Nisanli ihanetine karsi dava

fatoss01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
40
31
18
35
Öncede bahsetmistim nisanlim beni aldatti hemde butun birlikteligimiz boyunca bendeb ayrildi üvey dul kendinen 10 yas buyük ablasi ile evlendi ayrilali iki hafta oldu onunla evleneli bir hafta oldu peki arkadaslar ben dava acabilirmiyim bu adama yada ne yapmaliyim icim sogumuyor cünkü..

neyyyyyy ablası ile mi evlendi saka mı bu ne bicim anlatma ya
bu adam ensest mi ?????????
Ensest ne demek bilmiyorum ama 9 yildir uvey ablasi ile iliskisi varmis 10 aydirda benimle nisanliydi ben dugun haxirligi yaparken o kadinla hayat yasiyormus kendindende 10 yas buyuk ve dul ablasi ile nikah yapti simdi biz ayrilali 2 hafta oldu onunlada 1 haftadir nikahli va asla şüphelenmedim ben deli gibi asik davrabiyordu bana bir süru var aklimda yiyemiyorum icemiyorum unutamiyorum ruyalarimda hala atlatamiyorum ya cok asiktim ben ona onun yuzunden birde hastalik cikti bende kadinsal uzuntuden dedi doktor ben mutlu degilsem onlarda olmasin

KIZLAR NE YAPMAK ISTIYORUM BILIYORMUSUNUZ NUMARASINI BI YERSE DAGITMAK ISTIYORUM HERKES AYRI AYRI ARASIN AGZINA GELENI SAYSIN PİSLİK MIGDESİZ GURURSUZ ADAMA..

Öncede bahsetmistim nisanlim beni aldatti hemde butun birlikteligimiz boyunca bendeb ayrildi üvey dul kendinen 10 yas buyük ablasi ile evlendi ayrilali iki hafta oldu onunla evleneli bir hafta oldu peki arkadaslar ben dava acabilirmiyim bu adama yada ne yapmaliyim icim sogumuyor cünkü..
Büyük talihsizlik olmuş sizin adınıza üzüldüm
Kanunen nişanlıların da hakları var yalnız detaylı bilgim yok
İnternetten ön Araştırma yapabilirsiniz

canım davalarla ilgileniyorum açabilirsin.Hukukta evlilik akdi nişanlanma ile başlar. çok iyi bir avukat bulursan her hakkını alırsın.hem maddi hem manevi açarsın davayı. takı vs. takıldıysa nişanında hepsini de alırsın.masraflarında dahil

canım davalarla ilgileniyorum açabilirsin.Hukukta evlilik akdi nişanlanma ile başlar. çok iyi bir avukat bulursan her hakkını alırsın.hem maddi hem manevi açarsın davayı. takı vs. takıldıysa nişanında hepsini de alırsın.masraflarında dahil
Ama iste avukat parasini ayarlamam lazim dunyayi burnundab getirmek istiyorumm

Cok ii bir avukat bulmam lazim ama adanadayim ben
Bende Adanalıyım. çok iyi avukatlar var. zaten senin davan her halükarda kazanılır. nişanlıydınız ama dimi. yani büyük nişan. resmi bişey. nişan fotosu falan varsa. bunları avukat bul ve ona sun.

Back
X