Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yanımdayken o masum bakışları, tüm eskileri açıp üstüne gidip intikam almalarıma rağmen gülüp aşkım ne tatlısın sen
gel tokat at rahatla hadi diye yaptığı şebeklikler olmasa bu uyuzluklarına dayanamazdım
Ne kadar zor bir ilişkiyi, bir evliliği ağız tadıyla yürütmek.. Tebrik ediyorum valla işini bilen hanımları..
Ben bu dilimin, asabiyetimin kurbanı çok olurum:18:
benimki de ikizler aaah aaah:123:![]()
benimkide ikizler süper bir kişilik valla benden çok daha uyumlu ikizlerin iyi olduğunu düşündürüyor bana bilmem sizlerde memnunmusunuz..
bunları hep diyorum, benim mesleğim var kahır çekmem 4 çocuklu olsam boşanırım elalemin lafına da bakmam hayat benim hayatım
beni iyi tanıyorsun diyorum. Oda biliyor gerçekten ciddiye alıyor bu yüzden deliriyor. Aslında nişanlım susarak haklı çıkmamı istiyor.
Herşeye bir cevabımın olmasından hoşlanmıyor. Ona göre kavgaları büyüten benim bu dik kafalılığım, uzun dilim..
Benim de yapım bu, dobrayım, aslanım. Oda sağolsun ikizler ( Not: kızlar ikizler erkeğinden uzak durmanızı öneririm)
sürekli inatlaşmalar halindeyiz, ama çok sever, çok değer verir, gözünden sakınır. uzaklık onu çok hırçın biri yapıyor.
Hep haklıyım modunda bundan nadiren vazgeçer.. Ve benden hep ricada bulunur ne olur az alttan alsan sen bayansın..
bizim en büyük sorunumuz iktidar savaşı.. ama yanımdayken hiç öyle bir derdi yok gözlerime bakar ve hayır diyeceği şeylere bile
aşkla evet der.. Şimdilik bununla teselli oluyorum ama evlenince alışkanlık kurbanı olup bu tesellimi de kaybetme düşüncesi canımı çok sıkıyor..![]()
bizim nişanımız haftaya olucak kısmetse ama çok eften püften şeylerden kavga ediyoruz. bir kaçı benim kıskançlığımdan ötürü ve nys onu aştık
ama saçma sapan bir şeyden yine tartıştık. acaba bu nişan dönemi yaklaştıkça normal mi? ve nişandan sonra artıcak mı? nasıl önüne geçebilirim bilmiyorum. gerçekten kötü bir şey olacak korkusu o kadar içime işlemiş ki. bir de tabii eski sosyal hayatım kalmadı, sıfıra indi.
bu tartışmaları büyütmeden, ayrılığa götürmeden nasıl aşabiliriz...
bir de evlilik öncesi olacak aynı şeyler.. hem de çok daha şiddetlisi
Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:
:) ilahi Singesong yuzuge guveniyor demissin ya. Ohoo o eski naz cekmeler kalmayacak. Evlenincede evllik cuzdanina guvenecek.
Bak sana bir ornek olay. Evliligimizin ilk aylari ben bir lafina kizdim esimin ciktim gittim mutfakta tv izliyorum. Boykot ediyorum. Tam 3 saat. Allah Allah adam gelmiyor ozur dilemeye. Gece oldu yaticaz artik. Yalandan bisi almak icin salona girdim. Bitmedi mi mutfak temizligi dedi. Ne temizligi ben sana kustum dedim. Aa haberim yok neyse kapa tvyi de yatalim dedi. Ve anladim ki artik eski flört nazlarimi cekecek adam kalmamis...
Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:
Allahım yanlızım sanıyodum.. inan canım aynı durumdayım.bianda böyle bir heves sonra bianda morel bozuklukları ,sinir vs.6 sene bekledim sevdiğim erkeği böyle bişey olmadı nişanlanınca sürekli kavga ve gelgitli duygular..dilerimki geçer![]()
10 aydır nişanlıyım düğüne 2 buçuk ay var kızlar..
Şimdiki aklım olsaydı nişanı düğüne 3 ay kala yapardım valla.. Nefret ettim stresinden, sorumluluğundan..
İnanın 3 gün barış 2 gün küslükle geçiyor.. Benzer tartışmalardan, kısıtlamalardan,anlamsız kıskançlıklardan bıktım..
hele de geç gelen gönül almalardan.. Sevgiliyken köle olurdu küs uyumazdı. Şimdi yüzüğe güveniyor 2 gün alttan almıyor yaa sinir oluyorum!
bu sefer ayrılık kelimesini ağzıma alıyorum ister istemez asabiyet ikimizde de fazlasıyla mevcut, sevgi de öyle ne yapcaz bilmem![]()