Kim diyor ya hu ,evlenince düzelir diye ,aksine evlenince duygusal ilişkinin yanı sıra ev sorumluluğu da ekleniyor yani velhasıl değişmez ama daha kötü olabilir
Evlenince de düzelmez ,çocuk yapınca da duzelmez iyi düşün
Tek sorun senin üzerine düşmesi,zaman geçirmek istemesi mi?Sana gösterdiği ilgi azalınca normale döner. Genelde evlenince öyle olduğu söylenir
Ben nisanlini hakli gordum nedense.
Cunku bi gezelim diyim sonra hayir istemiyorm demek cok kotu bisey.
En son iki arkdasimda beni boyle ekti.
Oysaki belkide ben onemli bi randevumu sirf onlar icin iptal etmistim. Olamazmi?
Son dk gelmiyorm demek neyin nesi?
Hic hos degl.
Evlilik fikri onu geriyor olmasin?
Biz de ayni surecte zor seyler yasadik. Bunun disinda 7 yildir hic kavga surtusme kusme vesaire yasamadik. Anlasamadigimiz konulari hir gur etmeden baglamayi hep basardik. O 5 aylik donem haric...
Ders ne dersi bu arada? Atanma falan mi bekliyorsunuz? Issizlik durumu varsa evlilik fikri cok gerginlik yaratiyor. Ben hic evlenmek istemedim nisanliyken. Sebebi ise okulu bitirememis olmamdi. Guzel bi isim olamayacak evlenip zorluk cekicem vesaire kurdum kurdum gerildim.
Bu arada evlenince duzelmez. Sadece suan icin onu geren belli sebep varsa o hallolunca duzelebilir.
Ben sıkıntıyı sende gördüm canım.
Arkadaşım beni ekse yıkılırken nişanlım beni kafasına keyfine göre ekse dünyam başıma yıkılırdı herhalde tüm evlilik gelecek hayallerimi tekrar düşünürdüm.
Nişanlında bu yüzden tepkisini arttırmış olabilir anladığım kadarıyla zaten rahatsızmış bu durumdan iş ciddiye binince düzelirsin sanmış muhtemelen hayal kırıklığından böyle yapıyor olabilir.
Yazık çocuğa senle vakit geçirmek istiyor hayal kuruyor kafana göre plan iptal etme çok sık görüşmek istemiyorsan seyrelt onu kırmadan ayarla bir şekilde.
adim adim artiyor degil mi ? cok korkuyorum su anSevgiliyken iyi nisanliyken takintili olmus evlenince ne olur sence ?
Hayir korkma.nisanlilik neden var. Evlilik oncesi iyice tanimaya calismak icin.mesela daha fazla bulus daha fazla gozlemle.ama asla emin olmazsan evlenme.evlenince degisir diye umutla olmaz.adim adim artiyor degil mi ? cok korkuyorum su an
Zorlama kendini düğüne beş kala bunalıma girip ayrılanlardan olma. Öylesi daha çok üzer seni. Nişanlınla konuş hatta imkanın varsa bir ay uzak bir yere git akrabana falan özlemiş olursun belli ki bunalmışsın.Hata baslangicta bendeydi . resmen eksilerim o kadar birikti ki bugun adamin midemin bulandigini bile bahane dediyalanci coban hikayesine dondum
Hayir korkma.nisanlilik neden var. Evlilik oncesi iyice tanimaya calismak icin.mesela daha fazla bulus daha fazla gozlemle.ama asla emin olmazsan evlenme.evlenince degisir diye umutla olmaz.
Zorlama kendini düğüne beş kala bunalıma girip ayrılanlardan olma. Öylesi daha çok üzer seni. Nişanlınla konuş hatta imkanın varsa bir ay uzak bir yere git akrabana falan özlemiş olursun belli ki bunalmışsın.
cok haklisiniz . Aceleye getirmeyecegim . iyice emin olmadan bile bile .. kendim ettim kendim buldum demek istemiyorum
mumkun degil gidemem . Sinavim var cok emek verdim calismam gerek. hala aramadi . bende aramamaliyim degil mi
Kk ya kalsa herkes ayrılsın, herkes boşansın zaten. Sanırsın kimse burnundan kıl aldırmıyor, kimse hiç ödün vermiyor :)
Ben mesela sizinde biraz inatçı ve oyunbozan gibi olduğunuzu düşünüyorum. Yapılan planım tam ben kendimi ayarlamış hazırlamışken pat diye bozulursa, helede birden fazla kere olursa sinirlenirim ben mesela. Sigarayı bıraktığınız içinde hafif bi gerginlik olabilir.
Bence sen aramalısın. Tamam miden kötü olduğu için gittin haklısın ama o önceki olaylardan dolayı inanmıyor bu konuda güvenini sarsmışsın. O yüzden aramak sana düşer. Kendini suçlu hissetme ama inanmamakta haklısın ama bugün gerçekten kötüydüm seni üzmek istememiştim kusura bakma de. Yumuşar o da bence.
Sevdiğiniz insanla nasıl canınız buluşmak istemiyor yahu ilginç yani.
Eve gidince mide ağrısı geçecek mi mesela.
Adam bu mızmızlığından bıkmış olabülüğ
Boşanma istatistiklerinde büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum KK’nin. :))Kk ya kalsa herkes ayrılsın, herkes boşansın zaten. Sanırsın kimse burnundan kıl aldırmıyor, kimse hiç ödün vermiyor :)
Ben mesela sizinde biraz inatçı ve oyunbozan gibi olduğunuzu düşünüyorum. Yapılan planım tam ben kendimi ayarlamış hazırlamışken pat diye bozulursa, helede birden fazla kere olursa sinirlenirim ben mesela. Sigarayı bıraktığınız içinde hafif bi gerginlik olabilir.
Boşanma istatistiklerinde büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum KK’nin. :))
Size katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?