nişanlı eltimden duyduğum rahatsızlık

madem ki görümceniz farkında..
kaynınızın da içine sinmeyen bişiler var ve fikrinizi sormuş..
ben olsam söylerdim.
ama kötülemek maksatlı değil.. böyle böyle sorular sordular bana, ablana da benzer soruları benim için sormuşlar..
gerisine karar vermek sana kalmış derdim.

sonra evlenip de sorun yaşarlarsa daha çok üzülürsünüz.. ama ablası da anlatsın..

gorumcenle yakinliginiza imrendim : ) bi de esinin ailesinden olan memnuniyetine.. masaallah
canım eşim, kaynım ve görümcem beraber büyüdük biz
annemle kv çok yakın iki dostlar
gerçi buna rağmen anlaşamasak anlaşamazdık
allahım nolur bu aileye bir çürük elma girmesin, düzenimizi dirliğimizi bozmasın diye çok dua ediyorum

bir süre daha gözlemlesem ve kardeşler bir araya geldiğimizde açsam ya da açılırsa o zaman söylesem nasıl olur sizce?

Ben olsam söylerim
Belli ki huzurlu bir ailesiniz huzurunuzu bozmalarına izin vermeyin...
genel görüş bu şekilde
ben de görümcem de huzur bozulmasından çok korkuyoruz
kv ve kp farkında değil
onları da sakın dışlamayın, sarın kucaklayın diye hep nasihat ediyorlar
çok üzülüyorum ikisine de

basit muhabbetler yok kaç bilezik yok bohça .O kadar banal ki .

Bence eşinize anlatın mutlaka hatta görümcenizin dediklerini bir şey demediğinizi kaynınız sorunca ses çıkaramadığınızı yani buraya yazdıklarınızı olduğu gibi eşinize anlatın ne yapmanız gerektiğini sorun ailesini en iyi tanıyan o gerekirse ablasıyla annesigille konuşacak da o olsun ama bütün bunları bilsin buna benzer bir konuda da demiştim yarın bi laf ederler balaca dedi derler siz üzülürsünüz

bir süre daha gözlemlesem ve kardeşler bir araya geldiğimizde açsam ya da açılırsa o zaman söylesem nasıl olur sizce?

konu açılırsa söyleyin bence..
ama madem kv. ve kp.niz üzülür diye düşünüyorsunuz, kaynınız, eşiniz, görümceniz bir aradayken konuşun..

o zaman böyle bir aileye susarak çok büyük ceza veriyorsunuz..

ben dinlerken çok utandım onlar gayet rahattı çok şaşırdım
insan müstakbel eşine kim olursa olsun erkek kadın farketmez bu şekilde nasıl davranabilir .Erkekte iyi bir meslek aranır iyi huylar aranır ama bohça altın takı kuaför muhabbetleri çok fena

ben eltinin eltiye yaptığı yorumları maalesef çok gerçekçi bulamıyorum.benden size tavsiye karışmayın.çünkü işin içine sizin nefsiniz girebilir.uzak durun

Olgunluğunuzu takdir ettim. Bir daha konusu olursa görümcenizle münasip bir dille paylaşabilirsiniz belki.

o zaman böyle bir aileye susarak çok büyük ceza veriyorsunuz..
canım ne halleri varsa görsünler deyip sussam dediğiniz gibi ceza olur
şu anda ne yapmam gerektiğini kestiremediğim için susuyorum
açıkçası bu gibi konularda acemiyim
kaynım da bu kıza aşık olarak nişanlandı
4 yıllık ilişkileri var
bakalım inşallah herkes için hayırlı olan şeyler olur

Ben olsam görumceme soylerdim.

Sonucta gorumce de , senle paylasmjs sende onla paylasabilirsin..

Simdi karisma diyen olabikir vs. Ama madem esinin ailesiyle iyi anlasiyorsun onlarda beliki seni seviyor.
Ozaman soylemen gerekiyordu....

bence sen karışma...
kaynın zaten farketmeye başlamış...

Karışırsan sen kötü olursun gibi geliyor bana genelde öyle olur sen ara bozucu olursun onlar yağ bal.

Bence soyleyin acikca, bakin ablasi anlamis, adam da sezmis ama isimlendiremiyor.

Anlatin adama, adini koyamadigi seyler yuzunden kendini yemesin. Anlatmazsaniz adamin basi yanacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…