evet biliyorum ama bünyesi fazlasıyla zayıf, bukadar aşırıya kaçırmıyodu nabzında içtiği için bende artık laf etmiyodumsözlenmeden önce de biliyordunuz içki içtiğini neden şimdi karışıyorsunuz
ya da karışacaktınız içki içmesi sizi rahatsız ediyor neden nişanlandınız
siz fazla üstüne düşüp, içki içmesine karıştığınız için yalan söylemiştir
zaten anladığım için nişanlanma kararı aldım içki içen adam zordur babamdan biliyorum23 den 6 yı çıkarmak istemedim birden. 6 yıllık ilişkinde illaki anlamışsındır diye düşünüyorum. ilk tanıştığınızda 18 yaşında olman gerekiyor hadi o zaman cahil olabilirsin ama şimdi değilsindir. çok iyi düşün içki içen adam zordur.
zaten o şekilde içtiğinde lafım sözüm olmuyodu. ama bu seferi fazla abartı ona şaşırıyorumSiz 29 yaşına gelmiş, kendi kararlarını alabilecek adama sürekli kırk yılda bir yaptığı bir şey için karışırsanız oda haklı bulmuyorum ama yapmak istediği şeyi sizden gizli olarak yapar. İnsanların tercihleri doğrultusunda yaptıklarına sırf sevgilisi, nişanlısı, eşi mantığı ile karışılmasına karşıyım bu iki taraf için de geçerli. Nişanlınız kırk yılda bir içiyor kimseye de bir zararı yoksa bırakın içsin, hatta sizin yanınızda içsin benim eşimde ayda yılda bir içer, çok nadir dışarda arkdaşları ile içer hep beraber toplanırız aynı masa da içmek isteyen içer kimsenin de kimseye zararı olmaz.
Bugün o yaşananlar tamamen sizin yasaklamanızdan kaynaklanıyor. Nişanlınız yanlış yapmış durması gerektiği yeri bilmesi gerekiyordu ama büyük ihtimal kırk yılda bir oluyor deyip içtikçe içmiş belli ki
annemi aradım hemen akşam içmiş geç geldi istifra falan etti uyuyo şimdi dedi. bir hışımla çıktım işten gittim
tamam hatasını anlamasa bile annem anlatacak ondan eminim
arkadaşını annesini aramamın sebebi yine söylüyorum sorumluluk sahibi biri keyfi olarak işe gitmemezlik vs yapmaz. kötü bişey mi geldi acaba başına diye merak edip gittimarkadaşını annesini vs niye arıyorsunuz ki
yani ne bileyim işten izin alıp eve gitmeler vs bana çok abartılı geldi
sadece nişanlısınız
mesafe iyidir
bu arada da içki içmesine karşı olup bu kadar üstelemese idiniz sizden saklama gereği duymazdı
bi önceki cevapta da dediğim gibi başına bişey gelmiş hastalanmış vs olabilir diye aradım. evet annem dediğim kişi kayınvalidem. ki kayınvalidemde rahatsız bi hastalığı var ona bişey olmuş olabilirdi diye merak ettim aradımBurada bahsettiğin kişi annesi mi?
Bu kadar mı çok istiyorsun evlenmeyi?
Bir de ne gerek var herkesi aramaya??
arkadaşını annesini aramamın sebebi yine söylüyorum sorumluluk sahibi biri keyfi olarak işe gitmemezlik vs yapmaz. kötü bişey mi geldi acaba başına diye merak edip gittim
ilk defa olan bişey bu. ve farkındaysanız size içki içti diye dert yanmadım, okadar herşeyine karışmam etmem. bana bu durumda yalan söyledi ne yapmalıyım diye fikir sordum şuan nişanlımı yanlış lanse etmek istemiyorum ayyaşın teki vs değil. ayda yılda bir keyfi arkadaşlarıyla içen birisi ve son zamanlarda bunu zaten azaltmıştıİyi de anladığım kadarıyla sen alkole tamamen karşısın. Adam yataklara düşecek kadar içiyor.
Yani tamam ayrılmaya niyetin yok da bu kadar zıt bir ilişki nasıl sürer ki?
Bütün yorumlarını tek tek okuyamıyorum kusura bakma.bi önceki cevapta da dediğim gibi başına bişey gelmiş hastalanmış vs olabilir diye aradım. evet annem dediğim kişi kayınvalidem. ki kayınvalidemde rahatsız bi hastalığı var ona bişey olmuş olabilirdi diye merak ettim aradım
hay Allah razı olsun ya tek istediğim bu, tavır mı yapıyım yalan söyledi diye kavga mı ediyim güzelliklemi anlatıyım ne. bu fikri sordum sadece size. beni anlayarak cevap veren bi siz oldunuz sağolun6 yıldır bilmiyor muydunuz içtiğini ? Kabul edip nişanlanmışsınız. Bırakıcam demiş çünkü sizi kaybetmek istememiş. Bırakır mı bırakamaz mı bilemem. Arada sırada içiyormuş zaten. Karışmayın siz de. Bırakın içsin. Sizin tavrınız yüzünden söylememiş. Biraz daha ılımlı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?