Nişanlılık ve ailem

Siz bana Dm den dernek numarasını verir misiniz yeni gördüm mesajları hemen yargılamayin lütfen.

Buradan bulunduğunuz il ya da size en yakın olan ildeki dernek numarasına ulaşabilirsiniz.

25 yaşındayım evet görünüş olarak 20 21 gibiyim minyon yapım var öyle olunca da maalesef ki
hayır bu bir bahane olamaz 10 yaşında gözükmüyorsanız dayak yemezsiniz öyle bir şey yok. savunun kendinizi yahu.
ben 28 yaşındayım 19 falan sanıyorlar ama yine de kimse fiziksel şiddet uygulayamaz bana, uygularsa boyunun ölçüsünü alır. ben de minyon sayılırım boyum 1.57 yani.

bahane değil.

Ben de kadin sığınma evine basvurun demeye geldim ama ona da emin degilsiniz sanki

İhtimal vermiyorum arayacağına ben de.
Ben de maalesef ayni fikirdeyim
Aslinda bin lira az da olsa hic yoktan iyidir bir ise girse apart/1 odali bir yer tutsa çalışarak da gecinir kaldi ki kadin sığınma evinde cozum ararken maasini da biriktirir.
Kolay mi tabii ki değil ama çözüm yolu olarak denenebilir.

Neden ısınamadınız kötü bir şey mi yakaladınız

Var çoğu evli kime gideyim hepsinin eşi var kimsenin huzurunu bozamam.

Tek bir cümleyi cımbızlamışsınız. Kime gideceğinizi siz bileceksiniz ben değil. Tamam huzursuz yaşantınızda kolay gelsin o zaman. Her şeye onu yapamam bunu yapamam yazmışsınız. Sizin bir şeyleri değiştirmek isteğiniz var mı?

Bukadar aciz olmayin ya cok pasif bir karaktersiniz 25 yasinda ne demek yemin etmismis istedigi kadar yemin etsin evdende atamaz dovemezde siz izin vermediginiz muddetce biraz sesiniz ciksin atin nisani hicbisey yapamaz babanizlada konusun cocuk gibi davranmayin yani

baba vefat etmiş.ama konu sahibi çok pasif.kolayca çözümü var halbuki sorununun

Oglan annenin nesi de bu kadar kıymetliymis yaa ?

Ay git polise sığın zaten annen bunu yaptığını görünce geri adım atar, deli mi ne böyle kabul etmiyor yarın karnı burnunda dönsen napıcak acaba

ben de babasız büyüdüm ama böyle bir anne değildi çok şükür
Bizde de öyle ben kendim sevdim. Herkes laf söz etti annem arkamda durdu mesela nisanliyken ufak tefek sorun olduğunda bile sevdin diye mecbur değilsin istemediğini düşündüğün an ayrıl arkandayım dedi. Evliyim eşim uzakta en büyük destekcim annem sukur ki öyle bi annenin kiziyim

Maalesef maddi imkanım yok. Karşı taraf atsa bile aynı şeyleri yapacakmış çok çok büyük yeminler etti
Canim arastirdin mi mor çatıyı falan boşanan gidecek yeri olmayan bayanların kaldığı yer gerçekten atarsa en azından oraya gidersin bir araştır bence. Bu olmasa bile vardır buna benzer birsey. Bence kesinlikle sevmedigin biriyle evlenme annen ne derse desin. Bu sefer bosanirsin birde cocuk olursa bakacak birinide bulamazsin, daha zor durumlarda kalabilirsin

Kadin dernekleri yardim teklifi geldiginden beri dogru duzgun mesaj yazmamissin. Tel no verin diye gecistirmissin, buyuk ihtimalle aramazsin. Sen hayatinin iplerini eline almakta kararli olmadigin muddetce kimse sana yardim edemez. Omrunun gecip gitmesine sahit olursun ancak. Once sen kararli ol dik dur. En kotu ne olur gene iki tokat yersin ama koca omrunu icine sinmeyen bir evlilige heba etmekten ve bir toksik anneden kurtulursun

Elalemden bu kadar cekinen annen yine elalemden cekinip seni dışarı atamaz.Sevmediginiz kimseyle evlenmeyin söyle o psikopat annene bozuyorum atarsan at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…