Nisanlilik evresi ve bitmeyen sıkıntılar: ( yoruldum..

Halbuki seivşmek için evlenir insanlar
siz sürekli savasıyorsunuz

Zor olan nisanlilik degil. Boyle adamlarla neden iliskinizi surdurursunuz biraz kendinize sayginiz olsun. Atin yuzugu kafaniza. Yoksa bugunleri bile mumla arayacaginiz gunler olur evlendiginizde.

Adamin karakteri boyle. Ama siz hep bahane bulmussunuz. Askerde olunca boyle ,nisan oncesi boyle diye. Ama kabul edin nisanlinizin kisiligi boyle

Her şey mükemmel olsa sadece bu yeter nişan atmaya.

Hadsiz.

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki şimdi?
ben kararımı zaten dün gece vermiştim . burdaki tecrübeler o kadar güzel ki. beni kararımdan bir kez daha emin kılıyor. ben yanında huzurlu olacağım biri istiyorum ama bundan sonraa gönül işleri olur mu bilmem çünkü o kadar çok yoruldum ve incim ki güvenim o kadar sarsıldı ki . toparlamam lazım acill kendimi. o da öküzlüğüyle kalsınn dünyada. teşekkür ederimm gerçekten

Adamin karakteri boyle. Ama siz hep bahane bulmussunuz. Askerde olunca boyle ,nisan oncesi boyle diye. Ama kabul edin nisanlinizin kisiligi boyle
kişilk bozukluğu var. erkeklerin egoları ön planda. kadın dediğin susar evinde çocuk bakar kafasında. emeklerime yazık gördüm evet yanlışlarını ama sevdiğim adama yakıştıramadım. ve sonuç....

Zor olan nisanlilik degil. Boyle adamlarla neden iliskinizi surdurursunuz biraz kendinize sayginiz olsun. Atin yuzugu kafaniza. Yoksa bugunleri bile mumla arayacaginiz gunler olur evlendiginizde.
evettt bunun artık gerçekten farkındayım . aileside pırlanta gibi insanlar yaa ama bu öküz olmamışş yaniii

düşündümmmm çok düşündümm ona bakınca birşey hissetmiyorum içimde
Canım o zaman kendini yakma henüz evlilik olgunluğuna erişmemiş. Sokakta da sana insanların önünde bağırıyorsa evlendiğinde daha fazlası olmayacağı ne malum

işte bu kendi başına bile bir sebep. daha fazla üstünde düşünmene gerek yok bence. gerekeni yap bu kadar net konuşuyorum. nişanlında ruh hastası besbelli sinir oldum şu an
cidddi egolu bir insan . sürekli ben böyle istiyorum ben şöyle istiyorum. ben belki istemiyorum.. ama yok o erkek yaa onun dediği olur. dün çıldırmamın sebebi ise sadece neden yaya yolundan değilde yoldan yürümüşüm. sana buraya gel dedim! ifadesi sesimin organize bölgesinin tümünde yeteeeeeer diye avazım çıktığı kadar bağırmamla son buldu. insanlara rezil oluyorum sürekli. benim gibi karşısındakini incitmeye korkan bir insan şuan gözlerimin pörtleyerek sokakta ki hele bağırdığıma inanamıyorum. sonra bunun karşılığı beni sen sinirlendiriyorsun sen kaldırımdan yürüsen böyle olmazdı diyor. al kes kolunu bacağını. psikolojim bozuldu iyice....

aaaaaaaaaa, yumruğunu kaldırdıdan sonrasını okumadım.
yahu neden böyle yapıyorsunuz. neden yeter demiyorsunuz.

bir de neden askerde iken işten çıktın.
aklı sende kalır ne demek .
bi erkeğin bi sözü ile işi bitiriyorsunuz.
sonra da yumruğunu kaldırır böyle.
hiç bir zaman kendinizi kısıtlamayın bi erkek için . erkek arkadaşınız , nişanlınız , eşiniz de olabilir bi erkek.

ay hiç tahammül edemem. sabrınıza hayran kaldım.
böyle kaba saba birine sabredemem.

çocuk oyuncağına çeviriyolar evlilikleri böyle böyle cılkı çıkar her haltta boşanalım sonra gerçekten dese insan ciddiye alamaz böyle adamı
aynennnn ben şuan sanki 10 yıldır nişanlıymışım gibi. kadınlar genelde bakımına özen gösteren varlıklarız. eskiden oje süs püs saç yapmadan çıkmazdım. şimdi beni o kadar köreltti ki kendi diyor eskiden saçını yapardın oje sürerdin diye eskidik diyor birde. sen yaptıklarına bakma benim yaptıklarıma bakk kabahat hep benimm

Herkes gerekeni söylemiştir zaten. Dışarıdan bakınca net bir şekilde evlenilmemesi gereken bir adam olduğu belli. Öfke kontrolü yok bir defa. şiddete meyilli. Askerlik sonrası falan durum değil aslında, adam gerçek yüzünü göstermiş. Çoğu insanın kavga anında söyleyemediklerini söylemesi gibi.
Böyle bir adamla evlenip ömür boyu mutsuz, köle gibi onun her dediğini yapan, asla söz sahibi olamayan, kapana sıkışmış gibi bir hayat yaşayan biri olursun. Üstelik bir süre sonra yaşadığın bu acı şeyleri kanıksar kafanda normalleştirmeye bile başlarsın. Bir gün değil, iki gün değil. Ve ilerde çocuk da olursa iyice çıkmaza girersin. Yaşın daha çok genç. Evleneyim ilerde düzelir diye düşünme, düzeleni görmedim. Genler aynı çünkü. Kimse de kimseyi düzeltemez. Boşanmak da o kadar kolay değil, inan bana. O yüzden bile bile hata yapmaktansa şu aşamada bitirmek en doğrusu. Merak etme, bütün erkekler böyle değil. Başka birinin hayatına girmesi için bu kişinin hayatından çıkması gerekiyor. Sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…