Nişanlılık döneminde böyle verilmek normal mi ?

bizde de aynı sekılde oldu canım üzülme.
kvalıdemler ne aradılar , ne sordular, düğüne 2 ay kala annemın de ayagı kırıldı alcıya alındı.
benım yasadıgım sehırde hıc akrabam da yok
herseyı eşimle ikimiz yaptık, gunduz ıse gttik aksam eve ev temızlemeye esya yerlestırmeye gttik,
annemın de ayak alcıda oldugu için cok faydası olmmadı bize.

evlendık kvalıdemler 3-4 ay snr bizim yogun davetlerımız uzerıne evımıze geldıler
evi ilk o zaman gorduler
ve bu kadın bize her geldıgınde her konusu oldugunda, oğlum benım canım kıymetlim diye ağlar.
42 yasında bekar gorumcem de var o da gelmedı yardıma falan ama o da sorsan kardesı için ölür:)
erkek aılelerı boyle, sen de aldıgın degerın karsılıgını veırrsın üzülme.

Benim annem de çok gerilmişti, kına benim memleketimde olacaktı; eşime kına malzemelerini ben alırım oradan alıp gelmenize gerek yok demiştim. Annem ona bile kızmıştı, kızıma kına yakılacak onu da ben mi alıyorum diye.D Hiç bir şeyi duymadım, bir ara istersen ara ailesini konuş ne istiyorsan, biz mi arada kalalım yani dedim. Aramadı.

O kina magzemelerini herşeyi biz aldık zaten. Normalde erkek tarafı alir. Ama kaynanam senin kinana ben karismam dedi. Halbuki oğluna da kina yakilacak.
Annemle annesi konuşunca olmuyor. Nisanlimla bana yağlı ballilar anneyle babaya sert sert

Öyle olacak zaten. Bilmem iki gun sonra evime gelmeye yüzü olur mu ?

Bak sen o bu ne der lafına takılma sakın olurmu.
Zaten bu adetlet yerin dibine batsın,insanı çökertende bunlar değilmi..
Bende şunu anlamıyorum kahve de iki tane emanet bilezik getirdi giderken götürdü. Ee noldu millet gördü annemgil 2 bilezik daha yapacak mecbur. Ben de diyorum ya yapmayın. Böyle böyle oldu niye iyi gösteriyorsunuz yapmadiysa kendi ayiblari

temizlik için yardıma çağırabilirsin sen çağır onlar gelmezse ilerde 10 sene konuşursun, ama alacağın edeceğin herşeyi sizin yapmanız mübah zaten

Aynen bizde de öyle. Şu an yağlı ballilar ama fayda yok. Bende diyorum iyiki biz yapıyoruz hayatimda payı yok ki iki gün sonra yanimda olsunlar.

ay gene mi çeyiz serme, ya bu ev yerleştirme değil mi özetle, ben ikidir konuyu anlamıyorum, yani evi oturmalık hale getirme işi değil mi bu, sil süpür yerleştir, yoksa bi odayı temizleyip dantel havlu sermek mi vallahi anlamadım

temizlik için yardıma çağırabilirsin sen çağır onlar gelmezse ilerde 10 sene konuşursun, ama alacağın edeceğin herşeyi sizin yapmanız mübah zaten
Yok ya cagirsam zaten gelmez. Sence cagiriyim mi .
Adamlar kinaya gelmeyecekti biz temizlik diyoruz abla.

neden 2 bilezik daha yapmaya mecbur annenler

Yok o konu benim değil. Karistirdin. Biz burda evi tuttuk onlar orda zaten.
Diğer konu da da biz yapıyoruz zaten o yüzden bunca yorulma

Doğru abla zaten ona takilmiyorum. Gelsin dr demiyorum. Ama annemle uğraşıyorum ona bunaldim

Peki eşin de bunun farkinda mi ?
Yani erkekler ailelerinin bu hallerini fark edebiliyor mu ?

herkesin aynı anda memnun olduğu durumlar nadirdir, sen bana adamdan haber ver, iletişiminiz iyiyse gerisi tırı vırı, şöyle düşün temizlenen ev senin evin, ilerde de sen temizleyeceksin değil mi, annen çok söyleniyosa eşinle sen yap ona da laf verme, kınaya gelmiyolarsa da kendileri bilir

galiba buna en iyi örnegi ben verebilirim,Hemen hemen herşeyi ailem yapmış gibi gözüksede kayınbabamda yıgınla şey yaptı ama biraz agırdan yapmayı seviyorlar herşeyim dügün gününe yakın hazır oldu tabi o zamanda bunlar bizi kullanıyor bak bu ne biçim kaynana bir gelin bohçası yok vs bir sürü laf duydum inan nişandan önce sırtımda hiç olmadık yaralar çıktı aglamaktan gözlerim helak oldu sonra nişan oldu bitti nasıl geçti hiç anlamadım tüm nişan boyunca suratım asıktı geldi dügün zamanına yine aynı gelinlik daha alınmamış eşya yok ev yok meydanda her gün nişanlımla kavga annemle kavga ayrıl diyor bana yapmıyorum seviyorum diyorum eşim sürekli hastalanıyor stresten benim saçlarım dökülmeye başladı eşimde egzama çıktı bendede yaralar sinirden sonra dügün günü geldi herşey Hazırdı ama bizimkiler kızmı verdik oglanmı aldık bu ne şey flan dediler neyse dügünüde atlattık. Çok şükür ve şimdi annem o ayrıl diyen annem ve konuşan insanların hepsi sus pus özellikle annem iyikki dinlememişsin beni iyikki sözümü tutmadın diyor çünkü eşimi çok seviyor eşimde annemi bu yüzden geçmişe bakınca kara bulutlu bir nişanlılık geçirmiş olsakta şimdi sabırlarımızın mükafatını alıyoruz şükür sabır et inan herkeste oluyor bu olaylar kimisi kazanıyor kimisi yarı yolda bırakıyor ama yengemin bir lafı vardır sen bu insandan ayrıldın diyelim sırf bu yüzden diye Rabbimin zoruna gitmezmi beterin beteri var unutma ve her gelen daha iyi çıkacak diye birşey yok daha kötüde çıkabilir emin ol bu küçük imtihana dayanmazsan Rabbimin zoruna gider ve daha büyük bir imtihanda tökezlersin yapamazsın demişti ve dinledim gerçektende öyle oldu ha şunuda diyim nişandan sonra dügün stresi flan derken ilk 5 ayda evliligimizde nerdyse bir gürültü kavga koptu kendi aramızda geçmişin verdigi şeylerle şimdi ise bambaşka olduk dahada baglı dahada sevgi dolu unutma sabreden kazanır Ama eger eşin yanındaysa destekçin ise herşeyine elinden geldigince koşuyorsa yoksa gerçekten herşey size yıkılmış sana yıkılmışsa o eşten bir cacık olmaz benimkinin nasıl koşturdugunu benle stres oldugunu kafayı yeme derecesine geldigini biliyorum valla

Siz arkadaşların yapmayın etmeyin başınızı yakacaksınız dediği üye değil misiniz ? Bu evlilik ısrarı niye ? Aileden kaçmak için mi ? Siz bu adamı yüz yüze de görmemiştiniz sanırım epey bir süre yanılıyor muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…