Nişanlilik Ne Zormus :(

Ayni evin icine girince huylari ogrenince falan hani . Evli 1 2 arkadasim oyle soylemisti

Tek sorun senin üzerine düşmesi,zaman geçirmek istemesi mi?Sana gösterdiği ilgi azalınca normale döner. Genelde evlenince öyle olduğu söylenir

Değil tabi ki ustume dusmesi cok guzel ama midemin bulanmasinin bahane oldugunu soyleyip bagirip cagirip cekip gitmesi beni cok uzdu

Onu baslarda yapiyordum . Sonra sonra yapmamaya basladim bende anlamistim hatami . Ama bugun gercekten midem bulaniyordu . Ve gerxekten bir kafede oturup cay icecek takatim yoktu . Beni nasil orada oyle tek basima birakir

Evlilik fikri onu geriyor olmasin?
Biz de ayni surecte zor seyler yasadik. Bunun disinda 7 yildir hic kavga surtusme kusme vesaire yasamadik. Anlasamadigimiz konulari hir gur etmeden baglamayi hep basardik. O 5 aylik donem haric...

Ders ne dersi bu arada? Atanma falan mi bekliyorsunuz? Issizlik durumu varsa evlilik fikri cok gerginlik yaratiyor. Ben hic evlenmek istemedim nisanliyken. Sebebi ise okulu bitirememis olmamdi. Guzel bi isim olamayacak evlenip zorluk cekicem vesaire kurdum kurdum gerildim.

Bu arada evlenince duzelmez. Sadece suan icin onu geren belli sebep varsa o hallolunca duzelebilir.

Omun isi var memur şu an mufettislik icin ugrasiyor hatta 2 mulakata girdi Turkiyenin sayili kurumlarindan ama sonuc aciklanmadi ona da gergin sanirim belli etmese de . Benim de ayni sekilde uzman yardimciligi icin sinavlara giriyorum . Inanin bende atanmadan evlenmek istemiyordum ama kendi israr etti nisani bir an once yapalim laf soz olmasin diye . dugunu de elinden gelse yarin yapacak . Evlilik fikri germiyor da gecim kaygisi sarmis olabilir .

Ben sıkıntıyı sende gördüm canım.
Arkadaşım beni ekse yıkılırken nişanlım beni kafasına keyfine göre ekse dünyam başıma yıkılırdı herhalde tüm evlilik gelecek hayallerimi tekrar düşünürdüm.
Nişanlında bu yüzden tepkisini arttırmış olabilir anladığım kadarıyla zaten rahatsızmış bu durumdan iş ciddiye binince düzelirsin sanmış muhtemelen hayal kırıklığından böyle yapıyor olabilir.
Yazık çocuğa senle vakit geçirmek istiyor hayal kuruyor kafana göre plan iptal etme çok sık görüşmek istemiyorsan seyrelt onu kırmadan ayarla bir şekilde.

Hata baslangicta bendeydi . resmen eksilerim o kadar birikti ki bugun adamin midemin bulandigini bile bahane dedi yalanci coban hikayesine dondum

adim adim artiyor degil mi ? cok korkuyorum su an
Hayir korkma.nisanlilik neden var. Evlilik oncesi iyice tanimaya calismak icin.mesela daha fazla bulus daha fazla gozlemle.ama asla emin olmazsan evlenme.evlenince degisir diye umutla olmaz.

Hata baslangicta bendeydi . resmen eksilerim o kadar birikti ki bugun adamin midemin bulandigini bile bahane dedi yalanci coban hikayesine dondum
Zorlama kendini düğüne beş kala bunalıma girip ayrılanlardan olma. Öylesi daha çok üzer seni. Nişanlınla konuş hatta imkanın varsa bir ay uzak bir yere git akrabana falan özlemiş olursun belli ki bunalmışsın.

