S Sehlee Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2016 179 13 13 33 3 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlee #1 arkadslar nısanlıgımı ve pıke takanımı ( sıfır ) Bosch marka bulaşık makınası veya cam sey üsdu ocak ıcın takas yapmak ıstıyorum .ıstanbuldayım ..tek olarkda verebılırım takassız
arkadslar nısanlıgımı ve pıke takanımı ( sıfır ) Bosch marka bulaşık makınası veya cam sey üsdu ocak ıcın takas yapmak ıstıyorum .ıstanbuldayım ..tek olarkda verebılırım takassız
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.490 614.748 1.098 Malatya 3 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehlee #2 Bit Pazarı Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz.. Abiye-gelinlik-Abiye ayakkabılarınızı İkinci El / Takas bu bölümde satabilirsiniz.Bit pazarında satılması yasaktır.. Bir konudan fazla satıyorum ve takas konusu açmak yasaktır.. Konularınızdan devam edin lütfen.. Fiatlar cok uygun bakmadan geçmeyin Marka sütyen takımı ıle takas ıstıyorum İlk mesaj dışında resim eklemek yasaktır..Bilginiz olsun..
Bit Pazarı Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz.. Abiye-gelinlik-Abiye ayakkabılarınızı İkinci El / Takas bu bölümde satabilirsiniz.Bit pazarında satılması yasaktır.. Bir konudan fazla satıyorum ve takas konusu açmak yasaktır.. Konularınızdan devam edin lütfen.. Fiatlar cok uygun bakmadan geçmeyin Marka sütyen takımı ıle takas ıstıyorum İlk mesaj dışında resim eklemek yasaktır..Bilginiz olsun..