• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık çok zor ve tatsız :(

zamanla sen de ayarı tutturursun..asi kız havaları pek sökmüyor evlilik olayında..
hır gür ,tad kaçıyor..herkes evliliğine göre formül geliştiriyor..
tavsiyemiz boyun eğ,kır dizini değil tabii, :34:

Zaten yanımdayken o masum bakışları, tüm eskileri açıp üstüne gidip intikam almalarıma rağmen gülüp aşkım ne tatlısın sen
gel tokat at rahatla hadi diye yaptığı şebeklikler olmasa bu uyuzluklarına dayanamazdım:ssz:
Ne kadar zor bir ilişkiyi, bir evliliği ağız tadıyla yürütmek.. Tebrik ediyorum valla işini bilen hanımları..
Ben bu dilimin, asabiyetimin kurbanı çok olurum:18:

ay ya aynı bizim gibiymişiniz:9:bende her görüşmemizde dırdır devam :ssz:ama eşim sesini çıkarmazdı canım bu işler meşakatli işte napacaksın streslisinizdir zaten düğünde yakınmış hepimiz yaşadık bunları eşinin seni sevdiğine ve mutlu edeceğine inanıyorsan takma bunları çok büyük problemde yoksa salla gitsin ya tadını çıkarın:32:ama diline dikkat etmen lazım canım bak ben ne yapıyorum o an kavga ettik ya o sinirliyse susuyorum sonra ben başlıyorum ama uzatmadan sonrada yeri gelince kibarca sokuyorum lafı:34::34:hepsi bu relaks olun:16:

venüs67 özel msj için teşekkür ederim inanılmaz iyi geldi yaa ben msj sayım yetmediğinden cevap veremedim özelden ama.. tam saydığın özellikler var merhamet, sadakat, tam eş baba olcak insan da işte
çok çeneli kızlar yaaa yani erkek dediğin de kadın çenesiyle o kadar başa çıkamaz diye düşünürdüm şaştım kaldım. Hiç bıkmıyo, pes etmiyo
insan dırdırımdan bıkıp da tamam tamam sen haklı ol der :9: sonuna kadar çene yarıştırıyo benle yaa tek korkum o yani.. bazen ben bıkıyorum artık ay tamam hakkımdan vazgeçtim yeterki sus diyorum inanabiliyormusunuz:ssz: mutlu olmana çok sevindim umarım ben de
aynı cümleleri kurarım:16:

benimkide ikizler süper bir kişilik valla benden çok daha uyumlu ikizlerin iyi olduğunu düşündürüyor bana bilmem sizlerde memnunmusunuz..

memnun olduğum özellikleri var ama çok tehlikeli özellikleri de var işte..
1) Çok zeki kızlar yaa erkek dediğin de herşeyi irdelemesin değil mi azcık kafaya alması kolay olsun.. ne mümkün her şeyi hissediyor, kurcalıyor :ssz:
2) Dediğim dedik hep haklıyım ben haklıyım halleri
3) Sen benim dünyamsın bak ben seni herşeyim yaptım sen de beni yapcaksın.. Ben gezmiyorum evdeyim sen de gitme mesajlaşalım:53:
uyuma hadi konuşalım:53: gibi beklentileri var mesela... çookk zorr:ssz:

bizim nişanımız haftaya olucak kısmetse ama çok eften püften şeylerden kavga ediyoruz. bir kaçı benim kıskançlığımdan ötürü ve nys onu aştık

ama saçma sapan bir şeyden yine tartıştık. acaba bu nişan dönemi yaklaştıkça normal mi? ve nişandan sonra artıcak mı? nasıl önüne geçebilirim bilmiyorum. gerçekten kötü bir şey olacak korkusu o kadar içime işlemiş ki. bir de tabii eski sosyal hayatım kalmadı, sıfıra indi.

bu tartışmaları büyütmeden, ayrılığa götürmeden nasıl aşabiliriz...

bunları hep diyorum, benim mesleğim var kahır çekmem 4 çocuklu olsam boşanırım elalemin lafına da bakmam hayat benim hayatım
beni iyi tanıyorsun diyorum. Oda biliyor gerçekten ciddiye alıyor bu yüzden deliriyor. Aslında nişanlım susarak haklı çıkmamı istiyor.
Herşeye bir cevabımın olmasından hoşlanmıyor. Ona göre kavgaları büyüten benim bu dik kafalılığım, uzun dilim..
Benim de yapım bu, dobrayım, aslanım. Oda sağolsun ikizler ( Not: kızlar ikizler erkeğinden uzak durmanızı öneririm:ssz: )
sürekli inatlaşmalar halindeyiz, ama çok sever, çok değer verir, gözünden sakınır. uzaklık onu çok hırçın biri yapıyor.
Hep haklıyım modunda bundan nadiren vazgeçer.. Ve benden hep ricada bulunur ne olur az alttan alsan sen bayansın..
bizim en büyük sorunumuz iktidar savaşı.. ama yanımdayken hiç öyle bir derdi yok gözlerime bakar ve hayır diyeceği şeylere bile
aşkla evet der.. Şimdilik bununla teselli oluyorum ama evlenince alışkanlık kurbanı olup bu tesellimi de kaybetme düşüncesi canımı çok sıkıyor..:5:

