- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi sensizlink
-
Kusura bakmayın da sanki sizde de hata var zafiniz olduğunu eşinize neden bu kadar belli ediyorsunuz eşiniz den çok sizii sıkıntınız var kendinizle eşiniz demiş zaten önemi yok bilmem ne diye.
Bu kadar konusunu açmayın bence olabilir herkesin kusuru var eşinizin ilk ilişkişi oldugunu sanmıyorum kusura bakmayın ama
Usenmeden butuuuuuunnn konulariniza baktim, simdi kesin benim yorumumu da gozardi edeceksiniz fakat yazicam. 1. Siz cok alingan bir bayansiniz. 2. Actiginiz konularin hepsi esinizle ilgili, siz zaten nisanliyken bile mutlu degilmissiniz bence, oncelikle kendinizi sevmeyi ogrenin, ozguvenli olun sonra esiniz de olsa insanlarin yaptigi yorumlari kafaniza takin. Bu sekilde bir omur boyu nasil yasanir bilemiyorum, esinizin dedikleri de batiyor size sanirim kucucuk birseyden bosanmaya kadar gelmisseniz cok zor. Cagimizin en korkunc durumu kisilerin karsilikli birbirlerini tanimadan yangindan mal kacirir gibi evlenmesi ve 1 yil icinde ayrilmasi herhalde. Vajinal her turlu hastaligin cozumu var, dert etmeyin. Allah daha kotu hastalik vermesin, sevgiler. Caninizi sikmayin lutfen
Nasıl çeşit çeşit göz rengi,saç rengi,ten rengi varsa çeşit çeşit de vajina var. Sizin bunu takıntı hâline getirmemeniz gerek. Oldukça normal bi şey. Böyle şeyleri gözünüzde büyütmeyin, kocanıza da anlatmayın gerek yok.
hklısınız,belli bir standart yok yani.. ama işte bu yorum beni çok kırdı ya,beklemediğim bir anda ondan hiç beklemediğim şekilde konuştu.. ki bugüne kadar beni hiç vücudumla eleştiren biri değildi,gayet güzel bulurdu beni,ondan ummadığım için kırıldım belki de
Size karşı saygılı,sevgili ve hoşgörülü bir erkekse ne güzel.Önemli olan bu.Böyle fiziki şeyleri boşverin. Fiziksel şeyler gelip geçici.
Şuanda aranız nasıl peki
Aranız soğumuş sanki,saat 6 gibi msj attı,annemlerin evdeyim şuan.. ne zaman geleceğini bir gün önceden haber ver diye,halbuki dün beni bıraktığında ayın 9 unda gelcem diye bildiği halde soruyor.. cevap vermedim neden yazmıyorsun felan diye yazdı sonra aradı ilk aramalarını açmadım sonra açtım, neden cevap yazmıyorsun felan filan hala gelmeden 1 gün önce mesaj at diyor hala dedim ben gününü söyledim gwlirsen gelirsin yoksa kendim de giderim dedim. ayın 9 u akşam hazır ol dedi. kapattım bir daha da ne o ne ben mesaj atmadık
Aranız soğumuş sanki,
Ayın 9 u akşam bir sürpriz mi yapacak acaba?
Geçmiş olsun.yoo annem ameliyat oldu ve eve ona bakmaya geldim.. kendim demiştim zaten ayın dokuzunda gelirim diye..
Geçmiş olsun.
İyi mi anneniz ?
Canım bence biraz akışına bırak, daha yeni evlisiniz Zaman'la daha çok oturur herşey,birbirinizin huyuna daha çok alışırsınız. sen kendi kafana taktığın için onun söylemesi zoruna gitmiş , bence çok büyütülecek bişey değil, belki o da düşüncesizlik etmiş ama Zaman içinde anlar hatasını, ara yolu bulursunuz benceyoo annem ameliyat oldu ve eve ona bakmaya geldim.. kendim demiştim zaten ayın dokuzunda gelirim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?