Nişanlılık dönemi.. fikirlerinize ihtiyacım var

O akşam eve gider gitmez aradı kendiside de farkındaydı ve oradaki herkes anlamıştı zaten cunku çok ileri gitti ve sürekli devam ettirdi bana düşen bundan sonrası asıl 😟
Kv anlayışlı imiş bak aramış. Arayıp sorması bile güzel bir davranış. Sen duruşunu bozma. Ciddi ve kibar sekilde konuş onla. Daha iyi olacak

Gerçekten çok sinir bozucu sen yapamazsın demeleri aynısını yaptı 🙄
Bu akraba hamarat oldugunu göstermek için elini herseye atiyordu. Madem oyle ondan sonra elimi surmedim ve birsey yapmiyorum ya da agir agir yapiyorum, ayy ben yapamam diyorum. Kendini gosterme devri bitti ama herseye atladigi icin tum isler onun icin "gorev" haline geldi, eline yapıştı. Sinir oluyor 😂

Minyon ve zayıf bir fiziğim var çocukluğumdan beri böyleyim hep bu yönden laf soktular ayy cok zayıfsın biraz kilo al bu ne cok kotu olmuşsun, aynı kişinin gelini ise mutfakta asla elimi birseye attirmayip hayır hayır bırak sen yapamazsın sen kaldırma şimdi bir yerin incinir gibisinden imalarda bulundu 22 yaşımdayım bunun iyi niyetten söylemediğini ayırt edebiliyorum ama gel gelelim ki cevaplarini veremedim 😞
Size iş yaptırıyorlar yani , sizde oturun ozaman. Bosverin yapmayın iş, ne güzel işte.

Ger
Benim iş arkadaşım böyle..kayınvalidesi onların evinde haftada 4 gün kalıp torununa bakıyor..kaldığı sürede de yemekleri vs. de yapıyor.Arkadaşım gidince kendi evinin işini filan yapmaya görsün yüzü düşünce eşi "kaşık kadarsın zaten bu halde annem bir de sana iş mi yaptırıyor " diye gitti annesi ile tartıştı..bizim kızımız da "anne oğul arasında bir mesele karışmadım tabiii gittim odama yattım" diye olayı anlatıyor🤣
Gerçek bir kraliçe ahahahha böyle insanları örnek alanlar bir ömür rahat ederler.

Koca sülalenizle çok içli dışlı olmayın. Bak fırsat da gelmiş, kayınvalideniz sormuş nişanlınız sormuş ‘ben bu ortamı sevmedim gelin sülale tanışması diye bir kere yaptık bir daha da bunlarla yemek çay daveti istemiyorum. Ben çok alışık değilim böyle kalabalık sülale toplantılarına, az görüşelim tadımız olsun’ diyin. Bir daha da görüşmeyin. Çalışıyorsanız ‘ay ben çalışıyorum bir haftasonum var ütüye bulaşığa mı koşayım temizliğe mi şaşırıyorum’ dersiniz. Kapınızı kapatın.

Bi de böyle zayıfsın diyenlere “yaa evet inşallah hep de böyle kalırım çünkü nişanlım ‘aman bak dikkat et, evlenince hamini gırtlak yeme, bizim sülalenin kadınlarına dönme sakın’ diye hep söylüyor.” Dersin

En sinir olduğum olay.Bu şekilde devam edersen hayatın boyunca bir köşede büyük ihtimal dedikodun yapilcak ve sen bir köşede neden cevap veremiyorum diye aglicaksin.Kimse kimseye saygısızlık yapamaz.ister büyüğün ister küçüğün ister baban ister kocan isterse kayinvaliden.Herkese yerini haddini bildirmek senin elinde.Saygisizliga karşı saygısızlık yap demiyorum ama saygini bozmadan verebilecegin zibilyon tane cevap ve söz olduğuna yemin edebilirim ama bir köşede üzülen sen olmak istemiyosan öyle durmaktan vazgeç

