Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derlerBende bu evlenince duzelir soylemlerini hic anlamiyorum bu evlilik sinirli bir değnek degil ki
Nisan birbirini tanımak için en güzel dönem,en ufak soru isaretin varsa kafanda evliliğe doğru gitme derim
Evlenince aslaaaaa değişmez daha kötü olur ama iyi olmaz
Evlilikte daha da cozutmasın hele birde senin üzerine bu kadar düşüyorsa
Hiç bekleme evlilikte düzelir diye
Evlilikte düzelir, öyle olur, böyle gider gibi bir bekte tiye girmeniz en büyük hayalkırıklığınız olurAyni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler
Beni cok sevdigini biliyorum , goruyorum . Iyiyken o kadar iyi ki sanirsiniz bu adam erosun okunu yutmus . gozumun icine bakar . yemez yedirir giymez giydirir . Ama kotusu de boyle iste
Hemde nasil dusuyor . Butun hayati benim uzerime kurulu . Ayni eve girince duzelmez mi yani
Sen biraz empati yapmalısın diye düşünüyorum. Ama adam da sana takıntılıysa evlilik falan düşünme kaç...
Evlilikte düzelir, öyle olur, böyle gider gibi bir bekte tiye girmeniz en büyük hayalkırıklığınız olur
Evlilikte şimdilerde bile göremediğiniz değişik huyları çıkacak
Bu sizi nişanlınızdan, evlilikten soğutmak için yazmadım daha farklıdır evlilik
Mutluluklar
Sigarayı bırakmaya çalıştığın için abartıyor olabilir misin?
millet ilgisizlikten bunalır sizinkisi tam tersi
Evlilik öncesi kafanızı karıştıran her konu evlilik sonrası daha kötü olacak.net.
Ben yazamadım nişanlısının takıntısını evet tamamda söylemek isteyipte yazmak istemediğim cümleyi yazmuçsınızSen biraz empati yapmalısın diye düşünüyorum. Ama adam da sana takıntılıysa evlilik falan düşünme kaç...
millet ilgisizlikten bunalır sizinkisi tam tersi
Evlilik öncesi kafanızı karıştıran her konu evlilik sonrası daha kötü olacak.net.
Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler
Beni cok sevdigini biliyorum , goruyorum . Iyiyken o kadar iyi ki sanirsiniz bu adam erosun okunu yutmus . gozumun icine bakar . yemez yedirir giymez giydirir . Ama kotusu de boyle iste
Hemde nasil dusuyor . Butun hayati benim uzerime kurulu . Ayni eve girince duzelmez mi yani
+1Evlilik öncesi kafanızı karıştıran her konu evlilik sonrası daha kötü olacak.net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?