Kızlar,
Canım çok sıkkın. Bugün nişanlık provam vardı. Nişan elbisemi arkası ipli bağlamalı modellerden çok beğenerek aldım. Bugün de etek ölçüsünü aldırmak üzere provaya gittim. Ancak o kadar çok sıktı ki içinde nefes bile alamadım. Bütün gün erkek arkadaşımın damatlığını ve çeşitli ev eşyaları baktığımız için bu detayı o anki yorgunluktan fark edemedim bile, inanın aklıma şimdi dank etti.
Acaba bu tarz arkası iple bağlı modeller ipleri çok sıkıldığı zaman mı böyle oluyor? Yani mesela iplerini biraz daha gevşek bağlasak daha rahat olur mu? Bu tarz gelinlik ve nişanlık kullanan var mı? Yarın sabah yine aldığım yere gidip "yorgunluktan fark edemedim." diyerek tekrar denemeyi düşünüyorum. Ancak o kadar çok kafama takıldı ki yorgunluğuma rağmen uyku bile tutmuyor. Sorun şu ki nişanıma 2 hafta kaldı( Kızlar, eğer sorun iplerin bağlaması değil nişanlığın kendisiyse ben maf oldum Elbiseyi değiştirme şansım yok gibi...
gevsetınce rahat olması lazım
Kızlar,
Canım çok sıkkın. Bugün nişanlık provam vardı. Nişan elbisemi arkası ipli bağlamalı modellerden çok beğenerek aldım. Bugün de etek ölçüsünü aldırmak üzere provaya gittim. Ancak o kadar çok sıktı ki içinde nefes bile alamadım. Bütün gün erkek arkadaşımın damatlığını ve çeşitli ev eşyaları baktığımız için bu detayı o anki yorgunluktan fark edemedim bile, inanın aklıma şimdi dank etti.
Acaba bu tarz arkası iple bağlı modeller ipleri çok sıkıldığı zaman mı böyle oluyor? Yani mesela iplerini biraz daha gevşek bağlasak daha rahat olur mu? Bu tarz gelinlik ve nişanlık kullanan var mı? Yarın sabah yine aldığım yere gidip "yorgunluktan fark edemedim." diyerek tekrar denemeyi düşünüyorum. Ancak o kadar çok kafama takıldı ki yorgunluğuma rağmen uyku bile tutmuyor. Sorun şu ki nişanıma 2 hafta kaldı( Kızlar, eğer sorun iplerin bağlaması değil nişanlığın kendisiyse ben maf oldum Elbiseyi değiştirme şansım yok gibi...
İnşallah öyle olur! Korkum gevşetince de önlerden bollaşması! Öyle olursa maf oldum ben...
butık numarası cep fılan yokmu tekrar provaya alsın senı
yarin ilk is tekrar git provaya ve soyle rahatsizligini cunku arkadan bollastirinca onden potluk yapabilir elbise ama onlar bakip bi cozum bulurlar ona gore bu arada hayirli olsun nisaninizz
GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi
Yarın sabah tekrardan baskın yapıcam butiğe de bir beden büyüğünü getirtme şansımız kalmadı gibi. Başka bir şehirden geliyormuş. Bunun için bile bir sürü bekledim. İnşallah ayarlanır. Nişan elbisemim nişan günü darlıktan üstümde yırtılması görüntüsü gözümün önüne gelip duruyor kızlar! Belki çok kuruntu yapıyorum ama canım çok sıkıldı. Yarın sabah olsun gidip deneyim hemen ve bir sıkıntı olmasın inşallah! Bu işler ne zormuş.
Yarın sabah tekrardan baskın yapıcam butiğe de bir beden büyüğünü getirtme şansımız kalmadı gibi. Başka bir şehirden geliyormuş. Bunun için bile bir sürü bekledim. İnşallah ayarlanır. Nişan elbisemim nişan günü darlıktan üstümde yırtılması görüntüsü gözümün önüne gelip duruyor kızlar! Belki çok kuruntu yapıyorum ama canım çok sıkıldı. Yarın sabah olsun gidip deneyim hemen ve bir sıkıntı olmasın inşallah! Bu işler ne zormuş.
Kendimi gördüm sizde)))
sadece korse bölümün sktgni yazmissiniz
Onlar ipleri bağlarken çok ski oldu demediginiz için yapisana kadar çekmişlerdir...
O ipler sizi rahat edecek şekilde ayarlanir amaç o zaten.. Pot bırakmaz çünkü fermuar değil ki .. bel kismini daha ski göğüs kismini daha serbest ya da tam tersi yapabilirsiniz.
Bence simdi huzurlu bir uyku çekin boşa evham yapmayin)
Gerçekten mi :) Yorumunuz beni rahatlattı ve gülümsetti :) Umarım dediğiniz gibi olur ve butikten büyük bir rahatlamayla çıkarım :) Neyse öyleyse şimdi uyku vakti kızlar :) İyi geceler hepinize
Canım arkadan çapraz bağlamalı ise için rahat etsin modaevinde uzun süre tasarım yaptım provalardada çok bulundum ipleri çektikçe nişanlığın tam oturmuştur gevşetince rahatlar kafana takma bence üzme kendini ama illa içim rahat etsin diyorsan ara bş randevu al tekrar dene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?