- 30 Temmuz 2022
- 82
- -95
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Ne cektin be nisanlikiz. Nickin bile nisanli bu bile cok buyuk bir mertebe bence. Demek paran var mi demiyor ne ayip. Ben anladim senin para derdin tamamen duygusal bu kadar duygusallik sagligina zarar verir ama para para nereye kadar. Sen ara bir sor prasi var mi yoksa sen para ver barisin. Sen aileden ilgi gormus birisin etme eyleme.
Nişanlınız niye size paraya ihtiyacınız var mı diye sorsun ki? Sıkıntıda olduğunuzu belli eden bir şey mi oldu yakın zamanda? Yoksa keyfi mi tamamen?
Neden kötü bişey yaptığımi düşünmüyorum. Ben sadece düşünmesini isterdim. Akıl edip gül bile almiyorBence sizden önce onlar vazgecicek. Az sabir
Onlar eskidi artık kabullenmek zorundaymSen ve nişan konuların…. Eski sevgilimi unutamadım diye konular açıp bana hiçbir şey almıyor diye ağlanmak…
Ya mesele para değilki mesele düşünce ben sadece düşünmesini isterdim. Benim kendi gelin bohcamda bile bişey koymamışlardi. Ben dahil herkes kotuleyip durdu onlarıHayat boyu nişanlı kalma niyetiniz mi var, neden böyle bir rumuz seçtiniz?
Nişanlınız size niye para versin ki? Hayatımda bundan daha saçma bir şey duymadım.
Sizin derdiniz yuva kurmak mı, hayatınıza sponsor bulmak mı?
Ha, nişanlım dediğiniz kişiden de köy-kasaba olmaz gibi duruyor.
Tam Türk dizisi tadında bir hikaye.
Hayata nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum ama, buradan bakınca "buldumcuk" gibi duruyorsunuz. Lütfen biraz kendinize saygı duyun.
Dalga mı geciyosun konu para değil bana o kelimeleri söylemesi
Sorunların üstesinden gelmeyin.
Anneniz duysun bu olayı ve nişanı atın..
istediğiniz ilgi ve alakayi şu evrede göremiyor, üzerine bir de hakaret işitiyorsanız bu üstesinden gelinecek bir sorun değildir çünkü.
Adamın karakteri bu.
Evlenince değişmeyecek, düzelmeyecek.
Sizden şu an esirgenen ilgi alaka evlenince birden gösterilir olmayacak . .aksine evlilik rahatlığı getirecek.
Anlaşamıyorsunuz demek ki, görüşleriniz farklı. Beklentileriniz farkli.
Neden olmazı oldurmaya çalışacaksiniz.
Bitirin gitsin
Neden kötü bişey yaptığımi düşünmüyorum. Ben sadece düşünmesini isterdim. Akıl edip gül bile almiyor
Gerçekten haksiz miyim bı siz beni anladınız istediğim ilgi ve alakayı göremiyorum. Düğün için para biriktiriyorum diyip annesiyle kardeşine kız aramaya çıkıyor ikinci düğün için. Bana gelince herşeyi kısıyolar üstüne bide hakaretlerini cekiyorum ben bile o kadar sinilendigim halde keşke nişanlanmasaydım demedimTroll müsünüz? Adam size onca lafı ediyor siz hala ailem duyarsa nişan atılır diyorsunuz. Onca laftan sonra sizin onun ağzının payını verip nişanı atmanız gerekiyordu. Ayrıca nişanda böyle ilgisiz, umursuzsa ve bunları söyleyebiliyorsa evlilikte iki katı olacağını düşünün ona göre hareket edin.
Dünyadaki tek erkek o değil, erkek türü de çok şükür nesli tükenmedi. Başka adam mı yokta bu adamla uğraşıyorsunuz?
Ayrılmak belki de hayatınızda vereceğiniz en doğru karar olur. Evlenince pişman olacağınız çok belli...Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?