Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Ayrılmakta haklısın, seni eşi olarak değil, malı, hizmetçisi olarak gören bir adam bu. İnsanca bir muameleyi de doğal olarak layık görmüyor sana ve saygı duymuyor. Ev robotu gibi birşey olacaksın evlenirsen. Bunun dışında eklemek isteyeceğim şey bir dahaki ilişkinde don, atlet pazarlığına girme, çok absürd geliyor bana sülalece çıkıp gecelik almak, bunun için çekişmek. Alacağın dona kadar karışma hakını baştan vermiş oluyorsun onlara.
Sana gösterilen saygının ve değerin maddi bir karşılığı olmasın.

Kararımın arkasında durduğum için muhattap olmak görüşmek konuşmak istemiyorum ya zaten.

Acırsan acınacak hale düşersin..Yarın birgün bu adamla evlenirsen de en fazla 3 ay sonra buraya gelir boşanıyorum diye konu açarsın...Nice düzgün efendi insanlar var karşına elbet iyi birisi çıkar yaşın kaç bilmiyorum ama evlenmek öyle kolay değil iyi bir insanla evlenirsen hayatın mükemmel olur mutlu olursun yok ben böyle birisiyle evlenirim dersen de hayat zindan olur ki zaten bu bile bile lades demektir...

Canım bence at yüzüğü şimdi bile aileden vuruyorsa ilerde ne olur bilemicem... nişandan ayrılmak ayrı boşanmak apayrı... bu umursamaz şımarık halleri evlenincede devam eder değişeceğini düşünme sakın... sorumsuz erkek olmamalı bir kadının hayatında dik dur ve gururunu düşün at yüzüğüde görsün gününü... eğer seni seviyorsa pişman olur sevmiyorsa da umursamaz bile her türlü sen kârlı çıkarsın... en azından erkenden kurtulmuş olursun....

Beklemessin sabretmissin ve sonucu görmüssun ne bekliyorsunuz daha canım anlamadim evlenince sizi ailesi gibi gormeyecek belli değilmi. Bu adamla evlenirsen sevgisizlikten solacaksin ha birde eşim beni hiçe sayıyor diye hep kardesi ailesi diye dusunmekten takıntı hastasi olacan kii asla bu kötülüğü kendine yapma 3 çocuk annesiyim bi abla tavsiyesi lütfen kendine değer ver, gün gelir annen niye sık geliyor evimize der birde yüzük nasıl atilirmis göster kendini begenmise asla millet ne der diye düşünme nisan atinca

Beklemessin sabretmissin ve sonucu görmüssun ne bekliyorsunuz daha canım anlamadim evlenince sizi ailesi gibi gormeyecek belli değilmi. Bu adamla evlenirsen sevgisizlikten solacaksin ha birde eşim beni hiçe sayıyor diye hep kardesi ailesi diye dusunmekten takıntı hastasi olacan kii asla bu kötülüğü kendine yapma 3 çocuk annesiyim bi abla tavsiyesi lütfen kendine değer ver, gün gelir annen niye sık geliyor evimize der birde yüzük nasıl atilirmis göster kendini begenmise asla millet ne der diye düşünme nisan atinca

eeeee kendi düşen ağlamaz
açtınız mı peki ya açmayın ya da açın kesin bir dille bitirin

görürsünüz yarın öbürgün ailecek gelip barışmaya çalışacaklar
Ben telefonlarına cevap vermiyorum. Ama şaka gibi bir mesaj attı bana dün gece. BIZ BU EVLILIK IŞINI BIRAZ DÜŞÜNELİM diye. Kizlar ben bu mahluka yakışacak kelimeyi bulamadım. Adama yüzük göndermişim evliliği düşünelim diyor yahu sinirden deliye döndüm

Düşünülecek bir evlilik yok ki ortada deseydin, biz ayrildik bitdi hersey de kurtul bence

yaşlar kaç acaba sen nişanı attığına göre neyi düşüneceksiniz anlamadım...Yada arkadaş senin nişan attığını bilmiyor.Enterasan durum var ortada ama size şunu söyleyim karşı tarafı en iyi tanıyan sizsiniz eğer ki başkalarının lafı ile hareket ediyorsa kesinlikle uzak durun hatta kaçın...

Babasi soylemedi mi acaba yüzüğü verdigini.

Sen hala düşünüyor musun? Ben bitirdim ve nişanı attım. Artık peşimi bırak yaz.

Babasi soylemedi mi acaba yüzüğü verdigini.
Biliyordur bal gibi,ama erkekliğe ot sürüldü onu kabul edemiyor.Komşumuzun oğlu yıllardır sevdiği kızla nişanlanmıştı.Kız sevdiği için değil,o anki en iyi aday o olduğu için kabul etmişti.,bunu herkes görüyordu,oğlandan başka.Kız,adamın kendisinden asla ayrılmayacağından emin olduğu için,nişanlısı askerdeyken başkalarıyla görüşüyor yemeklere gidiyordu.Adam bunu haber alınca geldi ve yüzüğü attı.Kız ayılıp bayılmalar,krizlere girmeler.Arkadaşları demişki,sen ayrılacaktın zaten,oyle söylemiştin bize,başkasını bulmuştun,onu sevmiyordunki.Demiş evet oyle,ama BENN ayrılacaktım,BEN yüzüğü atacaktım,X in nişanlısı onu bırakmış DEDİRTMEMM.
Bu adamda bunu dedirtmek istemiyor,bugün herşey yoluna girmiş görünse yarın o atar nişanı...

Aynen adam ters psikoloji yapiyor da olabilir.
Kiz ayrilmis ama sanki onemsemez gibi o dusunelim diyor evliliği.
Belki de psikolojisi bozuktur valla bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…