Evet o saydiklarinin hiç biri değil. Kimse trilyoner değil . Evet beni zaten çok bu arayıp soran yok anca nisanlimi arıyorlar napiyon neydiyon bitti başka bişey yok . Paran var mi diyen bile yok. 2 buçuk aydır sürekli babam koyuyor cebine parasını.Günaydın.
Karşı taraf hiç bir şey yapmasa da bir şey ihtiyacın var mı diye sormuyorsa üzgünüm ama seni istemiyorlar demektir.
İnşallah bu konuda başın çok ağırmaz.
Neyse...
Yapmanız gereken temel eşyaları alıp koymak.
Ev temizliği 3,4 gün sürer,sonra yerleştirirsiniz.
Sen çalışmıyorken,nişanlın milyarder değilse herşeyi kendi ailene bile bile yükleyip onların sakin olmasını bekleyemezsin tabii senin ailen de trilyoner değilse.
Çok uzatmanın anlamı yok.
Sana neden kıyafet bakılacak anlamadım.
Bir gelinlik,bir damatlık,bir kınalık tamam.
Abla zaten kimsemiz yok akrabalar başka şehirde. Ama annem çok gerildi artık. Kaynanam her konuştuğunda bir laf sokuyor sonra oturuyor onu kafaya takıyor bende soguyorum bide nisanlimi hiç aramayan ailesi sürekli arar oldu. O da neye biliyor musun napiyon diyor hal hatir soruyor bitti. Ne faydası var desen hiç bi faydası yok. Annemin zoruna gidiyorOlsun sen annenle konuş gerek yok dersin.
Bunun birde laf söz kısmı var,bazı dengesizler vardır şu yoktu bu vardı gibi saçma sapan konuşurlar.
Ev temizlendimi annenle beraber yada yakının biri varsa berabercene yerleştirin..
Kalabalık olmasınada gerek yok.
Çok güzel. Hep mutlu olun inşallah. Biz de herşeyi yapıyoruz. Sıkıntı ben de değil annemde. Sürekli bana patlıyor . Onu idare ediyorum. Ama bağıra cagira hakaretler. Ben de bunaldim o yüzden hiç biseye hevesim kalmadi4.5 ay oldu evleneli. Erkek tarafı tüm ev serildikten sonra sadece birkaç parça eşya bırakmak için 1 saatliğine uğpradı saolsunlar. Hiç de şikayet etmek aklıma gelmedi çünkü tüm evi istediğimiz gibi döşedik, kimse şuraya şunu koyalım bunları kaldıralım gibi sinir bozucu bir duruma sokmadı bizi.
Üstelik benim ailem hacca gitmişti, düğünden 1,5 ay önce döndüler. Tüm mobilya seçme süreci, gelinlik provaları vs hep nişanlımla ikimizin üzerindeydi, bunda da gocunmak aklıma gelmedi.
Ağzınızda yaralar çıkaracak kadar ne derdiniz var Allah aşkına? Temizlik dediğin boya badana dahil maks. 3 gün. (Ki biz evi de kendimiz boyadık, ileride güzel bir anı olsun bize dedik, çok da güzel oldu) Yerleştirmek dediğin zaten 2 gün sürdü (dediğim gibi erkek tarafı yoktu. Annem, ben, nişanlım ve kardeşim vardı)
Tüm bunlar için gerilip de günleri kendinize zehir edecek bişey yok. Önemli olan sonuç. Bu sebeplerle hiç kaçırmadık huzurumuzu, halen de evimizin içine bir üçüncü kişinin problemlerini sokmuyoruz
Evet o saydiklarinin hiç biri değil. Kimse trilyoner değil . Evet beni zaten çok bu arayıp soran yok anca nisanlimi arıyorlar napiyon neydiyon bitti başka bişey yok . Paran var mi diyen bile yok. 2 buçuk aydır sürekli babam koyuyor cebine parasını.
Yanlış anlasilmasin. Bunlar gözüme görünmüyor. Herkez kendini belli eder .
Biz de düğünden önce gelin kıza bir kaç üst baş alınır. Gönlünden kopan. Sonra akrabalar gelince ne aldığına bakar. Eskiden beri böyle . Onu da biz alıp onlar aldı diyeceğiz.
