Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlığımmmmmm

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
Eki Görüntüle 752709 Eki Görüntüle 752710

arkadaşlar nişanlığımı 20 gün önce dikime verdim. mavi olan modelin daha kabarığı ama mercan rengi ve tesettüre uygulanmış şekli. yani kol modeli diğer modeldeki gibi olacak. diktirdiğim yerde modele bayram şekeri ismini vermişler.eşarbıma hala eşarp aksesuarı bulamadım. birde şimdi nişanda da eşarba duvak yapıyorlarmış sizce yaptırayımmı ? kafam çok karışık. dış mekan çekimlerinde elimde ya gelin buketi yada takı kesesi olsun istiyorum ikisini de temin edemedim. yardımcı olun lütfen

Merhaba bence pelerin kullanmalsn tesettürlü modellerde favorim...Ben kendim içinde diktirmiştm yalnz çok ayrıntı oldğndan kullanamadım abartı durdu naspse düğünüme inş. güzel model :))

karamanda pelerin diken yer bulamadım pelerinsiz kullanmak zorundayım maalesef :( aslında benim de hayalim pelerinli bir modeldi ama olmadı nasip değilmiş

Modele bayıldım çok hoş, Mutlulukla giyersiniz inşallah
Fiyat olarak kaça dikecekler

$67748_10200937508034268_169476141_n.webp nişanlık provamdannnn

çok teşekkür ederim. su yeşili düşünüyordum ama sözde su yeşili nişanda da mercana karar verdim çok sevdiğim 2 rengi de kullanmış oldum

canım elbiseni çok beğendim Allah güle güle giymeyi nasip etsin.. Fotoğraf çekimlerinde ben de el çiçeği kullandım ve iyi ki de kullanmışım herkes ne gerek var falan dedi aslında ben de ne gerek var diyordum ama elin boşken resim çekilmek inan ki çok daha zor.. çiçek bir kurtarıcı olacaktır ve şıklık verecektir.. ben el çiçeğimi netten yaptırdım.. benim açtığım son konuya bakarsan orda el çiçeğimi görürsün.. yaptıracak bir yer bulamazsan netteki adresi verebilirim..

çok teşekkür ederim cnm iyi dileklerin için. arkadaşım bitane el çiçeği yaptırmış bana muhtemelen onu kullanırım ama birde takı kesesi düşünüyordum internette bazı fotoğraflardca görüyorum çok hoş duruyor ama karaman küçük bir yer olunca yaptıracak yer konusunda sıkıntım var. :(

el çiçeğim eklediğim fotoğraftakinin mercan rengi. yani su yeşili yerine mercan kullanılmış. çiçeğim top gibi duruyor neden anlamadım sizce yeni bitane yaptırayımmı. $1069309_10151488042362021_927795206_n (1).webp

netten baktım canım ama takı kesesi hiç araştırmadığım birşey.. açıkçası bulamadım fakat gelinlikçilerde falan baktın mı?

kendi nişanlığımı diktirdiğim yerde yoktu cnm başka yerlerde de beyaz vardı hep. netten baktım yapımı vardı eniştem terzi olmazsa ona diktircem

nişandan sonra da inşallah foto yükleyeceğim. pelerin diktiremediğim için rahibe tarzı duvak yaptıracağım netten el yapımı aksesuar alcam . inş. güzel olur.

çok güzelmiş güle güle giyin Allah mesut etsin, fatihte bi gelinlikçide saten baş örtünün üstüne incecik simli şeffaf tülü örtmüşler duvak gibi onun üstüne de taç oturtmuşlardı çok güzeldi bayılmıştım, özel tasarımmış duvağı deneyen kız nişan için yaptırtıyordu istersen bi bak kesin bulursun o modeli..

çok teşekkür ederim.. karamanda oturuyorum fazla seçenek yok. netten bulduğum bi modeli yaptırmayı düşünüyorum. eşarp olarak da şifon şal yaptırmaya karar verdim saten nişanlığımda kötü durabilir diye. sözde şifon şal taktım çok hoş durdu.

ben bayıldımmmm ama nişanlığınaaaa :))) yalnız ben maviyi tercih ederdim sanırım :) Allah bir ömür mutlu mesut yaşatsın tatlım ;)

Back
X