsa bakar
bekar olupta baksa hadi neyse
hem tedirgin edici hemde sinir bozucu adamın durumu
böyle bön bön baktığı zaman yavaştan yanaşıp agzının ortasına bi tane sallıycan böylelerinin
Konu sahibi sen niye bunu KK'ya konu açacak kadar dert ettin? Hepimiz belli bir dönemde birilerinin bakışlarına maruz kalıyoruz ister istemez. Normal bişey bakan bakar adiyse bakar evli nişanlı dinlemez bakar. Ama bence sen biraz nişanlı olduğunu öğrendikten sonra bozulmuşsun gibi. Neyse artık kale alma bakan erkekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?