- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi sensizlink
-
Benimki de öyleydi cnm sana ne sürprizler yapıcam evlenince derdi sevgiliyken o romantikti ben odundum yani resmenbelki de haklısınız...ama o bana o kadar ince davranırdı ki hani dediniz ya biz kadınlar ince düşünürüz erkekler öyle değil diye, bizde o ince düşünürdü, hatta ben hep derdim ki evlendikten sonra ya değişirsen derdim. bana dediği şey ^İyi anlamda değişirim ama kötü anlamda değişmem^ yani olumsuz yönde değişmeyeceğini savunurdu..ama 2 ayda gördüm gerçek yüzünü.. oysaki 4 yıl nasıl görememişim..
Allah Allah...
Adam bir sey dememiş ki. Beğenmedim dememiş, çirkin dememiş. Sadece neden böyle diye sormuş.
Siz vajinanıza takıntılı oldugunuz için alınganlık etmişsiniz, bir de özür beklemişsiniz.
Evlendim de başımı yaktım falan deyince ciddi bir seyler sandım.
Sorması bana çok abes gelmedi açıkçası. Beğenmediği bir yerinizin olması çok normal neden kendinizi bu kadar aşağılanmıs hissettiniz. Sizinde illa vardır onda beğenmediğiniz şeyler.Bu arada kendisi merak ettiği için sorduğunu söylüyor... İnanmadım.. Beğenmedi de sordu..
Bir de ameliyat olayım o Zaman dedim böyle birşeyi bir daha duymamayım sesi ona da yanaşmıyor yani..
Tamamda zaten yani en azından ben kendi Adıma konuşayim vajinamin beğenildigi dile gelmedi o sacma geliyor bana, hassas olduğunuz icin böyle düşünebilirsiniz ama sizde eşinize seninki neden küçük demişsiniz yani o da mi ayni düşünsun bence büyütülecek bisey yok tabiki hassasiyet oldugu için can sıkıcı olabilir ama kesinlikle büyütülecek bisey değil , bu ülkede erkekler icin kendi cinsel organları. Cok önemli sen adama küçük demişsin bundan dolayi bile güvensizlik gelebilir kendinekısaca şöyle söyleyim, benim vajinamı beğense ve ben bunu bilsemde mesela bana bir konuda kızıp o lafı etse derim ki kızdığı için demiş olabilir aslında beğeniyordu der takılmam.. ama beğenmediğini düşündüğüm için direkt böyle deyince daha önce de beğendiğini felan ifade eden birşey demediği için takıldım.. bilmem anlatabildm mi
gerçekten taktığım,üzüldüğüm kadar büyütülecek bir konu değil mi??
kısaca şöyle söyleyim, benim vajinamı beğense ve ben bunu bilsemde mesela bana bir konuda kızıp o lafı etse derim ki kızdığı için demiş olabilir aslında beğeniyordu der takılmam.. ama beğenmediğini düşündüğüm için direkt böyle deyince daha önce de beğendiğini felan ifade eden birşey demediği için takıldım.. bilmem anlatabildm mi
Beğenmek zorunda mı ?
Herkes her organı beğenmek zorunda mı ?
Mesela kulak içi bana iğrenç gelir, kendi kulağım bile
Erkek testislerinin görüntüsünü de hiç sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim
Eşinizde insan, sizi incitecek bir şey söylememiş, üstelik beğenmeme durumu da sizin yorumunuz keza dedim ya beğenmiyorsa bile, beğenmek zorunda değil. İşi nereden aldatmalara, ayrılmaya falan bağladınız inanın bilemedim, bence siz kocanıza kırılmak istediniz, inanın ortada bir şey yok
Yaaa biz ne diyoruz sabahtan beri? Bu yorum mu rahatlattı seni gerçekten? İşine gelene cevap verip diğerlerini göz ardı ediyorsun. Halbuki dönüp dolaşıp herkes aynı şeyi söylüyor. Hızını alamayıp devam edeceğim de ilk banımı yerim diye korkuyorumbu yorum beni rahatlattı gerçekten..
cok ezik ve bos muhabbetler bunlar cok sikicisiniz ve bunlarla esinizi bogarsiniz kendinize gelinMerhaba kızlar.. Öncelikle mesajım bayağı uzun ama ne olur yardım edin, çıkmazdayım!!!
