• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık çok zor ve tatsız :(

:) ilahi Singesong yuzuge guveniyor demissin ya. Ohoo o eski naz cekmeler kalmayacak. Evlenincede evllik cuzdanina guvenecek.

Bak sana bir ornek olay. Evliligimizin ilk aylari ben bir lafina kizdim esimin ciktim gittim mutfakta tv izliyorum. Boykot ediyorum. Tam 3 saat. Allah Allah adam gelmiyor ozur dilemeye. Gece oldu yaticaz artik. Yalandan bisi almak icin salona girdim. Bitmedi mi mutfak temizligi dedi. Ne temizligi ben sana kustum dedim. Aa haberim yok neyse kapa tvyi de yatalim dedi. Ve anladim ki artik eski flört nazlarimi cekecek adam kalmamis...

bunları hepsi aynı mı oluyor benim nişanlılıkta böyle sıkıntılarım var benimki daha mı ii olcak yoksa :D

venüs67 özel msj için teşekkür ederim inanılmaz iyi geldi yaa ben msj sayım yetmediğinden cevap veremedim özelden ama.. tam saydığın özellikler var merhamet, sadakat, tam eş baba olcak insan da işte
çok çeneli kızlar yaaa yani erkek dediğin de kadın çenesiyle o kadar başa çıkamaz diye düşünürdüm şaştım kaldım. Hiç bıkmıyo, pes etmiyo
insan dırdırımdan bıkıp da tamam tamam sen haklı ol der :9: sonuna kadar çene yarıştırıyo benle yaa tek korkum o yani.. bazen ben bıkıyorum artık ay tamam hakkımdan vazgeçtim yeterki sus diyorum inanabiliyormusunuz:ssz: mutlu olmana çok sevindim umarım ben de
aynı cümleleri kurarım:16:

sana cene yaparken s..git aptal salak gibi seyler söylermi kavga esnasında..

sana s..git dese naparsın defol,konusmak istemiyorum dese

hayatta durmam ayrılırım diyemiyorum bizim şartlarımızda demek zor bunu gerçekten..
Bu öyle bir dönemki insan karmakarışık oluyor sevgiliyken arkanı dönüp vazgeçmek çok kolay..
İnsan keşke sevgililik dönemimde olsaydım diyor..
Ağır hakaretler bunlar ben olsam epeyce süründürürdüm güzelce konuşurdum böyle giderse
ayrılık olacak sonumuz derdim.. Tavırları hala fevriyse pişman değilse mecburen ayrılığı seçerdim..
ama düzelmesi için şans tanırdım..

hayatta durmam ayrılırım diyemiyorum bizim şartlarımızda demek zor bunu gerçekten..
Bu öyle bir dönemki insan karmakarışık oluyor sevgiliyken arkanı dönüp vazgeçmek çok kolay..
İnsan keşke sevgililik dönemimde olsaydım diyor..
Ağır hakaretler bunlar ben olsam epeyce süründürürdüm güzelce konuşurdum böyle giderse
ayrılık olacak sonumuz derdim.. Tavırları hala fevriyse pişman değilse mecburen ayrılığı seçerdim..
ama düzelmesi için şans tanırdım..

sinirlerim cok bozuk bak yine gözlerim doluyor canım acıyor.. ben sein gibi konustum dewam mı edicen hep böyle sert mi konusucaksın diyorum değişmicekmisin diyorum ilk söylediğğimde aynı evde mutlu oluruz telde boyle anlasamıyoruz dediii. sonra yine sinirlenmeler cabuk parlamalar oldu yine dedim değişmicenmi sen yok dedi ben böyley,m dedi tanıyosun ona göre evlen ben yalakalık yapamam dedi. sevmmeye gelince seviyor eminim ama cok inat bana da inatsın diyo.. annesine bile cok ters davrandığı zamanlar ooluyo konularımı okusan 1 den fazla sıkıntım var :( ve cok MUTSUZUMMM.. ben cok yuzsuzum hala ayrılmadım inatla ben böyleyim dedği halde..

sinirlerim cok bozuk bak yine gözlerim doluyor canım acıyor.. ben sein gibi konustum dewam mı edicen hep böyle sert mi konusucaksın diyorum değişmicekmisin diyorum ilk söylediğğimde aynı evde mutlu oluruz telde boyle anlasamıyoruz dediii. sonra yine sinirlenmeler cabuk parlamalar oldu yine dedim değişmicenmi sen yok dedi ben böyley,m dedi tanıyosun ona göre evlen ben yalakalık yapamam dedi. sevmmeye gelince seviyor eminim ama cok inat bana da inatsın diyo.. annesine bile cok ters davrandığı zamanlar ooluyo konularımı okusan 1 den fazla sıkıntım var :( ve cok MUTSUZUMMM.. ben cok yuzsuzum hala ayrılmadım inatla ben böyleyim dedği halde..

