Nişanlığım çok sıktı! Yarına kadar sabredemeyeceğim!Fikir verin lütfren kızlar :(

lokum34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
44
1
6
35
İstanbul
Kızlar,

Canım çok sıkkın. Bugün nişanlık provam vardı. Nişan elbisemi arkası ipli bağlamalı modellerden çok beğenerek aldım. Bugün de etek ölçüsünü aldırmak üzere provaya gittim. Ancak o kadar çok sıktı ki içinde nefes bile alamadım. Bütün gün erkek arkadaşımın damatlığını ve çeşitli ev eşyaları baktığımız için bu detayı o anki yorgunluktan fark edemedim bile, inanın aklıma şimdi dank etti.

Acaba bu tarz arkası iple bağlı modeller ipleri çok sıkıldığı zaman mı böyle oluyor? Yani mesela iplerini biraz daha gevşek bağlasak daha rahat olur mu? o kadar çok kafama takıldı ki yorgunluğuma rağmen uyku bile tutmuyor. Sorun şu ki nişanıma 2 hafta kaldı ( Kızlar, eğer sorun iplerin bağlaması değil nişanlığın kendisiyse ben maf oldum Elbiseyi değiştirme şansım yok gibi...

Veee Mutlu Edittt: Kızlar sabah soluğu butikte aldım, butik çalışanlarının "Ay yok şimdi ölçü alınmış elbiseyi tekrar denetemeyiz, en azından bir arayıp gelseydiniz, " triplerini aşarak elbiseyi denedim. Dün meğerse çalışan arkadan iplerini çok sıktığı için öyle olmuş. Bugün annemle beraber baktık ve elbiseyle ilgili hiçbir sorun olmadığını fark ettik. :) Anlayacağınız dün gece boş yere uykusuz kalmışım :) Hepinize çok teşekkürler, sayenizde rahat bir nefes almıştım. Bu arada bugün bana yaptığı gereksiz tavırlar yüzünden gelinlik bakarken o dükkana bir daha uğramayı düşünmüyorum kızlar! Hepinize de mutlu öpücükler yolluyorum :)

Son düzenleme:

gevsetınce rahat olması lazım

Benim gelinliğim arkadan bağlamaliydi canım hatta gevşek bağlanmışti ilk başta pot duruyordu sonra farkedip sıktılar iplerini o yüzden kafana takma ayarlanır

yarin ilk is tekrar git provaya ve soyle rahatsizligini cunku arkadan bollastirinca onden potluk yapabilir elbise ama onlar bakip bi cozum bulurlar ona gore bu arada hayirli olsun nisaninizz

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

butık numarası cep fılan yokmu tekrar provaya alsın senı

Yarın sabah tekrardan baskın yapıcam butiğe de bir beden büyüğünü getirtme şansımız kalmadı gibi. Başka bir şehirden geliyormuş. Bunun için bile bir sürü bekledim. İnşallah ayarlanır. Nişan elbisemim nişan günü darlıktan üstümde yırtılması görüntüsü gözümün önüne gelip duruyor kızlar! Belki çok kuruntu yapıyorum ama canım çok sıkıldı. Yarın sabah olsun gidip deneyim hemen ve bir sıkıntı olmasın inşallah! Bu işler ne zormuş.

yarin ilk is tekrar git provaya ve soyle rahatsizligini cunku arkadan bollastirinca onden potluk yapabilir elbise ama onlar bakip bi cozum bulurlar ona gore bu arada hayirli olsun nisaninizz

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

Aynen ben de öyle yapacağım da bekleyemiyorum :) Çok teşekkürler, darısı tüm sevenlerin başına :)

Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah...

Halledilemeyecek bir konu degil bir terzinin rahatlikla üstesinden gelebileği bir is bence siz şimdiden nişanınızın keyfini çikarın

hafıf kahvaltı yap gıt ac gıtme

Kendimi gördüm sizde)))

sadece korse bölümün sktgni yazmissiniz
Onlar ipleri bağlarken çok ski oldu demediginiz için yapisana kadar çekmişlerdir...

O ipler sizi rahat edecek şekilde ayarlanir amaç o zaten.. Pot bırakmaz çünkü fermuar değil ki .. bel kismini daha ski göğüs kismini daha serbest ya da tam tersi yapabilirsiniz.

Bence simdi huzurlu bir uyku çekin boşa evham yapmayin)

Gerçekten mi :) Yorumunuz beni rahatlattı ve gülümsetti :) Umarım dediğiniz gibi olur ve butikten büyük bir rahatlamayla çıkarım :) Neyse öyleyse şimdi uyku vakti kızlar :) İyi geceler hepinize

Canım arkadan çapraz bağlamalı ise için rahat etsin modaevinde uzun süre tasarım yaptım provalardada çok bulundum ipleri çektikçe nişanlığın tam oturmuştur gevşetince rahatlar kafana takma bence üzme kendini ama illa içim rahat etsin diyorsan ara bş randevu al tekrar dene:)

Gerçekten mi :) Yorumunuz beni rahatlattı ve gülümsetti :) Umarım dediğiniz gibi olur ve butikten büyük bir rahatlamayla çıkarım :) Neyse öyleyse şimdi uyku vakti kızlar :) İyi geceler hepinize

O zaman yarin güzel haberlerinizi bekliyoruz

İyi geceler

Yorumlarınız ilaç gibi geldi cidden. Umarım benim de aynen öyle olur. Yarın buraya gelip yorumları (inşallah güzel olur) yazarım tekrardan :=)

Öyle olacak inşallah merak etme :)

Nisaniniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Ipletden biraz gevsetince olur sanirsam

onların iplerini insanı boğar gibi skıyorlar bir yakınımdan biliyorum
gevşetince sorun çözülür

senin aklına gelen, benim başıma gelmişti, aman allahım hatırlamak bile istemiyorum...
gelinliğimin provası yapıldı ölçüsü alındı tam üzerime göreydi...herşey tamamdı...
sonra düğün günü sabah kuaförde gelin başım yapıldı, içeri geçip gelinliğimi giydim, o da ne , nefes alamıyorum oklva yutmuş gibidimdik oldum, o an delirecektim...düğüne kalmış bir saatten az bir zaman, son dakka ne yapılır ki...üstelik ipli falan da değil, bildiğin fermuarlıydı...
kuaför kadın kıyamadı bana, üst katı kendi eviymiş..çıktık evine, iki parçaydı gelinliğim..üstümü çıkardım, kadın söktü, allah dedim gitti gelinlik...moralim nasıl bozuldu anlatamam..
kadın dikti makinesiyle, ikişer cm açarak..
sonra giydim üzerime, cuk oturdu....hiç de belli olmadı...boşuna kendimi üzmüşüm moralimi bozmuşum..allah razı olsun kadından hala aklıma geldikçe dua ederim ona yoksa bütün günüm berbat geçerdi, çünkü nefes bile alamadığın bir gelinliğin içinde mahfolursun..
mutlaka tadilat yaptır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…