Açtığım konulardan bir zamanlar iyi tanınıyordum, uzun Zaman sonra tekrar konu açıyorum..
Hani derler ya nişanlılık evliliğin fragmanı diye, aynen öyleymiş..
Ben en son şuan evli olduğum kişi ile nişanlılıkta ayrılıp burda konu açmıştım,
Diyeceksiniz ki yeniden barışıp neden evlendin, araya büyükler desenler girdi, ve ortada bir yanlış yok ayrılmak olmaz bu aşamaya gelmişsiniz gibi sözlerle benim başımı yaktılar..
Çok pişmanım 2 ay öncesine bir dönebilsem,
Pişmanlığım haddinden fazla ama konuya geleyim , bizim evliliğimiz nişanlılıktan sonra yine hep tartışma ile devam etti,
Önceden haklı bile olsa benimle barışmak için özür dileyen insan gitti yerine bambaşka biri geldi, bir insanı 4 yılda Nasıl tanıyamam bu kadar..
Yazık geçirdiğim zamanlara,
İçinde bulunduğum durumu anlatmaktan çok çekiniyorum ama birileriyle paylaşmazsam kendi içimde boğulacak gibiyim..
Pazar günüydü, eşim sabah birlikte olmak istedi, sırf onu red etmemek için kabul ettim..
Anlatmaktan çok utanıyorum ama((
Ben vajinamdan zaten çok utanıyordum, yani evlendiğimde çok çekinecektim zaten
Nasıl olduğuna gelirsem, klitoris ve iç dudaklar dış dudaktan çıkık bir biçimde..çok hassas olduğum bir konu ve beni bu konuda eleştirdi..
Vajinamı göstererek bunlar neden böyle ? Dedi.. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki , dediğim tek şey Allah öyle yaratmış seçme özgürlüğüm yoktu oldu..
Ve o gün bu konuyu uzatmadım ama devamlı kafamı kurcalıyor, şuan annem ameliyat oldu ve ailemin yanındayım..
Dün telefonda mesaj attım, benim neremi beğenmiyorsun dürüst ol diye, yok işte ne alakası var yok öyle birşey felan filan diyor..
Beni beğenmiyorsan bana ihanet etmeden Ada'm gibi ayrılmak ister ayrılırsın gider başkaları ile olursun dedim, bu beni aradı..
Ama Nasıl bağırıyor telefonda, suçlu tamamen ben oldum.. Neymiş o merak ettiği için sormuşmuş hayatında kaç tane kadınla yatmışmış.. ( bu arada ilk ilişkisi ben oldum)..
Dedim ki kırıldım bir özür bekledim ya dedim, neymiş o özür dileyecek birşey yapmamış, asıl benim özür dilemem gerekiyormuş yanlış anladığım için daha bir sürü şey.. Yüzüne kapattım telefonu .. Dün akşam 20.00 sıralarında oldu bu olay o Zaman'dan beri hiç ses yok, insan hatasını kabul eder güzel bir mesaj yazar özür dilemez mi??
Sevgililil ve nişanlılık döneminde beni kaybetmemek için haklı yere bile özür dilerdi bir insan bu kadar kısa sürede bu kadar değişebilir..
Kadınlığıma laf etti, gururumu kırdı.. Şuan nişanlı olsam yapacağım şey belliydi, sizce ne yapayım hatalı ve hatasını kabul edemeyen bir insan.. Ve şu da var ben ayrılmasam onunla asla beraber olamam zaten, her birliktelikte o lafa aklıma gelir ne olur bir yol gösterin.. Çok uzun oldu ama kusura bakmayın..
Yaaa biz ne diyoruz sabahtan beri? Bu yorum mu rahatlattı seni gerçekten? İşine gelene cevap verip diğerlerini göz ardı ediyorsun. Halbuki dönüp dolaşıp herkes aynı şeyi söylüyor. Hızını alamayıp devam edeceğim de ilk banımı yerim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?