Hayir korkma.nisanlilik neden var. Evlilik oncesi iyice tanimaya calismak icin.mesela daha fazla bulus daha fazla gozlemle.ama asla emin olmazsan evlenme.evlenince degisir diye umutla olmaz.

cok haklisiniz . Aceleye getirmeyecegim . iyice emin olmadan bile bile .. kendim ettim kendim buldum demek istemiyorum

mumkun degil gidemem . Sinavim var cok emek verdim calismam gerek . hala aramadi . bende aramamaliyim degil mi

Eşimle sevgililik nişan evlilik dönemi 4 yıl sürdü hala ilk günki gibi hareketlerinde hiçbir değişim yok.
Bu sonradan değişti denen adamları anlsyamıyorum bence hep böyleler köprüyü geçene kadar ses çıkarmıyorlar.
Evlenince düzelir diye bekliyorsanız hiç beklemeyin.

Nişanlılık garip bi süreç. Daha Nişanlılık zamanlarımı çok iyi geçirdim diyen yok çevremde. Bende dahil. Saçma bi gerginlik, saçma bi alınganlık, üstüne alınan ve daha da alınacak birsürü sorumluluk, stres...
Aynı eve girince evet daha kolay anlaşmak. Bi bakış bi öpücük bi sarılma herşeyi düzeltebiiyor. Ama karakterinize de bağlı olarak sürekli gözüne batar hale de gelebilir :)
İşte bu nokta da kararı kimsenin etkisinde kalmadan sizin vermeniz gerekiyor. Ben üstüme düşen bi nişanlıyı ilgisiz bi nişanlıya tercih ederdim. :)

Kk ya kalsa herkes ayrılsın, herkes boşansın zaten. Sanırsın kimse burnundan kıl aldırmıyor, kimse hiç ödün vermiyor :)
Ben mesela sizinde biraz inatçı ve oyunbozan gibi olduğunuzu düşünüyorum. Yapılan planım tam ben kendimi ayarlamış hazırlamışken pat diye bozulursa, helede birden fazla kere olursa sinirlenirim ben mesela. Sigarayı bıraktığınız içinde hafif bi gerginlik olabilir.

cok haklisiniz . Aceleye getirmeyecegim . iyice emin olmadan bile bile .. kendim ettim kendim buldum demek istemiyorum

mumkun degil gidemem . Sinavim var cok emek verdim calismam gerek . hala aramadi . bende aramamaliyim degil mi

Bence sen aramalısın. Tamam miden kötü olduğu için gittin haklısın ama o önceki olaylardan dolayı inanmıyor bu konuda güvenini sarsmışsın. O yüzden aramak sana düşer. Kendini suçlu hissetme ama inanmamakta haklısın ama bugün gerçekten kötüydüm seni üzmek istememiştim kusura bakma de. Yumuşar o da bence.

Cok tatlisiniz :) Haklisiniz yarin aksamustune kadar bekleyeyim aramazsa ben bi arayayim bakalim ne olacak . Insallah yumusamistir . Sanirim hatali benim gercekten de

Sanirim haklisiniz . Adami defalarca ikinci hatta ucuncu plana attim . Anasi yok babasi yok benim icin duzenini bozdu ben hala basina buyruk hareketler yaptim . Ama bugun gercekten hastaydim
Yarin dediginizi bir yazayim bakayim . Yarina o da ozlemis olur yumusar diye umuyorum . yani insallah :)

Sevdiğiniz insanla nasıl canınız buluşmak istemiyor yahu ilginç yani.
Eve gidince mide ağrısı geçecek mi mesela.
Adam bu mızmızlığından bıkmış olabülüğ

Sevdiğiniz insanla nasıl canınız buluşmak istemiyor yahu ilginç yani.
Eve gidince mide ağrısı geçecek mi mesela.
Adam bu mızmızlığından bıkmış olabülüğ

Yatip dinlensem gecer diye dusunmustum . Bir de com sogudu hava bir anda enerjim muthis dustu . Aslinda hic mizmiz degilim ama biraz vurdumduymaz davraniyorum sanirim .

Boşanma istatistiklerinde büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum KK’nin. :))

Size katılıyorum.

Abartiyorsun gibi geldi. Degil nisanlim arkadasim plani iptal edince bozulurum ben onemsenmedigimi dusunurum. Hep boyle yapiyorsun demis demekki hep boyle oluyor ve o hep rahatsiz. Evlenince duzelmez. Evlenince niye duzelsin ki zaten ayni ev ayni hayat daha rahat soyler her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…