Nişanlılık dönemi küsmeler

Batmanlimovik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
24
5
86
Selam kızlar biz nişanlımla 6 senedir sevgiliyiz 7 aydır nişanlıyız ama sürekli küslük konuşmamazlık yaşıyoruz en küçük tartışmada bile 3 4 gün konuşmuyoruz Haliyle 1 ayda 1 hafta 1 bucuk hafta küsüz. Hiç normal değil araya soğukluk giriyo konuşmaktan kaçıyor. Trip naz atsam çekmiyor kaçıyor ben napayım çözümü var mı

Selam kızlar biz nişanlımla 6 senedir sevgiliyiz 7 aydır nişanlıyız ama sürekli küslük konuşmamazlık yaşıyoruz en küçük tartışmada bile 3 4 gün konuşmuyoruz Haliyle 1 ayda 1 hafta 1 bucuk hafta küsüz. Hiç normal değil araya soğukluk giriyo konuşmaktan kaçıyor. Trip naz atsam çekmiyor kaçıyor ben napayım çözümü var mı
Öncelikle lütfen kimse trip vs atmasın. Gerçekten hiç çekilmiyo ne kadında ne de erkekte. Duygularınızı net ifade edin. Ben bugüne kadar kendimi ifade edip sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Nisanliyken biz birbirimizden uzaktaydik onun işi çok yoğundu ama ben sevilmedigimi hissediyodum doğal olarak öyle düşünüyodum. Ona da senin beni sevdiğini hissetmiyorum eğer içinde artık geri dönemem diye düşünüyorsan bitirelim demiştim. Çok üzülmüştü o zaman mesafeler yüzünden kendi kendime kurdugumu anlamıştım . Gereksiz şeyler için şimdiden yıpratmayın birbirinizi.

Back
X