Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Ya bebek vajinasi gibi degil ne guzel de gec.

Kusura bakmayın da sanki sizde de hata var zafiniz olduğunu eşinize neden bu kadar belli ediyorsunuz eşiniz den çok sizii sıkıntınız var kendinizle eşiniz demiş zaten önemi yok bilmem ne diye.
Bu kadar konusunu açmayın bence olabilir herkesin kusuru var eşinizin ilk ilişkişi oldugunu sanmıyorum kusura bakmayın ama

neden dolayı??

İllaki genital bölge görmesi için birileriyle yatmasına gerek yok.kadınların erkek organı bilmesi için yatmasına gerek olmadığı gibi.
Kendinde beğenmediğin bir özellik olduğu için hassas olmuşsun operasyonla düzelebilir.eşinin dalga amaçlı dediğini çok sanmıyorum sizde onunkinin boyutları ilgili cümleler kurun.
Ya ben çoğu erkeğin o bölgenin görüntüsü tipi veya kılı tüyü gibi şeylere takılacağını çok sanmıyorum stres yapma kendine lütfen

Bence eşinizin dediğinde kızacak birşey yok. Aşağılamamış ki belki de gerçekten merak etmiştir.

teşekkür ederim, evet haklısınız biz zaten mutlu bir nişanlılık dönemi geçirmedik zaten başlıkta da Nişanlılık evliliğin fragmanıymış yazdım.. hata ettim en son cidden ayrılmıştım,ama ortada çok büyük problem olmayınca araya büyükler girdi bir şekilde devam ettik.. ama devam ettiğimde bile mutlu değildim..
Bu arada yorumları göz ardı etmiyorum da çok yorum olunca bazen arada kaçabiliyor ya da takip edemiyorum, teşekkür ederim ilginize :)

Nasıl çeşit çeşit göz rengi,saç rengi,ten rengi varsa çeşit çeşit de vajina var. Sizin bunu takıntı hâline getirmemeniz gerek. Oldukça normal bi şey. Böyle şeyleri gözünüzde büyütmeyin, kocanıza da anlatmayın gerek yok.

hklısınız,belli bir standart yok yani.. ama işte bu yorum beni çok kırdı ya,beklemediğim bir anda ondan hiç beklemediğim şekilde konuştu.. ki bugüne kadar beni hiç vücudumla eleştiren biri değildi,gayet güzel bulurdu beni,ondan ummadığım için kırıldım belki de

Size karşı saygılı,sevgili ve hoşgörülü bir erkekse ne güzel.Önemli olan bu.Böyle fiziki şeyleri boşverin. Fiziksel şeyler gelip geçici.

diğer konulara baktım da adam için nişanlılık fragmanmış hatayı o yapmış. siz başından beri onunla ilişki istememişsiniz sürekli sorun yaratan siz olmuşsunuz hep ayrılalım diyen siz olmuşsunuz ilgisiz olan siz olmuşsunuz adam sonunda' hayatında istemiyorsan çıkarım' diyebilmiş, siz tam da sevme belirtilerim olmaya başlamıştı diye sızlanmışsınız fakat benim anladığım siz bu adamı sevmiyorsunuz sadece nazınızı çektiği için alışkanlığınız var.

Şuanda aranız nasıl peki

saat 6 gibi msj attı,annemlerin evdeyim şuan.. ne zaman geleceğini bir gün önceden haber ver diye,halbuki dün beni bıraktığında ayın 9 unda gelcem diye bildiği halde soruyor.. cevap vermedim neden yazmıyorsun felan diye yazdı sonra aradı ilk aramalarını açmadım sonra açtım, neden cevap yazmıyorsun felan filan hala gelmeden 1 gün önce mesaj at diyor hala dedim ben gününü söyledim gwlirsen gelirsin yoksa kendim de giderim dedim. ayın 9 u akşam hazır ol dedi. kapattım bir daha da ne o ne ben mesaj atmadık

Eşler birbirleri ile kendilerinin ve eslerinin her kusurunu, huyunu konusabilmeli. Rahatsızlık varsa bu da dile getirebilmeli bence.

Alınmayın, kavga etmeden oturup konuşun. Birde kendini vücudunuzu sevin, utanmayın. Tüm bunları yapabilirseniz hayatınız nasıl da normale dönecek.

Aranız soğumuş sanki,
Ayın 9 u akşam bir sürpriz mi yapacak acaba?

yoo annem ameliyat oldu ve eve ona bakmaya geldim.. kendim demiştim zaten ayın dokuzunda gelirim diye..
Canım bence biraz akışına bırak, daha yeni evlisiniz Zaman'la daha çok oturur herşey,birbirinizin huyuna daha çok alışırsınız. sen kendi kafana taktığın için onun söylemesi zoruna gitmiş , bence çok büyütülecek bişey değil, belki o da düşüncesizlik etmiş ama Zaman içinde anlar hatasını, ara yolu bulursunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…