- 11 Aralık 2018
- 41.664
- 258.963
- 598
- Konu Sahibi Sehersever
-
Maddi imkan olmayınca olmuyor işte sokaklarda tehlikeli nasıl nereye gideyim
Verin bilgilerinizi özelden ben kadın derneklerine ulaştırayım size iş ve kalacak yer ayarlarlar muhtemelen. Tabi kesin kararlı ve kendinizden eminseniz. İki gün sonra ben evlenecem annem haklı vs. demeyecekseniz.
Adı anne gerçekte annelik vasfı yok. Allah yardımcınız olsunVar çoğu evli kime gideyim hepsinin eşi var kimsenin huzurunu bozamam.
Ondan maaş kalmıştır size . Alın maaşı eşyalı tek oda ev tutun ve ahbap derneği var haluk levent in oraya ulaşın mutlaka yardım ederler sizeYok maalesef vefat etti
Bir anne birden böyle acımasız ve kötü olmaz. Annenizi burda övünce yazdıklarınızı tutarsız bulurum ben deİnanın bende bilmiyorum ne hallere düştük herkesin imrendigi bir anne kızdik annem benim gözümün yaşına kiyamazdi
Bir şey yapacağı yok ya. Konuşup rahatlamak için açmış konuyu muhtemelen. Kaldığı yerden devam edecek iki gün sonraannen senın için yalan söylüyorsa sende annenı tehdit et ,
beni başlık parası karşılıgında sattı derim de , aklıma başka şeylerde geliyorda neyse ,
gerçekten 3 gün saklanacagın kimse yok mu allah aşkına , ben olsam yüreğine indirirdim o annenın
Katılıyorum tonla çözüm var hiçbirine olabilir demiyor. Tv ye çıkarım Esra Erol bile olsa kurtarırım kendimi o anneden. Programı izleyenler mağdurlara evde veriyor işte.Bir şey yapacağı yok ya. Konuşup rahatlamak için açmış konuyu muhtemelen. Kaldığı yerden devam edecek iki gün sonra
Evlenince de boşanmak isteyince gidecek yerin zaten olmayacak canım nişanlıyken kurtul Allah yardımcın olsun anandan da kurtul . Anan bunun var yarın yok o hayatı sen yaşayacaksınBurayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
Annem eskiden gözümün yaşına kıyamazdı büyü falan mı var diyor.Evlenince de boşanmak isteyince gidecek yerin zaten olmayacak canım nişanlıyken kurtul Allah yardımcın olsun anandan da kurtul . Anan bunun var yarın yok o hayatı sen yaşayacaksın
O kadar radikal şeylere bile gerek yok. Verecez derneğe numarasını alacaklar evinden bi eve yerleştirecekler iş bulacaklar kendi ayakları üstünde durunca da ev tutmasına falan yardımcı olacaklar olacak bitecek. Gerçi şu saatten sonra ben aracı olmam, iki gün sonra vazgeçtim der ben mahçup olurum. En fazla irtibat numarası veririm kendi ulaşır anlatır derdini.Katılıyorum tonla çözüm var hiçbirine olabilir demiyor. Tv ye çıkarım Esra Erol bile olsa kurtarırım kendimi o anneden. Programı izleyenler mağdurlara evde veriyor işte.
Aynen öyle sadece anlatmak istemiş çözüm aramıyorO kadar radikal şeylere bile gerek yok. Verecez derneğe numarasını alacaklar evinden bi eve yerleştirecekler iş bulacaklar kendi ayakları üstünde durunca da ev tutmasına falan yardımcı olacaklar olacak bitecek. Gerçi şu saatten sonra ben aracı olmam, iki gün sonra vazgeçtim der ben mahçup olurum. En fazla irtibat numarası veririm kendi ulaşır anlatır derdini.
E yaşınız kaç ki, konuştuğunuz olamaz mı? Bununla sizi nasıl korkutabilir? Desin böyle ne olacak, yanınızda kimseyi görmezlerse annenizin yalanı ortaya çıkar.Benim başka konuştuğum varmış oda öyle dermiş maalesef hiçbiri fayda etmiyor
ya evlenip ayrılınsa daha mı iyi sanki ah bu anneler
ya evlenip ayrılınsa daha mı iyi sanki ah bu anneler
İftira babında diyorumE yaşınız kaç ki, konuştuğunuz olamaz mı? Bununla sizi nasıl korkutabilir? Desin böyle ne olacak, yanınızda kimseyi görmezlerse annenizin yalanı ortaya çıkar.
Siz bana Dm den dernek numarasını verir misiniz yeni gördüm mesajları hemen yargılamayin lütfen.O kadar radikal şeylere bile gerek yok. Verecez derneğe numarasını alacaklar evinden bi eve yerleştirecekler iş bulacaklar kendi ayakları üstünde durunca da ev tutmasına falan yardımcı olacaklar olacak bitecek. Gerçi şu saatten sonra ben aracı olmam, iki gün sonra vazgeçtim der ben mahçup olurum. En fazla irtibat numarası veririm kendi ulaşır anlatır derdini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?