sıkıntı bende biliyorum. nişan arifesindede sorun olmuştu annem demişti ben bu yüzüğü ertelerim ama dedim hadi stres yapmıştır ondandır evliliğe ilk adım iyi gelir diye adam daha çok çığırından çıktı.
yooooook anaaaaam yokkkkkk geçmezzzzzzz diri diri mezara girmek gibi bişeyyyardına bile bakma ayrıl kendinden başka kimseyi de düşünme bir ömür geçiremezsin sen bu adamla
aaaa evett bak o da var . ailemin tek çocuğuyum ve bu zamana kadar kredi kartlarının borçlarının yatırılması babamla annem anlamadığı için bende. her ay ben gider yatırırım yani. bana diyor ki ben seni evlenince görcem bakalımnasıl ailenin her işini görürsün o zaman anlıcaz diyor. yaa ben yazdıkça ne kadar mal bir insan olduğumu anlıyorummm
ben kararımı zaten dün gece vermiştim . burdaki tecrübeler o kadar güzel ki. beni kararımdan bir kez daha emin kılıyor. ben yanında huzurlu olacağım biri istiyorum ama bundan sonraa gönül işleri olur mu bilmem çünkü o kadar çok yoruldum ve incim ki güvenim o kadar sarsıldı ki . toparlamam lazım acill kendimi. o da öküzlüğüyle kalsınn dünyada. teşekkür ederimm gerçektenNe yapmayı düşünüyorsunuz peki şimdi?
kişilk bozukluğu var. erkeklerin egoları ön planda. kadın dediğin susar evinde çocuk bakar kafasında. emeklerime yazık gördüm evet yanlışlarını ama sevdiğim adama yakıştıramadım. ve sonuç....Adamin karakteri boyle. Ama siz hep bahane bulmussunuz. Askerde olunca boyle ,nisan oncesi boyle diye. Ama kabul edin nisanlinizin kisiligi boyle
sinirlerinizi öğlen vakti bozmak değildi maksadım ama yazmasam patlayacaktımmHer şey mükemmel olsa sadece bu yeter nişan atmaya.
Hadsiz.
evettt bunun artık gerçekten farkındayım . aileside pırlanta gibi insanlar yaa ama bu öküz olmamışş yaniiiZor olan nisanlilik degil. Boyle adamlarla neden iliskinizi surdurursunuz biraz kendinize sayginiz olsun. Atin yuzugu kafaniza. Yoksa bugunleri bile mumla arayacaginiz gunler olur evlendiginizde.
düşündümmmm çok düşündümm ona bakınca birşey hissetmiyorum içimdeBir kez daha düşün
Canım o zaman kendini yakma henüz evlilik olgunluğuna erişmemiş. Sokakta da sana insanların önünde bağırıyorsa evlendiğinde daha fazlası olmayacağı ne malumdüşündümmmm çok düşündümm ona bakınca birşey hissetmiyorum içimde
çocuk oyuncağına çeviriyolar evlilikleri böyle böyle cılkı çıkar her haltta boşanalım sonra gerçekten dese insan ciddiye alamaz böyle adamıyooooook anaaaaam yokkkkkk geçmezzzzzzz diri diri mezara girmek gibi bişeyyy
cidddi egolu bir insan . sürekli ben böyle istiyorum ben şöyle istiyorum. ben belki istemiyorum.. ama yok o erkek yaa onun dediği olur. dün çıldırmamın sebebi ise sadece neden yaya yolundan değilde yoldan yürümüşüm. sana buraya gel dedim! ifadesi sesimin organize bölgesinin tümünde yeteeeeeer diye avazım çıktığı kadar bağırmamla son buldu. insanlara rezil oluyorum sürekli. benim gibi karşısındakini incitmeye korkan bir insan şuan gözlerimin pörtleyerek sokakta ki hele bağırdığıma inanamıyorum. sonra bunun karşılığı beni sen sinirlendiriyorsun sen kaldırımdan yürüsen böyle olmazdı diyor. al kes kolunu bacağını. psikolojim bozuldu iyice....işte bu kendi başına bile bir sebep. daha fazla üstünde düşünmene gerek yok bence. gerekeni yap bu kadar net konuşuyorum. nişanlında ruh hastası besbelli sinir oldum şu an
aaaaaaaaaa, yumruğunu kaldırdıdan sonrasını okumadım.Merhaba kizlar. Ben 28 yasindayim. 2.5 yildir suren birlikteligimi 4 eylulde nisanla taclandirdik ( tac mi diken mi orasi malum ) sevgililik donemi ,askerlik donemi derken derdi vardir asker psikolojisi vardir gelince duzelir umuduyla askerden sonraki hallerini saburaizlikla bekledim. Ve askerlik bitti ama omrumden omur gitti. Tezkereyi bana vermeleri lazimdi. Sorunlara gelince en basindan yaziyorum