Demi ne güzel yazmissin. Ama adetler böyle ben de one der bu ne der lafına kılım. Annem bana destek olmuyor anne bak ben cahilim bana böyle deme diye uyardigim çok olduEv turulmussa olay bitmiştir bana gore, gerekirse iki cekyat ve beyaz esyani alir geçer oturursun. Stres yapip gerilmeye degmez. Ceyiz serme gibi adetler de cok gereksiz is yuku degil mi? Yapmayiverin ne olacak, stresine, şu guzel günleri harcamaya deger mi?
Abla zaten kimsemiz yok akrabalar başka şehirde. Ama annem çok gerildi artık. Kaynanam her konuştuğunda bir laf sokuyor sonra oturuyor onu kafaya takıyor bende soguyorum bide nisanlimi hiç aramayan ailesi sürekli arar oldu. O da neye biliyor musun napiyon diyor hal hatir soruyor bitti. Ne faydası var desen hiç bi faydası yok. Annemin zoruna gidiyor
Abla yok yok o taraf hiç bişey yapmıyor. Sirf biz uzulmeyelim diye yapıyor babam.Elmas neden baban harçlık veriyor nişanlına?
Neden onlar adına üst baş alınıyor?
Yarın nişanlın olacak kişi iyice şımarıp yüz bulup seni ve aileni incitmeye başlasa boşanman kolay mı olacak?
Elmas ya ayrıl bu adamdan ya da düğünü ertele,çok ciddiyim.
İyi kötü bir işe gir.
Nişanlınla beraber yapın düğününüzü,eşyanızı.
Yazık ailene.
Nişanlın suistmal edecek tüm bu iyiliklerinizi. Nasıl gönlün razı oluyor? Koca koca insanlarsınız,aileni bu kadar yıpratmamalısınız hem maddi hem manevi.
Yok zaten evi tuttuk Allaha şükür. Temizlik yapilacak düğün tarihi belli eşya bakılacak
Benim sıkıntım bunlar değil ki annemin gerilmeleri. Artık idare etmekten bıktım yani. Hiç hevesim kalmadi
Evet aynen öyle. Askerligini bekledi.Ben ettim 4 yıldır öyle . Haftada bir arayan aile şimdi her gün mu arar. Her gün. Niye böyle oluyor senceMadem öyle sadece sen ve annen halledin berabercene..
Eğer öyle laf sokuyorsa bunu nişanlınla paylaş önce,sıkıntılarını anlatki orta yolu bulmaya çaılşsın oda..
Zamanında aramayan aile,helede erkek anneleri evlenme durumunda sürekli arama moduna girerler..
Demi ne güzel yazmissin. Ama adetler böyle ben de one der bu ne der lafına kılım. Annem bana destek olmuyor anne bak ben cahilim bana böyle deme diye uyardigim çok oldu
Evet aynen öyle. Askerligini bekledi.Ben ettim 4 yıldır öyle . Haftada bir arayan aile şimdi her gün mu arar. Her gün. Niye böyle oluyor sence
bizde de aynı sekılde oldu canım üzülme.Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
Demi ne güzel yazmissin. Ama adetler böyle ben de one der bu ne der lafına kılım. Annem bana destek olmuyor anne bak ben cahilim bana böyle deme diye uyardigim çok oldu
Karşı taraf seni istemediği için hiç bir şey yapmıyor,söyledim ya.Abla yok yok o taraf hiç bişey yapmıyor. Sirf biz uzulmeyelim diye yapıyor babam.
Nisanlimi da sevdi yapıyor. Nisanlim da herseyin farkinda oda üzülüyor ailemin yaninda mahçup oluyor. Napalim biz de üzülüyoruz.
işte en deli olduğum olay.Evet o saydiklarinin hiç biri değil. Kimse trilyoner değil . Evet beni zaten çok bu arayıp soran yok anca nisanlimi arıyorlar napiyon neydiyon bitti başka bişey yok . Paran var mi diyen bile yok. 2 buçuk aydır sürekli babam koyuyor cebine parasını.
Yanlış anlasilmasin. Bunlar gözüme görünmüyor. Herkez kendini belli eder .
Biz de düğünden önce gelin kıza bir kaç üst baş alınır. Gönlünden kopan. Sonra akrabalar gelince ne aldığına bakar. Eskiden beri böyle . Onu da biz alıp onlar aldı diyeceğiz.
Çok güzel. Hep mutlu olun inşallah. Biz de herşeyi yapıyoruz. Sıkıntı ben de değil annemde. Sürekli bana patlıyor . Onu idare ediyorum. Ama bağıra cagira hakaretler. Ben de bunaldim o yüzden hiç biseye hevesim kalmadi
Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?