- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi Sehersever
-
Evlenip boşanmak isteseniz gelinliğinle gittin kefeninle dönersin diyecek bir zihniyet pes valla... Kendi fikirlerinizi verecek yaştasınız. Çalışıyorsanız o evde hiç durmayın derim.Burayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
Gencecik kadınsınız girin işe çalışın. Çocuk yok bir şey yok bakmakla yükümlü olduğunuz.Maddi imkan olmayınca olmuyor işte sokaklarda tehlikeli nasıl nereye gideyim
Baban var mı?Burayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
Yok maalesef vefat ettiBaban var mı?
Annene inanamıyorum göz göre göre yakacak seni , sakın bunu kabul etme , gitsen bile çocuklu yorgun bir kadın olarak geri döneceksin, böyle evlilik olmazz..Burayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
psikolojik prblemleri var gibi gözüküyor ama sizin hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin artık. o milleti doldurmadan siz önce davrsnın. herkese bu işin olmayacağını anlatın. güvendiğiniz bir aile büyüğünüz yok mu hala teyze vs? onlar da konuşsun gere
Evet yaparım diyor eskiden olsa inanmazdım ama gerçekten yapacak artık hergun bunu söylüyor bana valla da billa da yapacam diyorSizi gerçekten sokağa atacak bir karakterde mi anneniz? Ailede aklı başında olacak bir kisi yok mu.. yani istediği kadar yemin etsin insan sevmediği biriyle evlenemez.
Annem böyle birisi değildi ama bunlar geldikten sonra ne oldu ne bitti anlamadım annem resmen damat evini tutuyor beni düşman gibi görüyorAnnene inanamıyorum göz göre göre yakacak seni , sakın bunu kabul etme , gitsen bile çocuklu yorgun bir kadın olarak geri döneceksin, böyle evlilik olmazz..
Cahillik işte başka bişey değil karşı tarafı da yakıyor haberi yokEvlenip boşanmak isteseniz gelinliğinle gittin kefeninle dönersin diyecek bir zihniyet pes valla... Kendi fikirlerinizi verecek yaştasınız. Çalışıyorsanız o evde hiç durmayın derim.
Babam yok kimsem yok beni bu hale soktu işte ben anneyim bilirim diyeAnnene inanamıyorum göz göre göre yakacak seni , sakın bunu kabul etme , gitsen bile çocuklu yorgun bir kadın olarak geri döneceksin, böyle evlilik olmazz..
Benim başka konuştuğum varmış oda öyle dermiş maalesef hiçbiri fayda etmiyorAy çok sinirlendim. Annenize kendi dilinden konuşmak lazım.
Annenize “Ben bu adamdan ayrılacağım, arkamda durmazsan herkese beni bu adamla zorla evlendirdiğini, adamdan para aldığını, kızını hiç savunmadığını (artık anneniz neye önem veriyorsa) anlatır, seni herkese rezil ederim” de bakim, nasıl tepki verecek. Anneniz kibar kibar konuşmaktan anlayan bir insan değil. Ona göre dilinizin sertliğini belirlemeniz lazım.
İş konusu olur ama ev konusunu ne yaparim bilmiyorum kiralar çok pahalı aldığım bin TL babadanPsikolojik baskı yapıyor annen, istemediğin bir adamla devam etme. Ayrıl hayatına bak, çalışmıyorsan hemen iş bul, iş beğenmemezlik yapma.
Yok maalesef vefat etti
Yok ev annemin üstüne bana ait hiçbisey yokBabandan kalan bir malın mülkün yok mu? Oturduğunuz ev vs?
Bir kere annenin seni sokağa atacağına asla inanmıyorum. Atarsa da teyze hala vs devreye girer. Sizi yanlarına alır. anneyi yumuşatır bu işler o kadar kolay değil.
Hiç mi olmadı. Git kadın sığınmaya. İş bul çalış. Hiç mi eğitimin yeteneğin yok? En kötü temizlik yaparsın. Tek başına bir göz odada yaşarsın. Çocuk yok bir şey yok genceciksin. İnsanlar bu yaşta nelerle baş ediyor.
Bilmiyorum artık daha neler gelecek başımızaDemek kocan kıtır kıtır kesse seni,eşidir yapar diyerek tepkisiz kalacak annen.
Önce bir iş bul,sonra evi ayır.
Görücü usulü zaten problem.
4 veya 5 kez görünce notunu veriyorsunuz karşıdakinin bir nebze.
Bir sene bekleyince umutlandirmissin iki tarafıda.
şimdi bişey dicem kızmayınBenim başka konuştuğum varmış oda öyle dermiş maalesef hiçbiri fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?