Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
Peki eşin de bunun farkinda mi ?
Yani erkekler ailelerinin bu hallerini fark edebiliyor mu ?
Öyle olacak zaten. Bilmem iki gun sonra evime gelmeye yüzü olur mu ?
caIısmıyor mu damat adayı ne iş ben anIamadım ya...neden baban para koyuyor cebine ...Evet o saydiklarinin hiç biri değil. Kimse trilyoner değil . Evet beni zaten çok bu arayıp soran yok anca nisanlimi arıyorlar napiyon neydiyon bitti başka bişey yok . Paran var mi diyen bile yok. 2 buçuk aydır sürekli babam koyuyor cebine parasını.
Yanlış anlasilmasin. Bunlar gözüme görünmüyor. Herkez kendini belli eder .
Biz de düğünden önce gelin kıza bir kaç üst baş alınır. Gönlünden kopan. Sonra akrabalar gelince ne aldığına bakar. Eskiden beri böyle . Onu da biz alıp onlar aldı diyeceğiz.
Hiç kuzenin arkadaşın yok mu çağır onları beraber yapın,yada kardeşinle beraber tek başına yap sabah erkenden gitseneniz 1 günde biter ince detayına kadar temizlemen gerekmez zaten mobilyalar yerleşirken yine batacak ev çünkü ayakkabı ile girilip çıkılacak asıl temizlik mobilyadan sonra olur,annen haklı çünkü bütün yük babanın omuzlarına binmiş,bütün evi baban döşüyor nişanlının kredisini ödüyor-üstüne harçlık veriyor annen haklı olarak bunalmış olabilir.Yok ya cagirsam zaten gelmez. Sence cagiriyim mi .
Adamlar kinaya gelmeyecekti biz temizlik diyoruz abla.
Evet o saydiklarinin hiç biri değil. Kimse trilyoner değil . Evet beni zaten çok bu arayıp soran yok anca nisanlimi arıyorlar napiyon neydiyon bitti başka bişey yok . Paran var mi diyen bile yok. 2 buçuk aydır sürekli babam koyuyor cebine parasını.
Yanlış anlasilmasin. Bunlar gözüme görünmüyor. Herkez kendini belli eder .
Biz de düğünden önce gelin kıza bir kaç üst baş alınır. Gönlünden kopan. Sonra akrabalar gelince ne aldığına bakar. Eskiden beri böyle . Onu da biz alıp onlar aldı diyeceğiz.
Iyiyim Allaha şükür. Yok annem temizlemek istiyor da. Karşı taraf dan şikayetçi haklı olarakherkesin aynı anda memnun olduğu durumlar nadirdir, sen bana adamdan haber ver, iletişiminiz iyiyse gerisi tırı vırı, şöyle düşün temizlenen ev senin evin, ilerde de sen temizleyeceksin değil mi, annen çok söyleniyosa eşinle sen yap ona da laf verme, kınaya gelmiyolarsa da kendileri bilir
Iyiyim Allaha şükür. Yok annem temizlemek istiyor da. Karşı taraf dan şikayetçi haklı olarak
Öyle olacak zaten. Bilmem iki gun sonra evime gelmeye yüzü olur mu ?
bu kadar kasmayın ya.. oldugu kadar yapın. sonra sakince siz istediğiniz gibi.eksik gedik yaparsınuz.Arkadaşlar dayanilacak gibi değil.
Düğünüme 1 ay kaldı. Biz daha evi temizlemedik eşyalar gelmedi bana kıyafet falan bakilmadi zaten kaynanamgil gelmeyecek . Biz bakacağız nisanlimla biz yapacağız.
Iyi hoş zaten karşı taraftan bişey yok. Olmasinda üZülüyorum da ne oluyor.
Ama annemle felaket gerginiz. Bağırıyor çıldıriyor resmen. Nasıl yetişecek herşey benim omzumda diyor. Doğru çünkü gerçekten karşı tarafın hiç yapip ettiği yok. Herşeye annem koşturuyor.
Ben idare ediyorum inanin o bagirip cagirirken ben tamam sakin ol herşey hallolacak diyorum. Inanin haftalardır agzimin ici pütür pütür yara oldu hergün bi başka disim ağrıyor. Ne düğüne odaklanabiliyorum ne kilo verebiliyorum hiç biseye hevesin yok. Normal mi sizce? Sizin başınızdan neler geçti?
Edit: baslikta gerilmek yazacaktim t9 kurbanı oldum kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?