Nişanlılık ve ailem

Konu sahibi sizi üzmek, kırmak istemiyorum ama amacınızı da anlamıyorum. Verilen her öneriyi reddediyorsunuz, kadın derneklerini devreye sokalım diyoruz görmezden geliyorsunuz, bir sürü çözüm yolu sunuluyor ona olmaz, buna yapamam diyorsunuz.

Amacınız konuşup rahatlayıp aynen devam etmekse hayatınıza, söyleyin biz de üzülüp çözüm yolu aramaya çalışmayalım yok yere. Yok gerçekten çözüm arıyorsanız yapabileceklerinizi söyleyin, tutalım elinizden.

Son düzenleme:
Konu sahibi o kadar pasifsin ki bir şey yapacağını zannetmiyorum. O kadar insan sana yardımcı olmuş, bilgilerini ver yardımcı olalım diyorlar. Hiçbir öneriye gelmiyorsun.

Babandan 1000 tl alıyormuşsun, asgari ücretle işe girsen 2800 küsür de ordan gelir hemen hemen 4000 tl para ile valla gayet de ev de tutarsın, geçinirsin de. 1-2 ay para biriktir çalışıp annene de sorun çıkarma, sonrasında da direkt ev tut ve ayrıl. Yapacak olan yapar da siz pasifsiniz.

Maddi imkan olmayınca olmuyor işte sokaklarda tehlikeli nasıl nereye gideyim

Sokağa değil, arkadaşımız öneride bulunmuş

Verin bilgilerinizi özelden ben kadın derneklerine ulaştırayım size iş ve kalacak yer ayarlarlar muhtemelen. Tabi kesin kararlı ve kendinizden eminseniz. İki gün sonra ben evlenecem annem haklı vs. demeyecekseniz.

annen senın için yalan söylüyorsa sende annenı tehdit et ,

beni başlık parası karşılıgında sattı derim de , aklıma başka şeylerde geliyorda neyse ,

gerçekten 3 gün saklanacagın kimse yok mu allah aşkına , ben olsam yüreğine indirirdim o annenın

Bir şey yapacağı yok ya. Konuşup rahatlamak için açmış konuyu muhtemelen. Kaldığı yerden devam edecek iki gün sonra

E annenizin akrabalarınizi size karşı doldurmasına kalmadan siz akrabalarinizi annenize karşı doldurun, ağlayın sizlayin beni zorla evlendiricek sokağa atarım rezil ederim kimsenin evine seni sokturmam diyo nasıl bi anne yapar bunu falan diye acindirin kendinizi biraz akıllı olun

Bir şey yapacağı yok ya. Konuşup rahatlamak için açmış konuyu muhtemelen. Kaldığı yerden devam edecek iki gün sonra
Katılıyorum tonla çözüm var hiçbirine olabilir demiyor. Tv ye çıkarım Esra Erol bile olsa kurtarırım kendimi o anneden. Programı izleyenler mağdurlara evde veriyor işte.

Evlenince de boşanmak isteyince gidecek yerin zaten olmayacak canım nişanlıyken kurtul Allah yardımcın olsun anandan da kurtul . Anan bunun var yarın yok o hayatı sen yaşayacaksın

Evlenince de boşanmak isteyince gidecek yerin zaten olmayacak canım nişanlıyken kurtul Allah yardımcın olsun anandan da kurtul . Anan bunun var yarın yok o hayatı sen yaşayacaksın
Annem eskiden gözümün yaşına kıyamazdı büyü falan mı var diyor.sitede bu konular yasak konu sahibiii bilesinnn

Katılıyorum tonla çözüm var hiçbirine olabilir demiyor. Tv ye çıkarım Esra Erol bile olsa kurtarırım kendimi o anneden. Programı izleyenler mağdurlara evde veriyor işte.
O kadar radikal şeylere bile gerek yok. Verecez derneğe numarasını alacaklar evinden bi eve yerleştirecekler iş bulacaklar kendi ayakları üstünde durunca da ev tutmasına falan yardımcı olacaklar olacak bitecek. Gerçi şu saatten sonra ben aracı olmam, iki gün sonra vazgeçtim der ben mahçup olurum. En fazla irtibat numarası veririm kendi ulaşır anlatır derdini.

Aynen öyle sadece anlatmak istemiş çözüm aramıyor

Siz bana Dm den dernek numarasını verir misiniz yeni gördüm mesajları hemen yargılamayin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…