Nişanlılık sürecinde birde başkasıyla yarışmak ?

Konunun ikinci evlilikle hiç alakası yokken bunu söylemeniz bile art niyetli yahu hala beni taklit ediyor diyorsunuz. Hı hı kesin öyledir.
Baksana kadının 2.evliliği diye herkes sadelik beklentisi içinde, sırf inadına yapıyor bence ahahahah.

Onların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum

İsterse 10. Evliliği olsun insanlar istedigi gibi evlenir. Dugunleri sizden once olacak zaten hazirliklari sizden sonra mi yapsalardi?
Siz de bu kadar kiskaniyorsaniz daha cabuk yapmaya calişin sanki elinizi mi bagliyorlar.
Evlenince hamile kalma yarişi filan var daha sizin sabirli olun.

ahahah ay ne kadar boş şeyler ya, takılmayın ama kendinizi de ezdirip dalga geçirtmeyin tabii ki.
hemen biz sizden sonra nisanlandik ama sizden önce evleniyoruz hahahahhaa.... Ne denir ki buna şimdi tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi
böyle diyince siz de diyin "e ben gencim acelem yok siz bir an önce evlenin" diye ahahah. bişey derse "ay takılıyorum yaa" der geçersiniz ezdirmeyin kendinizi ama takılmayın da boşverin kafanıza taktıgınıza yazık

Baksana kadının 2.evliliği diye herkes sadelik beklentisi içinde, sırf inadına yapıyor bence ahahahah.
Herkesi bilmem ama konu sahibi basbayağı kıskanmış düğün ve düğüne bağlı adetlerin kendisininkilerden önce olmasını.
İkinci evlilik olunca sessiz sedasız, yarım yamalak olmalı diye düşünüyor herhalde. İlk onun eşyaları görülecek diye nasıl dertlenmiş

Yaptıkları evet tuhafima gidiyor çünkü ben öyle düşünmüyorum ama şöyle diyim yazdığım bir yazının bile aynısını tutup nişanlısiyla fotoğrafnin altına yazıyor ? Sizce normal mi

Yazı nedir ? Kendi sözlerinizden oluşan bir yazı mı; bir yerlerde okuyup beğendiğiniz bir yazı mı ?

Söylediğiniz gibi olmuyor malesef çeyiz çıkarma olacak bu hafta benim olacaktı ama onlarin düğünü bizden önce olacağı için haber göndermisler herkes oraya gidecek mesela ? Benden önce davranıyor
Düğünü sizden önce olduğu icin normal değil mi ? İlgilenecek insanlar ortaksa yine sizinkine neden gelemiyolar

Onların ikinci evliliği sadece söylemek istediğim daha önce evlilik yapmış birinin kendinden 8 yaş küçük biriyle yeni evleniyormuşcasina yarışına anlam veremiyorum

Kadını bilmem ama sanki siz yarışa girmişsiniz.
Baksanıza kadının yaşına bile taktınız. Muhtemelen kadının yaşındaki biriyle de nişanlısınızdır.

Ohhhh ikinci evliliği ama sizden yine önde ohhhh nasıl gözde nasıl efso bir kadınsa misssss çok cool geldi aileyi de beğendim ilk gibi özenmişler olması gerektiği gibi

Görücü usulü evlenecekseniz kıyas yapılır yapılmaz onu alsaydınız çok meraklıysanız diyiver sakin sakin

nişanlıyim düğün Ağustos ayında

biz düğün salonlarında yer bulamadığımız için onlardan sadece bir ay sonra evleneceğiz

tek gayesi evlilik olduğunu düşünüyorum aramızda 8 yaş var benden büyük kendisi

Söylediğiniz gibi olmuyor malesef çeyiz çıkarma olacak bu hafta benim olacaktı ama onlarin düğünü bizden önce olacağı için haber göndermisler herkes oraya gidecek mesela ? Benden önce davranıyor

İyi de onların düğünü Temmuz'da , sizinki Ağustos'taymış. 2 düğün arasında 1 ay olduğunu yazan sizsiniz.

Çeyiz çıkarmayı sizden önce yapmaları normal.

Kadının sizden 8 yaş büyük oluşunu neden vurgulama ihtiyacı hissettiniz ?

Yetişmeye çalışmayın.
Herkes kendi kulvarında.
Siz koşmayınca kim yarışacak ki.
Umursamadıkça, cool oldukça herkes sesini kesecektir.

Yani ? 2.evlilik ve yaş vurgunuz çok ayıp. Onların da birbiriyle ilk evliliği farkındaysanız.
Kadın sizinle yarış yapmıyor; siz öyle düşünmek istiyorsunuz.Birlikte yaşamak istedikleri ne varsa da onu yapıyorlar muhtemelen.

Benzerini yaşadım.Siz kendi mutluluğunuza bakın.Kiskaniyormus gibi davranmayın.Zaten düğüne birşey kalmamış.Ayda yilda birkere görüşürsünüz.

Ben evlenirken eşyalarımı bir günde seçtim aldım. Kimseye de şunu aldım diye göstermedim. Belli ki siz de bariz yarışıyorsunuz. O sizden önce evleneceğine göre herseyi önce o yapsın mesela konu kapansın nedir yani. Ben hamileyken bir arkadaşımda hamileydi. Benden 1 bck ay sonra doğurdu. Aynı doktor, hastane, Aynı bebek arabası. Beşik. Çocuk odası. Aklınıza ne gelirse bire birini aldi benden sonra. Dedi ki ben uğramam sende çok güzel araştırıyorsun. Ne alacak olsam haber verdim. Yeri geldi ısrar ettim bu daha iyi bunu al bence diye. Sizin yerinizde olsam kızla arkadaş olur indirimleri bir birimize haber verelim derdim. Ayrıca bazı şeyler moda. Benim evlendiğim dönem herkesin evi aynıydı. Abartmiyorum herkesin. Aynı beyaz mobilyalar english home pembe mutfak eşyaları falan. Benim mobilyalarım kahverengiydi. İnsanlara enteresan geliyordu. Şu an güncel trendleri takip etmiyorum ama mutlaka benzer moda ürünler bu günde vardır. Kopyaladigini hiç sanmıyorum. Herkesin aklı fikri beğenisi çevresinde gördüğü şeylerden oluşuyor. Amerikayi yeniden keşfedecek haliniz yok. Neyinize kopyalasın, Allah askina ? Bosu boşuna en güzel zamanlarınızı heba ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…