Seni kırdığı için pişman olmuyor mu peki? birlikte bir uzmana gidin onu ikna etmeye çalış..
Seviyorsan ayrılmak bu durumda zor gelir insan hakaretlere başka niçin katlanırki..
ama emin ol bu tavırları sevgini tüketir bir gün..:50:

Seni kırdığı için pişman olmuyor mu peki? birlikte bir uzmana gidin onu ikna etmeye çalış..
Seviyorsan ayrılmak bu durumda zor gelir insan hakaretlere başka niçin katlanırki..

artık sevip sevmediğimi bile bilemiyorum. ayrılmaya cesret edemeyişimin sebebi ne bilmiyorum.. ben nişanlıyım evlenmeye bişi kalmadı ama neden coşkusuz mutsuzum.. bilmiyorum çok korkuyorum

pişman olmuyor sanırım. bi keresinde beni böyle kırıyosun sonradan uzulüosundur hak veriosundur dedim yo dedi üzlmüyorum dedi. hakediyosun dedi.. katıdır duruşu inattır burnundan kıl aldırmaz kolay kolay

Bence evlenmeden önceki en güzel günler olmalıdır.Ben öyle yaşadım çünkü.Gözden geçirmek lazım derim.Kafada soru işareti kalmadan evlenmeli...

venüs67 özel msj için teşekkür ederim inanılmaz iyi geldi yaa ben msj sayım yetmediğinden cevap veremedim özelden ama.. tam saydığın özellikler var merhamet, sadakat, tam eş baba olcak insan da işte
çok çeneli kızlar yaaa yani erkek dediğin de kadın çenesiyle o kadar başa çıkamaz diye düşünürdüm şaştım kaldım. Hiç bıkmıyo, pes etmiyo
insan dırdırımdan bıkıp da tamam tamam sen haklı ol der :9: sonuna kadar çene yarıştırıyo benle yaa tek korkum o yani.. bazen ben bıkıyorum artık ay tamam hakkımdan vazgeçtim yeterki sus diyorum inanabiliyormusunuz:ssz: mutlu olmana çok sevindim umarım ben de
aynı cümleleri kurarım:16:

ayyy ikizler de mi öyle ,bende bi benimki böyle çenebaz sanırdımmm benim nişanlım başak burcuu Allah bir çene vermişki sorma gitsin bazen sırf sussun diye haklısın diyorum geçiyorum :) Allah korusun bi gün ayrılırsam karşıma çıkan adama ilk burcunu sorcam başak derse defol git dicemm yahu

EN korktuğum nokta bu :) Nişana bir ay var ama bizimkinin de çok farklı gecicegini hiç zannetmiyorum daha şimdidien çok mutsuz ve huzursuzum , hareketleriyle sözleriyle hergün daha çok canımı yakıyor bende kendi kabuğuma çekilmek istiyorum artık şöyle olsun böyle olsun diyip hayal kurmak bile istemiyorum.Ağlamamak içinde zor tutuyorum kendimi gündüzleri

pişman olmuyor sanırım. bi keresinde beni böyle kırıyosun sonradan uzulüosundur hak veriosundur dedim yo dedi üzlmüyorum dedi. hakediyosun dedi.. katıdır duruşu inattır burnundan kıl aldırmaz kolay kolay

Allah Allah seninki de mi ikizler kız:9:
Böyle pis inat onlar da mevcut da.. Ay yok benimki pişman olur ve hep hasretimden der bi gelsem yanına diye dualar eder..
Sevip sevmediğinden emin değilsen düğünü erteleme kararı alın derim.. Bu durum onu korkutur belki..Zamana ihtiyacınız var bence

nişanlılıkta tadını çıkaramıyorsan evlendiginde yanyana da olsan şarkılar bile kurtarmıyo canım seçimini iyi yap nişanlılık dönemini ii degerlendir