ikizler erkeğini de çok iyi tanırım ve ben kendim de ikizler kadınıyım... ikizler burcunu dize getirmek istiyorsan tek bir yol var tatlı dil... sen ona tatlı dil göster, yumuşak başlı iyi niyetli davran kapında yatar kalkar. öyle salak bi tarafımız vardır bizim. mutlaka sen de iyi niyetlisindir ama eğer bir kaç kere alttan alırsan sen de göreceksin değişimi sana haksızlık yaptığını düşünüp değişecek o da. ama hemen olmayabilir fakat 3-4 kerecik sabret bak şuraya yazıyorum düzelecek... ikizler burcu dışardan fırlama gibi dursa da içten içe çok güven ister ancak güvenirse kendini teslim eder her an bırakıp gidecek birine güvenemez ve mantığı duygularına ket vurur.

bizim nişanımız haftaya olucak kısmetse ama çok eften püften şeylerden kavga ediyoruz. bir kaçı benim kıskançlığımdan ötürü ve nys onu aştık

ama saçma sapan bir şeyden yine tartıştık. acaba bu nişan dönemi yaklaştıkça normal mi? ve nişandan sonra artıcak mı? nasıl önüne geçebilirim bilmiyorum. gerçekten kötü bir şey olacak korkusu o kadar içime işlemiş ki. bir de tabii eski sosyal hayatım kalmadı, sıfıra indi.

bu tartışmaları büyütmeden, ayrılığa götürmeden nasıl aşabiliriz...

bir de evlilik öncesi olacak aynı şeyler.. hem de çok daha şiddetlisi

bir de evlilik öncesi olacak aynı şeyler.. hem de çok daha şiddetlisi

benim verdiğim tepkilerde gereksiz alınganlıkla dolu... aslında stres yapacak bir şey de yok. niye yaptığımı çözemiyorum? bir de beni sevdiğini kıskandığını biliyorum ama bunları bana hissettirmemeye çalışır genelde ve ben de kıskandıracak hareketler yapmam. gerçi yapsaydım eminim bunu çok kaldırmazdı. bir süre kıskanır, kudururdu belki ama ilişkimiz bu kadar hızlı ilerlemezdi eminim.

nys işte bu sebeplerden beni çekici buluyormuş gibi gelmiyor çoğu zaman. bu da yaşam enerjimi düşürüyor. güvenli olamıyorum. :(

Singesong, nişanlıyken nasıl kavga ediyorsa çiftler evlendikten sonra o şekilde kavga ediliyor.

Hangi kelimeler kullanılmışsa, saygı haddi nasıl aşılmışsa evlendikten bir kaç ay sonra bunun iki üç katı oluyor.

Bu yüzden birbirinizi yıpratmamaya, sözlerinizi kulalnırken özenle seçmeye dikkat edin.

Evlilik nişanlılıktan çok daha zor.

Allah mutluluklar versin..:16:

Ben geçen sene şubat ayında nişanlandım ve 10 gün sonra evleniyorum. Biz de hep uzaktık birbirimize, dediğin gibi uzaktayken sorunların aşılması zor. Biz de bunun farkında olduğumuz için telefonda hiç tartışmadık, birbirimizi kırmamaya çalıştık, anlayışlı olmak için çok özen gösterdik çünkü biliyoduk ki tartışırsak düzeltmesi çok zor olucak, uzun sürücek. Bütün tartışma yaratabilecek durumları yüz yüze konuşmaya dikkat ettik, tartıştık da ama düzeltmesi sadece bir kaç saat sürdü. Siz de bu bilinçle hareket ederseniz çok güzel bir nişanlılık evresi geçirirsiniz. Benim de sorun yapacağım, belki sinirleneceğim şeyler oldu ama hep alttan aldım, yanıma gelmesini bekledim. Sana da tavsiye ederim :)

arkadaşlara katılıyorum.. sorun sende değil canım, nişanlılık zor bir dönem.benimde çok gözümün döndüğü oldu fakat durduruyosun tabi kendini, seviyosun çünkü.. düğünüme 10 gün var biz hala tartışıyoruz ama evlendikten sonra geçicek biliyorum, o yüzden sıkıyorum dişimi. seninde fırsatın varsa düğünü erkene al, bu nişanlılık ne kadar kısa olursa o kadar iyi :3:

Bu başlığa nedense garip bir yakınlık hissettim, yeni evli olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi? :)

Şimdi öncelikle şunu diyeyim bizde uzaktık, ve gerçekten nişanlılık dönemi çok stresli geçti, hiç kavga edilmeyecek şeylerden kavga ettik, galiba yüzüğün sorumluluğu biniyor, sen hissetmesen de. Öyle saçma sapan şeylerden kavga edip öyle garip noktalara gelebiliyorsun ki...ama önemli olan saygıyı yitirmemek, yoksa evlilik çok zor olur diye düşünüyorum.

