Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
canım az sakin yahuArkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
Demek ki aynı durumdayız: (artık moda oldu galiba erkek tarafının kendini ağırdan satmasıbizde de durum aynı nişanlımın taraftan kimsede ses yok biz nişanlımla yapıyoruz herşeyi. az kalmış sabret düğün geçince herşey biticek
Hayır ben çalışmıyorum. Para babamdan çıkıyor annem gidip alıyor ediyor düşünüyor. Ama fazla vesvesli hep öyleydi. Karşı taraf yapmıyor hiç bu ihtiyacınız var mi diye sormadı bile.canım az sakin yahu
eşine kavuşunca hepsi gececek annen de gereksiz germiş geriyor sizi de beIIiki
sen caIışmıyor musun neden tüm yük annende?
karşı taraf neden hicbi şey yapmıyor?
Valla yapacak bişey yok . Adetler gereği çeyiz seriyorlar biz de yapıyoruz.bizler hiç evlenırken sagdan soldan yardım beklemedık
verdık parasını kadın tutttuk bıraz devıre gore hareket etmelı ılerı gıtmelıyız ve ceyız sermektende vazgecmelıyız
O zaman oturup ceyızı kendınız sereceksınız erkek annesınden beklemeyeceksınız temızlıgıValla yapacak bişey yok . Adetler gereği çeyiz seriyorlar biz de yapıyoruz.
istemiyorIar mı seni geIin oIarak?Hayır ben çalışmıyorum. Para babamdan çıkıyor annem gidip alıyor ediyor düşünüyor. Ama fazla vesvesli hep öyleydi. Karşı taraf yapmıyor hiç bu ihtiyacınız var mi diye sormadı bile.
Valla yapacak bişey yok . Adetler gereği çeyiz seriyorlar biz de yapıyoruz.
Demek ki aynı durumdayız: (
Ooo abla zaten onlardan beklemiyoruz. Hiç bişey yapmiyorlar hiç bişey. Biz temizliği geçtik artık. Napiyorsunuz diyen bile yok. Ha çok da kafama takmiyorum.O zaman oturup ceyızı kendınız sereceksınız erkek annesınden beklemeyeceksınız temızlıgı
Valla anlamadım lafta seviyorlaristemiyorIar mı seni geIin oIarak?
Çok sağol abla. Hep yanimdaydiniz. Sen de öyle.Elmas sonunda olldu kavuştun sevdiğine..
Hayırlı olsun şimdiden..
Bırak bu adetleri serme çeyiz filan hiç gerek yok bunlara..
Çok sağol abla. Hep yanimdaydiniz. Sen de öyle.
Napiyim abla benim elimde değil ki
Yok zaten evi tuttuk Allaha şükür. Temizlik yapilacak düğün tarihi belli eşya bakılacakgünaydın,,,
ben gelinlerin hiçbirşey hazır diye dert yanmasını anlamıyorum..
erkek ailesi işin içine girse çok karıştı oluyor,durup kenardan izlese bişeye elini atmadı oluyor...
şimdi siz evlilik sorumlulugunu alabılecek bir bayan olarak kendı planlamalarınızı yapmanız gerekır...
düğün tarıhını belırledıkten sonra...ev arama dönemını eşyalara bakma dönemını siz belırleyın..
bi yandanda annenızle kendı ceyızlerınızı hazırlayın..nişanlınızlada çıkın mobılya perde halı vs. bakın..
yanı işi sen planlayacaksın,herkes sana uyacak...
kenarda durupta ay hiçbişey olmuyo dersen olmaz...
sen al işi eline..
Yok zaten evi tuttuk Allaha şükür. Temizlik yapilacak düğün tarihi belli eşya bakılacak
Benim sıkıntım bunlar değil ki annemin gerilmeleri. Artık idare etmekten bıktım yani. Hiç hevesim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?