EN korktuğum nokta bu :) Nişana bir ay var ama bizimkinin de çok farklı gecicegini hiç zannetmiyorum daha şimdidien çok mutsuz ve huzursuzum , hareketleriyle sözleriyle hergün daha çok canımı yakıyor bende kendi kabuğuma çekilmek istiyorum artık şöyle olsun böyle olsun diyip hayal kurmak bile istemiyorum.Ağlamamak içinde zor tutuyorum kendimi gündüzleri

hemen ayrıl seni üzmek ten kırmaktan çekinmiyorsa pek hayırlı deil4 senedir evliyim ikinci çocuk yolda eşim hala beni kırmaya korkar ben agladımda dayanamaz eşim de normalde çok gaddar gözükür inattır felan ama benim için degişir

çok az kalmış ama, belki o da heyecandan stresten ne yaptığının farkında değildir, bir konu açmıştım görmüşsündür belki nişanıma az kaldı ve galiba psikolojik sorunlarım var diye, bende öyleydim saçma sapan konularda tartışma çıkartır olmucak sözler söyleyip kalbini kırardım ama kafamı toplayabildim şükür düzeldik. Sende konuş müstakbel nişanlınla aşılamayacak tarzda sorunlar değilse kendini düzeltmesini iste , hem 2 taraflı düşün belki de sende farkında olmadan heyecandan onu kırıyosundur. Az kalmış heyecanını yaşa derimm :) hayırlısı olur İnşallah

ayy gerçekten inanamıyorum benim konu,,bende nişanlılık dönemi geriçiriorum,gerçekten çok yorucu,ayrılma derecesine bile geliorsun ama olmuo tabi sevgi varsa,herkese bu süreci geçirnlere sordum,hemen hemen hepsi zor olduğunu,söyledi.çünkü erkek sorumluluk almaya başladı,buda onları biraz strese sokuyor,ama ewlendikten sonra düzelirmiş,onun alıştırmakta kadının elindeymiş,onu annesinin ewini aratmıcakmışın.öle diolar bana....
Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa :ssz:
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum:9:
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:

nişanlılık en güzel dönem bence kavgalar iki tarafında karakter çatışmasından kaynaklanıyor kimi zoru sevıyor kimi laf dinletmeyı kimi ılımlı olmayı vs gibi 4 aydır nişanlıyım sevgili dönemım olmadı daha dogrusu 1 hafta sevgili konustuk haftasında ailelere söylendi ve cıkmaya basladıgımızın 1 ayı dolmadan nişanlandık nişanlılık sevgililik gıbı asarım keserimle olmuyor malesefki :KK43: susmayı dili tutmayı bilmenız gereken en önemli dönem tabı eşlerın birbirine uyumu önemlı burda kırmadan kırılmadan karsınızdakı ınsanı ıyıce tanımadan evlenmeyın daha evli değilim ama 4 aydır bir kere kavga etmişligimiz yoktur :KK71:iki tarafında ılımlı davranması gerekıyor nişanlılıkta duygular bazen köreltiliyor aileler tarafından yasaklar gelebılıyor bende oldugu gibi:KK61: sabır ve sükunet içinde beklenılmesi gereken bi dönem bu tadını cıkarın kırmayın hersey dünyada kalıyor malesef ask sevgıde dahıl sonradan kafayı taslara vurmaktansa :kızgın: iyice tartıp biçin iyi şanslar :halay:

Kızlar benim için bu nişanlılık çok zor ve tatsız bir süreç yaa :KK14:
Nişanlılık döneminde çok kafası karışan, şiddetli kavgalarda ayrılık düşünen, ama aslında çok seven, sadece evliliğe uzak
hissetme gibi gel gitler yaşayanlar oldu mu aranızda?
ya bu o kadar saçmaki kavga edip sinir oluyorum katlanmam ben böyle dengesize diyorum o an aşkımdan ölsem de yookk olmaz
diyorum içimden.. ama bu düşüncelerle bile nişanlımla dans müziğimizi dinleyip o anın hayalini kurabiliyorum:KK9:
Yani çok karmaşık duygular içindeyim, bir de biz uzağız sorunlarımızı hemen çözemiyoruz uzuyor bu bizi çok yıpratıyor..
Bu yüzden yanlış karar almaktan korkuyorum. Çünkü yan yanayken çok başkayız..
duymak istediğim şu aslında: Bunlar normal nişanlılık döneminde öyle gel gitler olur yakınlık sorunları çözer evlenince her şey güzel olacak..
Güzel olur dimi:18:

Back
X