Nişanlilik Ne Zormus :(

Bence yarını bekleme şimdi yaz küs uyumak istemedim de :)

Moralim bozuldu iyice okudukca . Adami hakli cikarmaya calisiyorum
Ben de sizi haksız buldum.

Siz sınava gireceksiniz beyefendi de girecek. Siz onun fazla ilgisinden, o ise sizin ilgisizliğinizden şikayetçi. Onun da çalışma temposu aksıyordur.

Ve maalesef ilgisizlik, fazla ilgiden daha fazla rahatsız edici..

bence ilgisizliğiniz sinirlendirmiş önceden sorun etmiyormuş artık sizin onun istemedğinizi düşünüp sinirlenmiş olabilir

Ama bir kaç sefer keyfi olarak görüşmek istememeniz canını sıkmış biraz. Ben de nişanlıyken eşim sırf keyfi olarak görüşmek istemese benimle kendimi çok kötü hissederdim. Sonuçta insan daha heyecanlı oluyor fırsat kolluyo görüşmek için.
Ama hasta olmuşsunuz o zaman kızması ayrı tabi. O da muhtemelen önceki durumlara kızdığı için bunun da keyfî olduğunu düşünmüştür veya bı bahane olarak görmüştür.

Bir değil iki değil adamı sürekli ekiyormuşsunuz , insan sevgilisini nasıl eker nasıl görmek istemez şaşılası .
Evlenince değişir düşüncesi tamamen yalan bence bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.

Planlarinin bozulmasindan hoslanmiyor olabilir, sinaviniza zaman ayirdiginiz gibi nisanliniza da pek ala zaman ayirabilirsiniz. "Hadi bulusalim, yok bulusmayalim" ikilemi bana da cok cocukca geliyor, canin istemiyorsa en bastan plan yapma.

Plani caniniz istemedigi icin bozmaniz rahat oldugunuzu degil karsinizdaki insani onemsemediginizi gosteriyor (bence). Kaldi ki kisiler karsilikli olarak sevilmeyen, hoslanmayan davranislari en aza indirgemeli ki karsilikli saygi bitmesin. "Hep bunu yapiyorsun" demis, sevilmeyen davranislari birbirinize yapmamalisiniz, sen de o da. Ne sevgililikte, ne evlilikte ben bunu boyle istiyorum kafasi maalesef olmuyor. Iki kisi hayat birlestirmeye baslayinca birbirlerine uyum gostermek zorunlulugu geliyor.

Evet bir bulusma iptal oldu diye bagirip cagirmak sacmalik, bu surec sizin icin fragman gibi birsey. Buna bir omur katlanip katlanamayacaginizi kendinizce yoklayin. Yok bu adam cok agresif yapamam dersen de bunlari simdiden yasaman senin hayrina.

Kendi ailesi , arkadaslari hep baska sehirde . Benim icin duzenini bozdu yasadigim sehre geldi . Çok yalniz oldugu icin bana mi dustu acaba
Sana sarması gayet normal. Napsın çocuk. Ama sen nasıl ki fazla ilgiden bunalma konusunda kendini haklı görüyorsan o da ilgisizlikten şikayet etmekted haklı. Beklenti meselesi. Beklentiler farklıysa yapacak birşey yok. Ya konuşur bir orta yol bulursunuz ya çatışmalar devam eder bu şekilde

Kim neyi ne kadar abartıyor bilmem ama emin olduğum bir şey var.
Plan iptal eden kişiler insanı çıldırtır.
Bir kaç kez yapmışsın şeker adam zehir olur valla haklıdır da.
Davranışlarınıza karşılıklı olarak çeki düzen vermelisiniz.

Yarını bekleme bence :)

Boşanma istatistiklerinde büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum KK’nin. :))

Size katılıyorum.
Aynen inşallah sadece klavye başında böyledirler :)

Herkes aynı değil öncelikle bunu belirtmek isterim. Sevgiliyken eşim aşırı kıskanç ve beni ciddi anlamda bunalttığı dönemler oldu. Her defasında evlenince benimle olacaksın böyle olmaz derdi bu konuda kavga ettiğimizde.
Sürekli görüşmek bulusmak ister o yoksa dışarıya hatta markete bile yollamazdı. O kadar ki aile misafirliklerine bile gidemez misafir gelse yanlarına gidip oturmazdım sürekli arar odandasın demi telefon açık kalsın derdi.
Sevdiğim için herşeyi göze aldım evlendim. Ilk zamanlar yine aynıydı.
Ama şimdi o sık boğaz herif gitti yerine bir melek geldi. Hiçbirşeye karışmayan kavga etmekten kaçınan biri geldi.
Sevgiliyken sözleri ile kırıp döken adam şimdi tek kötü söz etmez oldu.

Ben denedim oldu. Ama başta söylediğim gibi her insan aynı değildir. Kimi daha kötüleşirken kimide benim eşim gibi iyiye gidebilir.
Nişanlılık döneminde iyice taniyın derim. Eğer pişman oluyorsa sizi üzdükten kırdıktan sonra bir ümit var. Ama ısrarla devam ederse bi gözden geçirin.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Evlenince duzelmez dahada beter olur.

Kimseyle evlenince düzelecek diye evlenmeyin. Şimdi var olan özelliklerine bakın, bu özellikle 7/24 yaşayabilir miyim deyin kendinize ve öyle evlenin. Evlenince durumların kötüleşmesinin sebebi çoğunlukla arada bir buluşmalarda katlanması kolay olan özelliklere sürekli bir arada olunca dayanamamak. Şahsen benim eşim evlenince daha iyi bir insan ve eş oldu ama ben onunla evlendiğimiz zamandaki gibi de birlikte yaşamaya razıydım. Olumlu değişimleri güzel sürprizler oldu, beklentim olmadığı için daha da iyiydi. Olmasaydı da geçinir giderdik ama daha az mutlu olurdum muhtemelen.

Nişan fragman,
Evlilik film.
Öyle söyleyeyim...
Bir sorunu çözmeden üzerine bina dikmek gibi bir şey bu. Nişan tanımak, anlamak için var.

Bana biraz haketmişsin gibi geldi...

Canım biz eşimle 7 yıl görüştükten sonra evlendik. Nişanlılık evresinde eşim çok tuhaf davranıyordu. Havadan nem kapmaya aşırı hassas olmaya en ufak bi şeyde kavga çıkarmaya başladı. Erkeklerin bazıları iş ciddiye binince sorumluluk stresine girip tuhaf davranmaya başlayabiliyor. Şimdi evliyiz. Eşim sevgililik dönemindenkinden daha iyi diyebilirim. Çok düşünceli evine bağlı biri oldu. O kavgalar alınganlıklar hepsi uçtu gitti. Ama tüm erkekler aynı olacak diye bi kaide Yok. İnşallah her şey bi an önce yoluna girer. Evlilik stresi başka bi şey.

Kesinlıkle evlenınce degısmez suan kaybetme korkusu ıle temkınlı olan adam evlenınce daha beterını yapar ıyı düşün derim

Evlenince duzelmez genelde -1 olur ki seninki nisanda -1 olmus zaten evleninceyi sen dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…