Nişanlılık evliliğin fragmanıymış, bilemedim!! Büyük hata yaptım!!!

Benimki de öyleydi cnm sana ne sürprizler yapıcam evlenince derdi sevgiliyken o romantikti ben odundum yani resmen
Ama iş öyle değilmiş erkek beyni kadın beyni gibi değil düz beyinliler

Yazacaklarım tam olarak bunlardı. +1

Bu arada kendisi merak ettiği için sorduğunu söylüyor... İnanmadım.. Beğenmedi de sordu..
Bir de ameliyat olayım o Zaman dedim böyle birşeyi bir daha duymamayım sesi ona da yanaşmıyor yani..
Sorması bana çok abes gelmedi açıkçası. Beğenmediği bir yerinizin olması çok normal neden kendinizi bu kadar aşağılanmıs hissettiniz. Sizinde illa vardır onda beğenmediğiniz şeyler.

Tamamda zaten yani en azından ben kendi Adıma konuşayim vajinamin beğenildigi dile gelmedi o sacma geliyor bana, hassas olduğunuz icin böyle düşünebilirsiniz ama sizde eşinize seninki neden küçük demişsiniz yani o da mi ayni düşünsun bence büyütülecek bisey yok tabiki hassasiyet oldugu için can sıkıcı olabilir ama kesinlikle büyütülecek bisey değil , bu ülkede erkekler icin kendi cinsel organları. Cok önemli sen adama küçük demişsin bundan dolayi bile güvensizlik gelebilir kendine

Nişanlımla aramda alamadığım problemler oldu. Bana da evlilikte daha beter olacak dediler ve dün Yüzüğü attım. Pişman Değilim aksine aylardır ilk defa çok huzurluyum.
Zararın neresinden dönerseniz kardır..

Canım gerçekten aşırı abartmışsın, ve ortada boşanılcak ne var. Sen alınganlık yapmışsın.

Ayrıca iç dudaklar dış dudaklardan taşıyorsa, yani sarkık vs değilse ne var ki bunda?

Baska seylerin kirginligini bence bu olaydan cikarmissiniz gibi hissediyorum.
Benim burnum büyüktür nisanlim daima dalga gecer, alinmam çünkü büyüktür. Niye böyle gibi bir soru dahi degil. Istiyorsan ameliyat oluyum dedim baska seylere sinirlendigim bir gün kırılmıştim. O da seni 16 yasindan beri böyle seviyorum, kendin rahatsiz oluyorsan ameliyat ettirebiliriz dedi.
Ki vajinayi erkekler ilk kez görüyorlarsa incelemek isterler merak ederler ben cok garipsemedim. Sizin hassas noktanız oldugu icin kirilmissiniz. Ve daha önceki ilgi alakayi aradiginiz icin.. telefonda kurdugunuz cümle gercekten iliskinizi ciddi anlamda zedeleyecek bir cümle!
Bence bir iletisim uzmanından yardim almalisiniz

gerçekten taktığım,üzüldüğüm kadar büyütülecek bir konu değil mi ??

Değil tabiyki ya adam seni yerme amaçlı bile sormamış ki öyle bile olsa dönde kıçına bak dersin geçersin :) işi boşanalıma kadar vardırmak maharet bence :))

Beğenmek zorunda mı ?
Herkes her organı beğenmek zorunda mı ?
Mesela kulak içi bana iğrenç gelir, kendi kulağım bile
Erkek testislerinin görüntüsünü de hiç sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim
Eşinizde insan, sizi incitecek bir şey söylememiş, üstelik beğenmeme durumu da sizin yorumunuz keza dedim ya beğenmiyorsa bile, beğenmek zorunda değil. İşi nereden aldatmalara, ayrılmaya falan bağladınız inanın bilemedim, bence siz kocanıza kırılmak istediniz, inanın ortada bir şey yok

Ic dudaklar daha buyuk olunca cirkin mi oluyormus?Makbulu kisa olanlar miymis?

Adam beğenmedim dememiş, eleştiri yapmamış, laf etmemiş.
Sadece muhtemelen gördüğü, aklında yer eden vajina görüntüsünden değişik olduğu için niye böyle diye sormuş.

Ona bakarsanız siz direkt eleştirmişsiniz adamın penisine küçük diyerek. İkisini kıyaslarsam sizin yaptığınız daha ayıp.

bu yorum beni rahatlattı gerçekten..

Sen kendini beğenmedikten sonra herkesin seni beğenmediğini düşünürsün. İlk önce sen kendini sev gerisi mühim değil. Eşinin böyle demesine üzülmüş olailirsin ama gülüp geçseydin cinsellik hayatınız boyunca sorun olmazdı. Şimdi sürekli takıntılı sanacak.

bu yorum beni rahatlattı gerçekten..
Yaaa biz ne diyoruz sabahtan beri? Bu yorum mu rahatlattı seni gerçekten? İşine gelene cevap verip diğerlerini göz ardı ediyorsun. Halbuki dönüp dolaşıp herkes aynı şeyi söylüyor. Hızını alamayıp devam edeceğim de ilk banımı yerim diye korkuyorum

cok ezik ve bos muhabbetler bunlar cok sikicisiniz ve bunlarla esinizi bogarsiniz kendinize gelin

Kusura bakmayın da sanki sizde de hata var zafiniz olduğunu eşinize neden bu kadar belli ediyorsunuz eşiniz den çok sizii sıkıntınız var kendinizle eşiniz demiş zaten önemi yok bilmem ne diye.

Her saniye bilgisayar başında yorumları takip edemiyorum,ara ara girip bakıyorum.. ve gözden kaçırdığım yorumlar olmuş olabilir şuan girdim ve bunu gördüm sevindim, bir de hanım efendi yermeden yorum yaptığı için mutlu etti belki de beni.. size de teşekkür ederim..

Bu kadar konusunu açmayın bence olabilir herkesin kusuru var eşinizin ilk ilişkişi oldugunu sanmıyorum kusura bakmayın ama

Usenmeden butuuuuuunnn konulariniza baktim, simdi kesin benim yorumumu da gozardi edeceksiniz fakat yazicam. 1. Siz cok alingan bir bayansiniz. 2. Actiginiz konularin hepsi esinizle ilgili, siz zaten nisanliyken bile mutlu degilmissiniz bence, oncelikle kendinizi sevmeyi ogrenin, ozguvenli olun sonra esiniz de olsa insanlarin yaptigi yorumlari kafaniza takin. Bu sekilde bir omur boyu nasil yasanir bilemiyorum, esinizin dedikleri de batiyor size sanirim kucucuk birseyden bosanmaya kadar gelmisseniz cok zor. Cagimizin en korkunc durumu kisilerin karsilikli birbirlerini tanimadan yangindan mal kacirir gibi evlenmesi ve 1 yil icinde ayrilmasi herhalde. Vajinal her turlu hastaligin cozumu var, dert etmeyin. Allah daha kotu hastalik vermesin, sevgiler. Caninizi sikmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…