Hic sizi sıkmadan cok kısa anlaticam direk konuya gireyim 2 yıllık sevgililik dönemi ardından hiçbir sıkıntı engel olmadan nişanlandık sevgilimle birbirimizin ne sevgisinden nede güveninden asla şüphemiz yok cokkk zorlu bir süreçten geçip şu günlere geldik Allah’a şükür ne ailesinden yana nede kendisinden yana asla bir sorun yok ama gel gelelim ki her ailede olduğu gibi nişanlımın ailesindede laf sokmaya çalışanlar gelin yarıştıranlar senin gelinin şöyle benimki boyle diyenler sen toysun ben alışkınım diyenler bende gerçekten çok sessiz sakin bir insanım asla cevap veremiyorum mal gibi kalıyorum biri birsey dediğinde asla hazır Cevap değilim en son kayınvalidemler yemeğe davet etti orda yengeler gelinleri falanda vardı resmen kendi kayınvalidemin evinde yabancı hissettirdiler beni ve bende tek kelime edemedim tepki bile veremiyorum sadece yüzüm cok düşmüş farketmeden eve geçince hemen nişanlım aradı kayınvalidem herkes anlamış birsey mi dediler diye birsey de diyemedim fikirlerinize ihtiyacım var daha cok yeniyim boyle şeylerde sinir oluyorum boyle laf sokan cok afedersiniz sidik yarıştıran insanlara ne yapmam gerekir nişanlim ve aileside olmak üzere herkes lafını esirgeme saygısızlık degil ama üzerine laf gelincede çekinme söyle diyorlar ama ben oyle değilim iste 🙄🙄
Öyle olmaz zorundasınız yoksa çok üzülürsünüz.

Hic sizi sıkmadan cok kısa anlaticam direk konuya gireyim 2 yıllık sevgililik dönemi ardından hiçbir sıkıntı engel olmadan nişanlandık sevgilimle birbirimizin ne sevgisinden nede güveninden asla şüphemiz yok cokkk zorlu bir süreçten geçip şu günlere geldik Allah’a şükür ne ailesinden yana nede kendisinden yana asla bir sorun yok ama gel gelelim ki her ailede olduğu gibi nişanlımın ailesindede laf sokmaya çalışanlar gelin yarıştıranlar senin gelinin şöyle benimki boyle diyenler sen toysun ben alışkınım diyenler bende gerçekten çok sessiz sakin bir insanım asla cevap veremiyorum mal gibi kalıyorum biri birsey dediğinde asla hazır Cevap değilim en son kayınvalidemler yemeğe davet etti orda yengeler gelinleri falanda vardı resmen kendi kayınvalidemin evinde yabancı hissettirdiler beni ve bende tek kelime edemedim tepki bile veremiyorum sadece yüzüm cok düşmüş farketmeden eve geçince hemen nişanlım aradı kayınvalidem herkes anlamış birsey mi dediler diye birsey de diyemedim fikirlerinize ihtiyacım var daha cok yeniyim boyle şeylerde sinir oluyorum boyle laf sokan cok afedersiniz sidik yarıştıran insanlara ne yapmam gerekir nişanlim ve aileside olmak üzere herkes lafını esirgeme saygısızlık degil ama üzerine laf gelincede çekinme söyle diyorlar ama ben oyle değilim iste 🙄🙄
Direk eşiniz ve siz mesafenizi koyacaksınız ki ne sizin psikolojinizle oynamalarına izin vereceksiniz ne de onlar bu aptalca fırsatı ellerine geçirmiş olacaklar. Ben kan bağı akraba ırt zırt dinlemem direk uzaklaşırım. Bu nefret etmek küsmek anlamında değil ama mecbur olmadığı sürecede görüşmem merhaba merhaba. Yarın annem köye gidecek dayımların yanına ben 5 senedir gitmiyorum gitmiycem de kafam rahat belki yüzümü unuturlar diyorum ama yok inatla her yıl soruyorlar :D En azından onları duymamak bile yetiyor.

En sinir olduğum olay.Bu şekilde devam edersen hayatın boyunca bir köşede büyük ihtimal dedikodun yapilcak ve sen bir köşede neden cevap veremiyorum diye aglicaksin.Kimse kimseye saygısızlık yapamaz.ister büyüğün ister küçüğün ister baban ister kocan isterse kayinvaliden.Herkese yerini haddini bildirmek senin elinde.Saygisizliga karşı saygısızlık yap demiyorum ama saygini bozmadan verebilecegin zibilyon tane cevap ve söz olduğuna yemin edebilirim ama bir köşede üzülen sen olmak istemiyosan öyle durmaktan vazgeç
Peki ne söyleyebilirim boyle insanlara asla hazır cevap değilim kalıyorum öylece 😞

Back
X