1. O askere gidecek diye ben calisma hayatima ara verdim. Niye akli BEnde kalirmis.
2. Askerden geleli 1.5 ay oldu ama adam kiymet bilecegine daha da cok sorun olmaya basladi.
3. Eylulde nisan yaptik ben dedim nisan olunca hani artik yoktan yere sorun cikarmaz bagirip cagirmaz evlilik olgunluguna ulasmistir diye ki benden 2 yas küçük kendisi yine olmadi.
Kisaca kizlar benim kafam cok karisik yolun ortasinda, avm de, arabada, kavga etmedigimiz ve kavgamiza da sahit etmedigimiz sokakta insan kalmiyor. Ben daha mantikli hareket ederken o sadece her zaman mantikli olunmaz diyor. Bende bir hata mi var acaba ? Kavga etmekten oyle yoruldum ki. Hayatta tek o kusursuz tek o hakli. Konusmaya calissam sende bana bunu yaptin e sende boyle dedin diyor. Ben ona ters bir hareket yapsam o da bana yeri geldiginde ayni hareketi yapar bak nasil oluyormus gor der. Laf sokmaya bayilir. Ben yapinca kuplere biner. Ve en son dun tartismamizda bana tupperi kaldirim suratina aticam dedi. O da yetmedi yumrugunu kaldirdi. Soyleyin bana ben ne yapayim. Bu adamla evlilik olur mu ? Suan is arayışı icerisinde ve is bulamiyor . En ufak birseyde bagirip cagiriyor. Bu benim 2. Nisanim. Ilki soz gibiydi nosanla alakasi yoktu ve 19 yasindaydim. Ayrilirsam evlenme gibi hevesim kalmadi artik. Bununla evlenirsem ilerde doveceginden korkuyorum evin tek kiziyim. Babam bile bir kere kasini kaldirmadi bana ama simarik degilim yani ufacik seylerle bir sakiza bile muylu olurum. Ama ondan su zamana kadar ufak bir surpriz bile gormedim. Ben onu uzdugumde kek yapar icine not koyar yedikce acip okur. Ama onda romantiklik sıfır gercekten. Lutfen bana birseyler soyleyin nisanlilik cok zormus ve cok pismanim
ay hiç tahammül edemem. sabrınıza hayran kaldım.cidddi egolu bir insan . sürekli ben böyle istiyorum ben şöyle istiyorum. ben belki istemiyorum.. ama yok o erkek yaa onun dediği olur. dün çıldırmamın sebebi ise sadece neden yaya yolundan değilde yoldan yürümüşüm. sana buraya gel dedim! ifadesi sesimin organize bölgesinin tümünde yeteeeeeer diye avazım çıktığı kadar bağırmamla son buldu. insanlara rezil oluyorum sürekli. benim gibi karşısındakini incitmeye korkan bir insan şuan gözlerimin pörtleyerek sokakta ki hele bağırdığıma inanamıyorum. sonra bunun karşılığı beni sen sinirlendiriyorsun sen kaldırımdan yürüsen böyle olmazdı diyor. al kes kolunu bacağını. psikolojim bozuldu iyice....
aynennnn ben şuan sanki 10 yıldır nişanlıymışım gibi. kadınlar genelde bakımına özen gösteren varlıklarız. eskiden oje süs püs saç yapmadan çıkmazdım. şimdi beni o kadar köreltti ki kendi diyor eskiden saçını yapardın oje sürerdin diye eskidik diyor birde. sen yaptıklarına bakma benim yaptıklarıma bakk kabahat hep benimmçocuk oyuncağına çeviriyolar evlilikleri böyle böyle cılkı çıkar her haltta boşanalım sonra gerçekten dese insan ciddiye alamaz böyle adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?