Iyi geceler kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Daha öncede yazmıştım bir dönem sorunlarimiz vardı ama son aylarda hersey yolunda gidiyordu su son 3 haftaya kadar. Bu gece buraya yazmama sebep olan beni ağlayan konuyla başlayacağım. Nişanlım aksam isten gelince beni aradi ve akşam biraderim ve arkadaşlarla dışarı çıkacağım haberin olsun dedi bende tamam canım eve geldiğinde beni ara bir konu hakkında konuşmamız lazım dedim telefonu kapattım. Geç vakit olunca ben kendisini aradım yoldayız eve gidiyoruz dedi kapattı. (Ev ile carsi arasi 3dk en fazla)Onada eyvallah ettim. 30 dk sonra tekrar aradım canım eve vardıysan konuşalım falan.. Niye aricam deyip aramıyorsun diyince telefonu suratıma kapatti. 5 dk sonra aradi kapatma sebebi evde misafirler varmış. Ulan bi kısa msjla yaz o zaman böyle böyle diye. Neyse benden sıkılmış onu cok boğuyormuşum son 1 aydır sürekli duyduğum laflar. Ben hiçmişim böyle giderse nişanı atacakmış....
Diger gunlerde ise sorunumuz düğün telaşı. Düğüne 50 gün kaldı ve ortada gelinlik yok kınalık yok alışveriş yok ev yok. Geçen günlerde gezmeye diye beni alışverişe götürdüler. Dedim madem alışverişe çıkacaktık benim annemde gelseydi hani adettendir ya kız tarafından da biri bulunur. Yok efenim annemin ne işi varmış. Onun annesi biraderi kız kardeşi varmış.Bunu da sineye çektim. Kaynana o saten gecelige ne gerek penye aldık ya. 2 takim iç çamaşırı cok değil mi vs. Vs.. ....2 aydır birlikte hicbir şey yapmadığınız için bu pazar bana sözün olsun birlikte bir şeyler yapalim dedim tamam dedi. Saat öğlen vakti aradi neymiş biraderi ve kız kardeşide bizimle gelecekmiş onları bırakıp dışarıda seninlemi sürtcem demez mi beynimden vurulmusa döndüm. Sen sahtekarsin kardeşlerimi seviyor gibi davranıyorsun. Vs vs vs.. . Ben yüzüğü göndereceğim kızlar cok yıprandım.bana kızacaksınız biliyorum. Belki olur duzelir diye zorlarim ama olmadi. Herkes yoluna.
Hakkınızı helal edin. Uzun oldu