canım eşim, kaynım ve görümcem beraber büyüdük bizgorumcenle yakinliginiza imrendim : ) bi de esinin ailesinden olan memnuniyetine.. masaallah
bir süre daha gözlemlesem ve kardeşler bir araya geldiğimizde açsam ya da açılırsa o zaman söylesem nasıl olur sizce?madem ki görümceniz farkında..
kaynınızın da içine sinmeyen bişiler var ve fikrinizi sormuş..
ben olsam söylerdim.
ama kötülemek maksatlı değil.. böyle böyle sorular sordular bana, ablana da benzer soruları benim için sormuşlar..
gerisine karar vermek sana kalmış derdim.
sonra evlenip de sorun yaşarlarsa daha çok üzülürsünüz.. ama ablası da anlatsın..
genel görüş bu şekildeBen olsam söylerim
Belli ki huzurlu bir ailesiniz huzurunuzu bozmalarına izin vermeyin...
ben dinlerken çok utandım onlar gayet rahattı çok şaşırdımbasit muhabbetler yok kaç bilezik yok bohça .O kadar banal ki .
bir süre daha gözlemlesem ve kardeşler bir araya geldiğimizde açsam ya da açılırsa o zaman söylesem nasıl olur sizce?
o zaman böyle bir aileye susarak çok büyük ceza veriyorsunuz..genel görüş bu şekilde
ben de görümcem de huzur bozulmasından çok korkuyoruz
kv ve kp farkında değil
onları da sakın dışlamayın, sarın kucaklayın diye hep nasihat ediyorlar
çok üzülüyorum ikisine de
insan müstakbel eşine kim olursa olsun erkek kadın farketmez bu şekilde nasıl davranabilir .Erkekte iyi bir meslek aranır iyi huylar aranır ama bohça altın takı kuaför muhabbetleri çok fenaben dinlerken çok utandım onlar gayet rahattı çok şaşırdım
canım ne halleri varsa görsünler deyip sussam dediğiniz gibi ceza oluro zaman böyle bir aileye susarak çok büyük ceza veriyorsunuz..
ilk once esine soylemelisin..bir süre daha gözlemlesem ve kardeşler bir araya geldiğimizde açsam ya da açılırsa o zaman söylesem nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?