- 29 Mayıs 2021
- 15.040
- 98.137
- 548
- 37
Baksana kadının 2.evliliği diye herkes sadelik beklentisi içinde, sırf inadına yapıyor bence ahahahah.Konunun ikinci evlilikle hiç alakası yokken bunu söylemeniz bile art niyetli yahu hala beni taklit ediyor diyorsunuz. Hı hı kesin öyledir.
Onların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum
böyle diyince siz de diyin "e ben gencim acelem yok siz bir an önce evlenin" diye ahahah. bişey derse "ay takılıyorum yaa" der geçersinizhemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi
Herkesi bilmem ama konu sahibi basbayağı kıskanmış düğün ve düğüne bağlı adetlerin kendisininkilerden önce olmasını.Baksana kadının 2.evliliği diye herkes sadelik beklentisi içinde, sırf inadına yapıyor bence ahahahah.
Yaptıkları evet tuhafima gidiyor çünkü ben öyle düşünmüyorum ama şöyle diyim yazdığım bir yazının bile aynısını tutup nişanlısiyla fotoğrafnin altına yazıyor ? Sizce normal mi
Düğünü sizden önce olduğu icin normal değil mi ? İlgilenecek insanlar ortaksa yine sizinkine neden gelemiyolarSöylediğiniz gibi olmuyor malesef çeyiz çıkarma olacak bu hafta benim olacaktı ama onlarin düğünü bizden önce olacağı için haber göndermisler herkes oraya gidecek mesela ? Benden önce davranıyor
Onların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum
Ohhhh ikinci evliliği ama sizden yine önde ohhhhOnların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum
Art niyetli olan sizsinizOnların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum
Görücü usulü evlenecekseniz kıyas yapılır yapılmaz onu alsaydınız çok meraklıysanız diyiver sakin sakinnişanlıyim düğün Ağustos ayında şöyle birşey yasandi ki... Nişanlımın kuzenide bizden hemen sonra nişanlandılar onlar uzun zamandır sevgili ve erkek tarafının istemediği bir kişiydi herneyse kayınvalidem ve kayınpederim sayesinde oldu aslında... Ve yaşayanlar varmıdır bilmem ama ailede iki gelin nişanlı olunca kıyas yarış da kaçınılmaz oluyormuş. Ne yapsam amaaa ne yapsam gerçekten ya aynısıni yapıyor ya benzerini en ufak şeyden tutun en büyük birşeye kadar gerçekten böyle biri değilim ve asla böyle yetişmedigim için aşırı tuhaf geliyor biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz bunu duymuşlar hemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi herşeyi benden önce yapmaya atlamaya benim yaptığım herşeyi geri planda bırakıp birtek kendi yaptığıni gösterme çabasında benim böyle bir çabam olmadığı için kendimi sindirilmiş hissediyorum ne yalan söyleyim bazen yenik düşüyorum sanki hem sevmiyorum da böyle şeyleri inanin ki hiç hoş değil bu tarz seyler benlik de değil. Herseye rakip, yarış bilmem ne çokta yakın olduklarınıda düşünmüyorum nişanlımın amcasının gelini ama işte aile o gözle bakmıyor e banada yansıyor bak kızım o nasıl yapıyor bak şöyle yapıyor sende yap'a geliyor bazen laflar gerçekten ne yapmam gerek bu kişiye biran once olsada düğünleri kurtulsam diyecem de evlendikten sonrada yeni gelin yarışmasına girer benimle ayyy gerçekten hiç sevmediğim şeyler başıma geldi......
nişanlıyim düğün Ağustos ayında şöyle birşey yasandi ki... Nişanlımın kuzenide bizden hemen sonra nişanlandılar onlar uzun zamandır sevgili ve erkek tarafının istemediği bir kişiydi herneyse kayınvalidem ve kayınpederim sayesinde oldu aslında... Ve yaşayanlar varmıdır bilmem ama ailede iki gelin nişanlı olunca kıyas yarış da kaçınılmaz oluyormuş. Ne yapsam amaaa ne yapsam gerçekten ya aynısıni yapıyor ya benzerini en ufak şeyden tutun en büyük birşeye kadar gerçekten böyle biri değilim ve asla böyle yetişmedigim için aşırı tuhaf geliyor biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz bunu duymuşlar hemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi herşeyi benden önce yapmaya atlamaya benim yaptığım herşeyi geri planda bırakıp birtek kendi yaptığıni gösterme çabasında benim böyle bir çabam olmadığı için kendimi sindirilmiş hissediyorum ne yalan söyleyim bazen yenik düşüyorum sanki hem sevmiyorum da böyle şeyleri inanin ki hiç hoş değil bu tarz seyler benlik de değil. Herseye rakip, yarış bilmem ne çokta yakın olduklarınıda düşünmüyorum nişanlımın amcasının gelini ama işte aile o gözle bakmıyor e banada yansıyor bak kızım o nasıl yapıyor bak şöyle yapıyor sende yap'a geliyor bazen laflar gerçekten ne yapmam gerek bu kişiye biran once olsada düğünleri kurtulsam diyecem de evlendikten sonrada yeni gelin yarışmasına girer benimle ayyy gerçekten hiç sevmediğim şeyler başıma geldi......
