Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

3 gün oldu ayrılalı
geri felanda dönme en iyisi. bak sankın arama msj atma mutsuz sakın görünme. eğer tepkisiz kalırsan aramazsan sormazsan umrunda değilmiş gibi yaparsam mutlaka geri gelicektir. gelicek ama düzelmemiş olarak gelicekse hiç zorlama ya. seviyosan gerçi bütün söylediklerimiz boşada insan anca kendi isteyince çok büyük bir darbe yemeden akıllanmıyo. sana söylüyorum ama hepimiz öyleyiz canım ya. hakkında bu mübarek günlerde allah hayırlısı neyse onu versin

Bizim böyle bir akrabamız vardı son aya kadar ev tutulmadı hiçbirşey almadılar aynen böyle bacılar kardeşler herşeye musallat. Son ay dediler ki ev üstüne gelin geleceksin ayrı ev olmayacak. Kız da nişan attı. Bikaç ay sonra başkasını buldu daha yıl dolmadan evlendi ve çok mutlu. Diyeceğim o ki çekmene değmez be gülüm nişanlılıkta böyle yapan evlenince neler eder. Yol ver gitsin. Nikah yok ya suyuna gidesin düzeltmeye çalışasın.

Böyle giderse nişanı atacakmıştan sonrasını okumadım. bunu duysaydım o yüzük parmağımda kalmazdı kendinize iyilik yapın ayrılın

Yol ver gitsin. Nişanlıyken böyle olan adamın önünü evlenince hiç alamazsın. Hem söyleyim sana aile baskısı olacak evlenince siz. O da hiç çekilmiyor bu yüzden evlilikler bitiyor. Kendini kimse için örseleme. At gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…