Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

vanilya35

Terazi burcu :)
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
599
684
103
Merhaba kizlar. Ben 28 yasindayim. 2.5 yildir suren birlikteligimi 4 eylulde nisanla taclandirdik ( tac mi diken mi orasi malum ) sevgililik donemi ,askerlik donemi derken derdi vardir asker psikolojisi vardir gelince duzelir umuduyla askerden sonraki hallerini saburaizlikla bekledim. Ve askerlik bitti ama omrumden omur gitti. Tezkereyi bana vermeleri lazimdi. Sorunlara gelince en basindan yaziyorum
1. O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.
2. Askerden geleli 1.5 ay oldu ama adam kiymet bilecegine daha da cok sorun olmaya basladi.
3. Eylulde nisan yaptik ben dedim nisan olunca hani artik yoktan yere sorun cikarmaz bagirip cagirmaz evlilik olgunluguna ulasmistir diye ki benden 2 yas küçük kendisi yine olmadi.
Kisaca kizlar benim kafam cok karisik yolun ortasinda, avm de, arabada, kavga etmedigimiz ve kavgamiza da sahit etmedigimiz sokakta insan kalmiyor. Ben daha mantikli hareket ederken o sadece her zaman mantikli olunmaz diyor. Bende bir hata mi var acaba ? Kavga etmekten oyle yoruldum ki. Hayatta tek o kusursuz tek o hakli. Konusmaya calissam sende bana bunu yaptin e sende boyle dedin diyor. Ben ona ters bir hareket yapsam o da bana yeri geldiginde ayni hareketi yapar bak nasil oluyormus gor der. Laf sokmaya bayilir. Ben yapinca kuplere biner. Ve en son dun tartismamizda bana tupperi kaldirim suratina aticam dedi. O da yetmedi yumrugunu kaldirdi. Soyleyin bana ben ne yapayim. Bu adamla evlilik olur mu ? Suan is arayışı icerisinde ve is bulamiyor . En ufak birseyde bagirip cagiriyor. Bu benim 2. Nisanim. Ilki soz gibiydi nosanla alakasi yoktu ve 19 yasindaydim. Ayrilirsam evlenme gibi hevesim kalmadi artik. Bununla evlenirsem ilerde doveceginden korkuyorum evin tek kiziyim. Babam bile bir kere kasini kaldirmadi bana ama simarik degilim yani ufacik seylerle bir sakiza bile muylu olurum. Ama ondan su zamana kadar ufak bir surpriz bile gormedim. Ben onu uzdugumde kek yapar icine not koyar yedikce acip okur. Ama onda romantiklik sıfır gercekten. Lutfen bana birseyler soyleyin nisanlilik cok zormus ve cok pismanim

bende bir söz attım. ve bir ay önce nişan attım ikisi farklı. söz yapmam aynen benimde küçüklük hatamdı. ama nişanı atma sebebim aynı bunlar ama ben sizin kadar sabır göstermedim. sokak ortasında bana bağırdı ve çalıştığım yerin bir alt sokağıydı ve çok kalabalıktı döndüm ve seni ayağımın altına alırım şimdi dedim asla susmadım taviz vermedim. kendi her istediğini yapma ve beni kısıtlama hakkını kendinde gördü. ben erkeğim sen kızsın triplerine girdi kendine gel dedim. anlamadı. bırakıcam dedim inanmadı.
sonuç; yüzüğü attım kafasına.
kıskançlık, saygısızlık, göz boyama (ilişki başında atıp tutma iş ciddiye binince kendini geri çekmekten bahsediyorum) varsa olmuyor o iş ne kadar zorlarsan zorla.
sonunda bir bakıyorsun kendin yıpranmışsın.
hiç gerek yok..

ekleme: bana şakasına el kaldırdı. ondan sonra kafamda bir ışık yandı zaten. şiddet eğilimi var sizinkinde de anladığım kadarıyla. dikkat edin

Disaridan bakan bir goz olarak cekilecek dert degil. Su anda bile daha evlenmeden bu kadar sorun cikartan evlenince ne yapmaz. Bence yol yakinken kararinizi tekrar degerlendirin. Mutlu musunuz bu adamla, hayatinizin geri kalan kismini gercekten onunla gecirmek istiyor musunuz bunu dusunun. Hayirlisi olsun

Yok, bu evlilik olmamalı....
Belli ki askerde psikolojikman çökmüş. Acısını da sizden çıkarıyor.
Böyle biriyle evlenmek yanlış olur. Hatadan yol yakınken dönün.

O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.
en büyük hata. aferin mi bekliyodun? kendini eve kapatsaydın.

Soyleyin bana ben ne yapayim.
ayrıl.

Bu adamla evlilik olur mu ?
olmaz.

nisanlilik cok zormus
nişanlılık zor değil, öküzlerle beraber olmak zor.

allah akıl fikir versin. hala soruyosun bi de. azıcık kıymet ver kendine. çok mu meraklısınız aşağılanmaya şiddet görmeye?

nerden bakarsan bak kötü gidiyor bu iş
ne demek aklı kalacak diye işi bıraktım

Daha önce nişan attığınız için çekiniyorsunuz,çevre baskısı olacağını ,2.nişanı da attığınız için sizde suç bulacaklarını düşünüyorsunuz ama unutmayın ki mutlu değilsiniz.Nişanlılık dönemi genelde canımlı,cicimli geçer,şimdiden böyle olursa ilerisini düşünemiyorum bile.Ailenizle ,özellikle annenizle konuşun bu durumu.

yol yakınken ayrıl düzelmez.
nişanlandım dişimi sıkayım evlenince düzelir diye düşünme.
değişmez.

en güzel zamanlarda kelebekler uçuşması gerekirken yumruklar kalkıyorsa. Evlenince artık dayakta atar andaval. sinir oldum ayrıca taviz tavizi doğurur niye işten çıkıyorsunuz hayret bişey

Kendine güveni olmayıp işten ayrıl diyen adamdan ben olsam buz gibi soğurum. Ve malesef, korktuğun şeyin yani dayağın evlendikten sonra başına gelme ihtimali %1000.

evett canımm aynen cinsiyetçi sen kadınsın biraz kadınlığını bil demeler . kendi arkadaşlarıyla buluşurken sorun olmama ama ben deyince ne gerek var napcann deyip çenesinden kurtulmak için iyi yaaaaa buluşmuyorum raddesine gelmelerim hep anlayışla iyi dille davranıp aslında hiç bir boka yaramadığını görüyorum seninle aynıyız yaa

Tek bir tutulacak yanı yokken neden sürdürüyorsunuz bu ilişkiyi? Canınıza kastınız yoksa ayrılın gitsin.

Bir de gerçekten anlamıyorum, böyle adamları nasıl seviyorsunuz allah aşkına?
evet haklısın tek tutulacak yanı kalmadı zaten. böyle öküzler başta rengini belli etmiyor gözümü açtı sağolsun yine fazla geç olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…