nişanlıyim düğün Ağustos ayında
biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz
tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi
Söylediğiniz gibi olmuyor malesef çeyiz çıkarma olacak bu hafta benim olacaktı ama onlarin düğünü bizden önce olacağı için haber göndermisler herkes oraya gidecek mesela ? Benden önce davranıyor
Benzerini yaşadım.Siz kendi mutluluğunuza bakın.Kiskaniyormus gibi davranmayın.Zaten düğüne birşey kalmamış.Ayda yilda birkere görüşürsünüz.nişanlıyim düğün Ağustos ayında şöyle birşey yasandi ki... Nişanlımın kuzenide bizden hemen sonra nişanlandılar onlar uzun zamandır sevgili ve erkek tarafının istemediği bir kişiydi herneyse kayınvalidem ve kayınpederim sayesinde oldu aslında... Ve yaşayanlar varmıdır bilmem ama ailede iki gelin nişanlı olunca kıyas yarış da kaçınılmaz oluyormuş. Ne yapsam amaaa ne yapsam gerçekten ya aynısıni yapıyor ya benzerini en ufak şeyden tutun en büyük birşeye kadar gerçekten böyle biri değilim ve asla böyle yetişmedigim için aşırı tuhaf geliyor biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz bunu duymuşlar hemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi herşeyi benden önce yapmaya atlamaya benim yaptığım herşeyi geri planda bırakıp birtek kendi yaptığıni gösterme çabasında benim böyle bir çabam olmadığı için kendimi sindirilmiş hissediyorum ne yalan söyleyim bazen yenik düşüyorum sanki hem sevmiyorum da böyle şeyleri inanin ki hiç hoş değil bu tarz seyler benlik de değil. Herseye rakip, yarış bilmem ne çokta yakın olduklarınıda düşünmüyorum nişanlımın amcasının gelini ama işte aile o gözle bakmıyor e banada yansıyor bak kızım o nasıl yapıyor bak şöyle yapıyor sende yap'a geliyor bazen laflar gerçekten ne yapmam gerek bu kişiye biran once olsada düğünleri kurtulsam diyecem de evlendikten sonrada yeni gelin yarışmasına girer benimle ayyy gerçekten hiç sevmediğim şeyler başıma geldi......
Ben evlenirken eşyalarımı bir günde seçtim aldım. Kimseye de şunu aldım diye göstermedim. Belli ki siz de bariz yarışıyorsunuz. O sizden önce evleneceğine göre herseyi önce o yapsın mesela konu kapansın nedir yani. Ben hamileyken bir arkadaşımda hamileydi. Benden 1 bck ay sonra doğurdu. Aynı doktor, hastane, Aynı bebek arabası. Beşik. Çocuk odası. Aklınıza ne gelirse bire birini aldi benden sonra. Dedi ki ben uğramam sende çok güzel araştırıyorsun. Ne alacak olsam haber verdim. Yeri geldi ısrar ettim bu daha iyi bunu al bence diye. Sizin yerinizde olsam kızla arkadaş olur indirimleri bir birimize haber verelim derdim. Ayrıca bazı şeyler moda. Benim evlendiğim dönem herkesin evi aynıydı. Abartmiyorum herkesin. Aynı beyaz mobilyalar english home pembe mutfak eşyaları falan. Benim mobilyalarım kahverengiydi. İnsanlara enteresan geliyordu. Şu an güncel trendleri takip etmiyorum ama mutlaka benzer moda ürünler bu günde vardır. Kopyaladigini hiç sanmıyorum. Herkesin aklı fikri beğenisi çevresinde gördüğü şeylerden oluşuyor. Amerikayi yeniden keşfedecek haliniz yok. Neyinize kopyalasın, Allah askina ? Bosu boşuna en güzel zamanlarınızı heba ediyorsunuz.nişanlıyim düğün Ağustos ayında şöyle birşey yasandi ki... Nişanlımın kuzenide bizden hemen sonra nişanlandılar onlar uzun zamandır sevgili ve erkek tarafının istemediği bir kişiydi herneyse kayınvalidem ve kayınpederim sayesinde oldu aslında... Ve yaşayanlar varmıdır bilmem ama ailede iki gelin nişanlı olunca kıyas yarış da kaçınılmaz oluyormuş. Ne yapsam amaaa ne yapsam gerçekten ya aynısıni yapıyor ya benzerini en ufak şeyden tutun en büyük birşeye kadar gerçekten böyle biri değilim ve asla böyle yetişmedigim için aşırı tuhaf geliyor biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz bunu duymuşlar hemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi herşeyi benden önce yapmaya atlamaya benim yaptığım herşeyi geri planda bırakıp birtek kendi yaptığıni gösterme çabasında benim böyle bir çabam olmadığı için kendimi sindirilmiş hissediyorum ne yalan söyleyim bazen yenik düşüyorum sanki hem sevmiyorum da böyle şeyleri inanin ki hiç hoş değil bu tarz seyler benlik de değil. Herseye rakip, yarış bilmem ne çokta yakın olduklarınıda düşünmüyorum nişanlımın amcasının gelini ama işte aile o gözle bakmıyor e banada yansıyor bak kızım o nasıl yapıyor bak şöyle yapıyor sende yap'a geliyor bazen laflar gerçekten ne yapmam gerek bu kişiye biran once olsada düğünleri kurtulsam diyecem de evlendikten sonrada yeni gelin yarışmasına girer benimle ayyy gerçekten hiç sevmediğim şeyler başıma geldi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?