- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
Bence yarını bekleme şimdi yaz küs uyumak istemedim de :)Cok tatlisiniz :) Haklisiniz yarin aksamustune kadar bekleyeyim aramazsa ben bi arayayim bakalim ne olacak . Insallah yumusamistir . Sanirim hatali benim gercekten de
Sanirim haklisiniz . Adami defalarca ikinci hatta ucuncu plana attim . Anasi yok babasi yok benim icin duzenini bozdu ben hala basina buyruk hareketler yaptim . Ama bugun gercekten hastaydim
Yarin dediginizi bir yazayim bakayim . Yarina o da ozlemis olur yumusar diye umuyorum . yani insallah :)
Ben de sizi haksız buldum.Moralim bozuldu iyice okudukca . Adami hakli cikarmaya calisiyorum
Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler
Aynı evin içine girince sorunlar bitmiyor. Ortada bir sorun varsa daha da artıyor. Nişanlıyken veya sevgiliyken varolan kötü bir özelliğin evlenince düzeldiği görülmüş müdür acaba
Sana sarması gayet normal. Napsın çocuk. Ama sen nasıl ki fazla ilgiden bunalma konusunda kendini haklı görüyorsan o da ilgisizlikten şikayet etmekted haklı. Beklenti meselesi. Beklentiler farklıysa yapacak birşey yok. Ya konuşur bir orta yol bulursunuz ya çatışmalar devam eder bu şekildeKendi ailesi , arkadaslari hep baska sehirde . Benim icin duzenini bozdu yasadigim sehre geldi . Çok yalniz oldugu icin bana mi dustu acaba
Yarını bekleme bence :)Cok tatlisiniz :) Haklisiniz yarin aksamustune kadar bekleyeyim aramazsa ben bi arayayim bakalim ne olacak . Insallah yumusamistir . Sanirim hatali benim gercekten de
Sanirim haklisiniz . Adami defalarca ikinci hatta ucuncu plana attim . Anasi yok babasi yok benim icin duzenini bozdu ben hala basina buyruk hareketler yaptim . Ama bugun gercekten hastaydim
Yarin dediginizi bir yazayim bakayim . Yarina o da ozlemis olur yumusar diye umuyorum . yani insallah :)
Aynen inşallah sadece klavye başında böyledirler :)Boşanma istatistiklerinde büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum KK’nin. :))
Size katılıyorum.
Onu kim dediyse yalan demiş. Asıl film evlendikten sonra başlıyorAyni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler
Tam tersini soylemisler malesef.Ayni evin icine girince bitiyormus ya sorunlar genelde oyle derler
Evlenince duzelmez dahada beter olur.Merhaba arkadaslarim
Benim ciddi bir sikintim var .
1 senelik iliskim 2 ay kadar once nisanlilikla sonuclandi . Ben nisanlandim adam kurt adama donustu adeta .
Nisanlim biraz takintili ve dunyasini benim uzerime kurmus bir adam . Bende bir o kadar rahatim . Canim bulusmak istemiyorsa o gunku plani iptal edebiliyorum . Bunu bir kac kez yaptim ve bu konuda cok ciddi kavgalar ettik . Bende bu huyumdan vazgecmeye calisiyorum .
1 haftadir sigarayi birakmaya calisiyorum . Kullandigim nikotin sakizlari mide bulantisi yapti . Bugun gunduz birlikteydik ders calisiyorduk . Aksam dersten sonra eve gidelim midem cok kotu dedim . Kizdi bana . Hep boyle yapiyosun dedi . Sinirlendi bagirdi cagirdi toplandi gitti . Bu olay 2 gibi oldu . 2 den beri ne aradi ne sordu .
Nisanlanmadan once cok uyumlu sekwr gibi bir adamdi . 2 aydir cok cabuk sinirleniyor . Sinirlendigi zaman da kirip geciriyor. cok uzuluyorum . Benim onumde cok ciddi bir sinav var hem ona calis boslama diyor hem kendi boyle köstek oluyor . Nisanliyken nisanlisi boyle tuhaf davranan huyu degisen oldu mu ? Evlenince duzeldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?