Ben de çok inadım, hatta bizimkiler evlenmeden uyarmıştı, evliliğin ilk ayları da çok zorlu geçiyor, ilk üç ay benim çok zordu, tabi herkeste olacak diye birşey yok ama...yüzüğe güvenme midir, yoksa cüzdana güvenme midir bilmiyorum ama galiba bu doğal bir süreç, sürekli peşinden koşan o adam gidiyor, arada yapmıyor mu yapıyorrr, ama her zaman alttan alan o olmuyor artık , ve biraz da olgunlaşıyorsun, gerçekten bu böyle...Ben de çok inat ve oo hayata yapmam ooo hayatta etmemlerle sözde konuşuyordum ama öğreniyorsun ya da öğretiyor mu bilmem, alttan almak gerektiğini anlıyorsun, çünkü bu bir evlilik ve iki kişinin de özverili olması gerek..

Şu var, benim salak saçma sinirlerime karşı alttan alıp beni sakinleştiriyor kavgaya dönüştürmemeye uğraşıyorsa, ben neden daha olgun bir insan olmayayım? Neden bende inada bindirmek yerine birşeyleri onun hislerini de anlamaya çalışmayayım?

Cidden evlenip bir kaç ay geçtikten sonra bu SERT yanların törpüleniyor, törpülenmek de zorunda :)

Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa :ssz:
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum:9:
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:

tam beni anlatmışsın canımm yazdıklarınla.. yanyanayken bambaskayızz ama uzaktayken telde smste iddalaşıoruz uzak düşüoruz ve sankı cok zıtız ama beraberken baskayız.. neden böylekii

:) ilahi Singesong yuzuge guveniyor demissin ya. Ohoo o eski naz cekmeler kalmayacak. Evlenincede evllik cuzdanina guvenecek.

Bak sana bir ornek olay. Evliligimizin ilk aylari ben bir lafina kizdim esimin ciktim gittim mutfakta tv izliyorum. Boykot ediyorum. Tam 3 saat. Allah Allah adam gelmiyor ozur dilemeye. Gece oldu yaticaz artik. Yalandan bisi almak icin salona girdim. Bitmedi mi mutfak temizligi dedi. Ne temizligi ben sana kustum dedim. Aa haberim yok neyse kapa tvyi de yatalim dedi. Ve anladim ki artik eski flört nazlarimi cekecek adam kalmamis...

:1::1: tavşan dağa küsmüş misali :ssz:

Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa :ssz:
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum:9:
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:

Allahım yanlızım sanıyodum.. inan canım aynı durumdayım.bianda böyle bir heves sonra bianda morel bozuklukları ,sinir vs.6 sene bekledim sevdiğim erkeği böyle bişey olmadı nişanlanınca sürekli kavga ve gelgitli duygular..dilerimki geçer :(

Allahım yanlızım sanıyodum.. inan canım aynı durumdayım.bianda böyle bir heves sonra bianda morel bozuklukları ,sinir vs.6 sene bekledim sevdiğim erkeği böyle bişey olmadı nişanlanınca sürekli kavga ve gelgitli duygular..dilerimki geçer :(

iki hafta kaldı düğüne şuan yine küsüz :9:

ben alıştım artık ama evlenince de en olmadık zamanlarda ben küslük çıkarcamm görür:8:

Bu konu her hafta en az bir kere açılıyor aslında:) 5 6 kere yorum yazdım ama sanıyorum aynı şeyleri yazdığım için daha fazla yazasım yok:)

Ama gülümsetiyor beni!:)

Nişanlılık zor ve gerçekten TATSIZ:) Ama geçtikten kısa bir süre sonra rahatlayacaksınız!:)

Pire deve olur aldırmamaya çalışın;)

10 aydır nişanlıyım düğüne 2 buçuk ay var kızlar..

Şimdiki aklım olsaydı nişanı düğüne 3 ay kala yapardım valla.. Nefret ettim stresinden, sorumluluğundan..

İnanın 3 gün barış 2 gün küslükle geçiyor.. Benzer tartışmalardan, kısıtlamalardan,anlamsız kıskançlıklardan bıktım..

hele de geç gelen gönül almalardan.. Sevgiliyken köle olurdu küs uyumazdı. Şimdi yüzüğe güveniyor 2 gün alttan almıyor yaa sinir oluyorum! :ssz:

bu sefer ayrılık kelimesini ağzıma alıyorum ister istemez asabiyet ikimizde de fazlasıyla mevcut, sevgi de öyle ne yapcaz bilmem:ssz:

Bence şimdiden böyleyse evlendiğinizde ne değişecekki yine tartışacaksınız.Kıskanlığı evlenince bitecekmi?kısıtlamaları geç elen gönül almaları yine devam edecek.Bence evlenmek için iyi düşünün.Şimdiden bıktığınız bir adamla nasıl bir ömür bir yastığa baş koyacaksınız.

Kesinlikle geçici bir dönem tatlım sabret... aileler devreye giriyor artı düğün hazırlıkları maddi sıkıntılar falan da olursa tabiki zorlaşıyor her şey ama sonrası çok güzel olur inşaallah...

Back
X