- 11 Aralık 2018
- 41.748
- 259.371
- 598
- Konu Sahibi Sehersever
-
Verin bilgilerinizi özelden ben kadın derneklerine ulaştırayım size iş ve kalacak yer ayarlarlar muhtemelen. Tabi kesin kararlı ve kendinizden eminseniz. İki gün sonra ben evlenecem annem haklı vs. demeyecekseniz.İş konusu olur ama ev konusunu ne yaparim bilmiyorum kiralar çok pahalı aldığım bin TL babadan
İş konusu olur ama ev konusunu ne yaparim bilmiyorum kiralar çok pahalı aldığım bin TL babadan
İnanın bende bilmiyorum ne hallere düştük herkesin imrendigi bir anne kızdik annem benim gözümün yaşına kiyamazdiŞu an kirayı filan düşünme, ne yapacak kolundan tutup atacak hali yok, attı diyelim en kötü kadın sığınma evi var oraya gidersin. Kimsem yok deme, sosyal devlet bunun için var. Hemen iş bakmaya başla, ayrıl, bu ne ya 25 yaşında istemediğin birisiyle evlendirmek ne demek.
Bak güzelim bir akşam yemeği daveti vereceksinYok maalesef vefat etti
Gözünüzün yaşına kıyamadığı için mi şiddet uyguluyordu size?İnanın bende bilmiyorum ne hallere düştük herkesin imrendigi bir anne kızdik annem benim gözümün yaşına kiyamazdi
Gidin çalışın maddi imkanınız olsun. Sanki dört çocukla ortada kalmışsınız gibi davranmayın.
E desin ne olacakBenim başka konuştuğum varmış oda öyle dermiş maalesef hiçbiri fayda etmiyor
Annem böyle birisi değildi ama bunlar geldikten sonra ne oldu ne bitti anlamadım annem resmen damat evini tutuyor beni düşman gibi görüyor
Normal aile oğlan çok ahlaklı bu devirde böyle birisi bulunmaz gibisindenpeki neden maddi olarak mı iyiler
sizin bir an önce evlenmenizi mi istiyor
siz neden istemiyorsunuz
25 yaşındayım evet görünüş olarak 20 21 gibiyim minyon yapım var öyle olunca da maalesef ki25 yaşında bir kadın annesinden nasıl dayak yer aklım almıyor.
eliniz armut mu topluyor nasıl oluyor algılayamıyorum.
karşılık verin demiyorum da koskoca kadınsınız ya nasıl oluyor?
sağlıklı iseniz yani engeliniz yoksa markete vs işe giremiyorsanız evlere temizliğe gidin.
gerekirse merdiven silin ama o anneden kurtulun.
Babası vefat etmişAnnen bence blöf yapıyor. Ama ille de blöf yapmadığını düşünüyorsan babana falan gidip ağlanıp zırlanıcaksın. Evlenmeyi istemediğini çok mutsuz hissettiğini falan söyleyip biraz drama queenlik yapıcaksın. Baban sana kıyamayabilir. Eğer baban kıyamazsa annen de hiçbir şey yapamaz.
Sadece konuyu okumuştum. Teşekkürler bilgilendirme için üzüldüm :/Babası vefat etmiş
Damat adayında vazgeçilmez ne varda anneniz bu kadar taktı, kızını bile gözü görmüyorİnanın bende bilmiyorum ne hallere düştük herkesin imrendigi bir anne kızdik annem benim gözümün yaşına kiyamazdi
E desin ne olacak
Hatta sen de nişanlına benim başka sevdiğim konuştuğum var de
Bende ona anlam veremiyorum beni tutmuyor gidiyor onları tutuyor bı olay olsa direk sen demisindir sen yapmisindir şeklinde beni suçluyorDamat adayında vazgeçilmez ne varda anneniz bu kadar taktı, kızını bile gözü görmüyor
ya evlenip ayrılınsa daha mı iyi sanki ah bu annelerBurayı hep takip ediyorum ve bende konu açıyorum artık hanımlar. 25 yaşında bir bayanım görücü usulü ile nişanlandim bir sene olacak neredeyse bana aklın fikrin neredeydi demeyin lütfen ama nişanlıma bir türlü ısınamadım annem nişanı atarsan kesinlikle sokağa atarım seni bu evde işin yok diyor ve koca koca yeminler ediyor yapacağına dair o zaman senide herkese rezil ederim kimseye de gidemessin diyor ben kendimi bile bile bu duruma sokmam ama olmayinca olmuyor annem çok gerikafalilik yapıyor ve eğer ki bozarsam ben bu işi ne yapayım gidecek kimsem de yok yardım edin lütfen
Bununla mücadele etmem lazım, oturup düzgünce olacakları anlat , çok üzüldümBabam yok kimsem yok beni bu hale soktu işte ben anneyim bilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?