Hayirli olsun oldukca guzel vede sizede yakismis ..Yaka ve kol kapali olmasi mevsim itibari ile daha iyi olmus..Ayakkabi arkadan fiyonklu olan modeli tercih edin.Semsiye ise sanirim sadece fotograf cekimi icin olacak degil mi?kızlar 14 subatta nısanım var gecen cumartesı guzel bı elbıse bulduk kabarık ıstıyodum evde olsa bıle en azından foto cekımınde guzel durur dıye o yuzden aldık dıkılıyo sımdı yalnız resımdekı acık halı kolları ve yakası kapalı olucak :) yorumlarınızı beklıyorum :) bıde semsıye ve ayakkabı gordum buna benzer ayakkabı ve semsıye alıcam yorumlarınızı mutlaka beklıyorum :)
evet oyle dusunuyorum foto cekımı ıcın sadece yorumunuz ıcın tesekkur ederım :) ama yaka ve kol durumu bıtek havadan degıl bıraz tesetture gırme yaklasımımdan dolayı :)Hayirli olsun oldukca guzel vede sizede yakismis ..Yaka ve kol kapali olmasi mevsim itibari ile daha iyi olmus..Ayakkabi arkadan fiyonklu olan modeli tercih edin.Semsiye ise sanirim sadece fotograf cekimi icin olacak degil mi?
cok tesekkur ederım aslında elbısenın arkasınada fıyonk kuyruk eklettırme gıbı bı dusuncem var ama nasıl olur bılemıyorum kararsız kaldım :)Ayakkabı arkadan fiyonklu olan hoş...Sade ve hoş bir secim yapmışsınız. ..
Rica ederim hoş görünür aslında. .Zaten çok abartılı bir elbise değil değişik hava katabilir...cok tesekkur ederım aslında elbısenın arkasınada fıyonk kuyruk eklettırme gıbı bı dusuncem var ama nasıl olur bılemıyorum kararsız kaldım :)
evet ama ıste karar veremedım yanı cok mu yesıl yesıl olurum kararsız kaldım :)Rica ederim hoş görünür aslında. .Zaten çok abartılı bir elbise değil değişik hava katabilir...
Bence elbiseyi bozmayın çok yeşil olur ayakkabıda zaten fiyonklu ya...Böyle kararında:) Saçınız makyajınız derken zaten çok güzel ve şık olursunuz...evet ama ıste karar veremedım yanı cok mu yesıl yesıl olurum kararsız kaldım :)
aslında daha ayakkabıyada kaarar veremedım gumus rengıde alabılırım daha almadım cunku ayakkabıyı bakalım bu hafta yıne yogun bı haftasonu bbızı beklıyo gezıp bakıcaz bakalımBence elbiseyi bozmayın çok yeşil olur ayakkabıda zaten fiyonklu ya...Böyle kararında:) Saçınız makyajınız derken zaten çok güzel ve şık olursunuz...
Olurr hepsi...Stres yapmayın tatlı telaşlar bunlar. ..Darısı başıma inşallahve daha takı setı ve alyanslar secılcek nısanlıma takım elbıse alıncak ve sadece ıkı haftasonumuz kaldı
ınsaallah evet tatlı telaslar en kısa surede ınsaallah sızınkınıde goruruz cok stres yapmıstım bı ay oncesıne kadar 2bucuk sene sımdı cok rahatm masaallah :) özellikle babama tanıstırma konusunda falan sımdı 13unde ısteme 14unde nısanım olcak :)Olurr hepsi...Stres yapmayın tatlı telaşlar bunlar. ..Darısı başıma inşallah
Ben de tanıştırma için çokk heyecanlanmıştım..Bizimkiler olumlu bakmadı zamana bıraktık tanısamadılar yani...seni anlıyorum:)ınsaallah evet tatlı telaslar en kısa surede ınsaallah sızınkınıde goruruz cok stres yapmıstım bı ay oncesıne kadar 2bucuk sene sımdı cok rahatm masaallah :) özellikle babama tanıstırma konusunda falan sımdı 13unde ısteme 14unde nısanım olcak :)
bız ılk tnıstıgımızda annem yanımızdaydı yanı annem cok sevdı zaten kendısını ama bz babamla abımden cok korkuyoduk 2015ın ılk gunu tanısmaya gıttık masaallah cok sevdıler yanı gercekten sevdıler Allah bozmasın nazardan korusun sımdı ıste aıleler tanısma ısteme 13unde olucak ınsaallah :) yanı tanıstırma heyecanında olanları cok ıyı anlarım bu anlar ıcın tam 2bucuk sene bekledım :) cunku onu ılk tanıdıgımda dedım yanı evlenıcegım adam budur dedım butun erkekler oldu benım ıcın :)Ben de tanıştırma için çokk heyecanlanmıştım..Bizimkiler olumlu bakmadı zamana bıraktık tanısamadılar yani...seni anlıyorum:)
amin inşaallah kuzum bende ayakkabıyla semsıyeyı aslında gumus rengıde olabılır dıye dusundum zaten ayakkabıyı da daha almadık cok da yesıl olsun ıstemıyorum ama elbıseye aynı renkte fıyonk kuyruk ekletsem mı onda kararsız kaldım :)Kolları kapalı daha hoş duracaktır canım rengi harika sana da gitmiş ayakkabı olarak arkadan fiyonklu daha güzel duracaktır şemsiyeyi bilemedim farklı bir renk olsa sanki daha çok göze batar gibi hepsi tek renk olur o da yeşil olursa sen bilirsin tabi ki ama krem seçebilirsin şemsiyeni belki içinde elbisenin tonları bulunabilir ya da pembe olabilir farklı olsun istedim niyeyseHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
amin inşaallah kuzum bende ayakkabıyla semsıyeyı aslında gumus rengıde olabılır dıye dusundum zaten ayakkabıyı da daha almadık cok da yesıl olsun ıstemıyorum ama elbıseye aynı renkte fıyonk kuyruk ekletsem mı onda kararsız kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?