Nişanlılık sürecinde birde başkasıyla yarışmak ?

Söylediğiniz gibi olmuyor malesef çeyiz çıkarma olacak bu hafta benim olacaktı ama onlarin düğünü bizden önce olacağı için haber göndermisler herkes oraya gidecek mesela ? Benden önce davranıyor

Bu hafta karşı tarafın çeyiz çıkarması normal , sonuçta sizin düğün Ağustos ise onların ki Temmuz da anladığım kadarı ile. Haziran 17 - 18 üniversite sınavı var , sonraki hafta Kurban Bayramı öncesi ve muhtemelen bayram 9 gün olup sonraki hafta ile birleşecek , ee geriye başka hafta kalmıyor ki. Yani size daha var 2 ay . Bu hafta onlar çıkardılarsa çeyizi sonraki hafta da siz çıkarırsınız. Çeyiz çıkarma gibi bir gereklilik varsa bu yarış değil ki , önu sonu o çeyiz çıkacak yani.

Aynı şey benim de başıma geldi. Bir arkadaşımız salon takımınday yatak odası takımına kadar aynı eşyaları almıştı. Ne yalan söyleyeyim benim de hoşuma gitmişti beğeniyor zevkimi diye

Yani begeniyor, özeniyor ki benim yaptiklarimi ornek aliyor diye dusunuyorum. Benimle yarişa girdi diye hirslanmiyorum. Benle ayni hobiyi yapinca, ayni gelinligi giyince benden bir şey eksilmiyor neticede.

Bi de zaten özel tasarim yaptirilmiyorsa bazi donemler bazi mobilyalar cok moda oluyor ve ayni donem ev kuran cogu kişi aliyor. Birbirlerini tanimayan ama oturma odalari neredeyse ayni olan 2 tanidigim var mesela.

Benim de en saçma bulduğum şeylerden biri
Görgüsüz eğitimsiz insan yapar bunları benim de oldu etrafımda bi kadın böyle hatta dayanamadı kocası da girdi yarışa iyice komik duruma düştüler
Biz kendi halimizde birşeyler alıyoruz,yapıyoruz sadece ihtiyaç için veya sevdiğimiz için bi bakıyoruz hooop onlarda almış, yani cimriler cimrisi adam bile (kadının çenesinden heralde) hiç almayacağı şeyleri almaya başladı eşim bana aldıktan sonra
Ben onun yanında bunlara değer vermediğimi belli ederim genelde sen de öyle yap tabi gerçekten böyle hissediyorsan yoksa belli olur

Söylediğiniz gibi olmuyor malesef çeyiz çıkarma olacak bu hafta benim olacaktı ama onlarin düğünü bizden önce olacağı için haber göndermisler herkes oraya gidecek mesela ? Benden önce davranıyor
Herkesin bu “çeyiz çıkarma” olayında bulunması mı gerekiyor?(Bilmediğimden soruyorum) Rekabete siz girmişsiniz gibi duruyor. Ya eltiniz bile olmayan bir insana bu kadar anlam yüklemeyin bence. Alt tarafı eşinizin kuzeninin eşi olacak

Onların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum

Onların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum

Bu çok yanlış bir düşünce ama. İkinci evliliği olunca ne oluyor? Yarış yapan sizsiniz gibi geldi bana.

Yarişiyorsunuz işte. İlla önce ben yapayim istiyorsunuz, yapamayinca sinirlenmişsiniz. Kadin sizin beyninizi okumuyor herhalde yapmadiginiz şeyleri yaparken

Yemin ederim aynısını yaşıyorum yıldım

İşte yarişiyorsunuz işte. İlla önce ben yapayim istiyorsunuz, yapamayinca sinirlenmişsiniz. Kadin sizin beyninizi okumuyor herhalde yapmadiginiz şeyleri yaparken

Niye, sadece ilk defa evlenenler mi yarışabiliyor?

Ne oluyor ikinci evlilik olunca? Heves edemez mi bir şeylere?
Sizinle yarışa girdiğini falan da sanmıyorum. Siz ilk nişanı yapip düğünüz daha gec olunca rahatsız olmuşsunuz.
İstiyorsunuz yapmak istedikleri seylerin yapmasin sırf sizden ötürü. Öne atlamak dediğiniz de bu.
Çeyiz sizden önce olunca ayni şeyler olacak diye dert ediyorsunuz resmen. Tam pembik gelin dertleri.

Çok ayıp ya bu söylediğiniz. 2. Evliliği olunca gönlünce düğün yapıp istediklerini yapamayacak mı insanlar? Neden hem cinsinizi böyle aşağılamaya çalışıyorsunuz? Siz kadından 8 yaş küçüksünüz sizin boşanıp yeniden evlenmeyeceğinizin garantisi mi var? Biri yarış içindeyse bence siz yarıştasınız. Sizden 8 yaş büyük birinin gönlünce istediğini yaparak 2. kere evlenmesini aşırı kıskanmışsınız belli.

Kimsenin senle yarıştığı yok. Aklın sıra ikinci evlilikleri diye küçük görüyorsun ama kıskanmışsın baya baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…