Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Hiç dalaşa girme istediği kadar ben attım desin. Doğruyu herkes zamanla öğrenir :) Olaylar soğuyunca mesaj atarsın. Ben nişanı attım evlenmek istemiyorum. Sen sağ ben selamet dersin. Bitti gitti hayırlı olsun :)

Ne kadar saygısı yoksa sana bitti sözünü bile ciddiye almıyor hala düşünelim diyor,güya tekmeyi sen değil o atmış olacak..

Manyak herife bak. Seni hiç adam yerine koymuyor. Ben olsam bu iş bitti, sağdan sağdan git arkadaş diye cevap verirdim. Bir de engelle şunu artık. Ulaşamasın sana.

Annene değer önem vermeyen, 1 tane saten geceliği çok gören,yüzüne telefon kapatan, ara dediğin halde aramayan, senle bir kaç saat geçirmek yerine her gün gördüğü aynı evde olduğu kardeşlerini tercih eden, sana hakaret eden senden soğuduğunu belirten,50 gün kalmış düğün için hiçbir şey yapamayan bi adamdan arkana bakmadan kaç derim. Çünkü düzelmez. Üzgünüm ama düzelmez. Daha şimdiden böyleyse evlendikten sonra bin beter olur. Şimdi üzül ağla başkası karşına çıktığında unut. Öteki türlü bir ömür ağlarsın belki hamile kalırsın daha zor olur herşey. Ayrıl canım senden değerlisi yok unutma.

Annene değer önem vermeyen, 1 tane saten geceliği çok gören,yüzüne telefon kapatan, ara dediğin halde aramayan, senle bir kaç saat geçirmek yerine her gün gördüğü aynı evde olduğu kardeşlerini tercih eden, sana hakaret eden senden soğuduğunu belirten,50 gün kalmış düğün için hiçbir şey yapamayan bi adamdan arkana bakmadan kaç derim. Çünkü düzelmez. Üzgünüm ama düzelmez. Daha şimdiden böyleyse evlendikten sonra bin beter olur. Şimdi üzül ağla başkası karşına çıktığında unut. Öteki türlü bir ömür ağlarsın belki hamile kalırsın daha zor olur herşey. Ayrıl canım senden değerlisi yok unutma.

Aynısı beb yaptım zamanında şimdi eşimle çok mutluyım haytta bi bu aptallar yok canım düğün fakan bosver ..mutlu olmayacağın bi evlilik sana hayır getirmez YOLUNA BAK

koşarak uzaklaş. adam gerçek yüzünü göstermiş. evlenince bin beter olur. şimdiden al önlemini evlwnince ayrılması da zor olur.
Sakın sonradan dönerse de kanma. değişmez o. çok daha iyilerine layıksın.

KIZACAK BİR ŞEY YOK Kİ BUNDA NEDEN KIZALIM. BENCE SON O YÜZÜĞÜ YOLLA GİTSİN. KENDİNE GELİR BELKİ. YAZIK BİZ BAYANIZ YA BU ŞEKİLDE NASIL DAVRANABİLİRLER. BENCE BÜYÜK HAKSIZLIK. ASLINDA ONLAR BİZLERE DEĞİL BİZ BUNU KENDİMİZE YAPIYORUZ İZİN VERMEZSEK KİMSE BİRŞEY YAPAMAZ BİZ İZİN VERİYORUZ. ÇOK SİNİRLENDİMMM KUSURUMA BAKMA CANIM. EN DOĞRUSUNU SEN BİLİRİSİN AMA EVLENİNCE DÜZELMEZ DAHA KÖTÜ OLABİLİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…