- 21 Haziran 2021
- 25
- -2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sehersever
-
TeşekkürlerOndan maaş kalmıştır size . Alın maaşı eşyalı tek oda ev tutun ve ahbap derneği var haluk levent in oraya ulaşın mutlaka yardım ederler size
TeOndan maaş kalmıştır size . Alın maaşı eşyalı tek oda ev tutun ve ahbap derneği var haluk levent in oraya ulaşın mutlaka yardım ederler size
Bilmiyordum kusura bakmayın yeni farkettimAnnem eskiden gözümün yaşına kıyamazdı büyü falan mı var diyor.sitede bu konular yasak konu sahibiii bilesinnn
Siz bana Dm den dernek numarasını verir misiniz yeni gördüm mesajları hemen yargılamayin lütfen.
hayır bu bir bahane olamaz 10 yaşında gözükmüyorsanız dayak yemezsiniz öyle bir şey yok. savunun kendinizi yahu.25 yaşındayım evet görünüş olarak 20 21 gibiyim minyon yapım var öyle olunca da maalesef ki
İhtimal vermiyorum arayacağına ben de.Ben de kadin sığınma evine basvurun demeye geldim ama ona da emin degilsiniz sanki
Ben de maalesef ayni fikirdeyimİhtimal vermiyorum arayacağına ben de.
Neden ısınamadınız kötü bir şey mi yakaladınızBurayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
Var çoğu evli kime gideyim hepsinin eşi var kimsenin huzurunu bozamam.
baba vefat etmiş.ama konu sahibi çok pasif.kolayca çözümü var halbuki sorunununBukadar aciz olmayin ya cok pasif bir karaktersiniz 25 yasinda ne demek yemin etmismis istedigi kadar yemin etsin evdende atamaz dovemezde siz izin vermediginiz muddetce biraz sesiniz ciksin atin nisani hicbisey yapamaz babanizlada konusun cocuk gibi davranmayin yani
Oglan annenin nesi de bu kadar kıymetliymis yaa ?Burayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
Baba yoksa annede kiz daha kıymetli olmalı. Şükür yani bizde oyle baba yok ama annemiz var herseye herkese karsibaba vefat etmiş.ama konu sahibi çok pasif.kolayca çözümü var halbuki sorununun
ben de babasız büyüdüm ama böyle bir anne değildi çok şükürBaba yoksa annede kiz daha kıymetli olmalı. Şükür yani bizde oyle baba yok ama annemiz var herseye herkese karsi
Bizde de öyle ben kendim sevdim. Herkes laf söz etti annem arkamda durdu mesela nisanliyken ufak tefek sorun olduğunda bile sevdin diye mecbur değilsin istemediğini düşündüğün an ayrıl arkandayım dedi. Evliyim eşim uzakta en büyük destekcim annem sukur ki öyle bi annenin kiziyimben de babasız büyüdüm ama böyle bir anne değildi çok şükür
Canim arastirdin mi mor çatıyı falan boşanan gidecek yeri olmayan bayanların kaldığı yer gerçekten atarsa en azından oraya gidersin bir araştır bence. Bu olmasa bile vardır buna benzer birsey. Bence kesinlikle sevmedigin biriyle evlenme annen ne derse desin. Bu sefer bosanirsin birde cocuk olursa bakacak birinide bulamazsin, daha zor durumlarda kalabilirsinMaalesef maddi imkanım yok. Karşı taraf atsa bile aynı şeyleri yapacakmış çok çok büyük yeminler etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?