- 22 Eylül 2022
- 5.885
- 16.932
- 178
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Bacım sen evlenince çabuk boşanırsın haberin olsun. Yol yakınken evlenme derimMerhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
Yok yok siz nişan filan falan atmayın. Değer görmediğiniz sayılmadığınız erkeğe aileye iyi uyum sağlıyorsunuz. Başka kızların canı yanmasın. Bu gibi erkekle flört aşamasına bile gelinmez millet evlenmeye kalkıyor. Evlendikten sonra birden ne değişecek? El üstünde tutulacağınız değer göreceğiniz fikri nasıl oluşuyor? İşine gelirse ben hep böyleydim diyecek. Annesini çok takdir ettim yalnız, kadın hiç kıvırmamış iki yüzlü değil. İlk günden istenmediğinizi göstermiş. Durumları çok iyi olmasa da insan gelinine nişanlısına doğum günü vs mutlaka hediye alır düşünür.Merhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
Aynen evet. Genelde hep babalar tansiyon kalp hastası, kalp ameliyatı geçirmiş oluyorlar. Evlendikten sonra da çocuğum babasız büyümesin diye katlanıyorum diyorlar. Kayınvalidenin sizi görmeye bile gelmemesi hasta etmiş olmasın babanızı? Benim kızım bunlara mı layık diye kahroluyordur belki? Maalesef siz de koca önemli kocasız olmaz hastalığına kapılmışsınız.Babam hastave Gelecek tepkilerden dolayı nişan atamiyorum
Daha iyisini bulduğun gün aklına bile gelmeyecek babanın hastalığı.Bırak bu işleri Nişanlı kız. Sevmediğin adam seni neden önemsemiyor diye mi dertleniyorsun? Sevse yazıktı asıl.Babam hastave Gelecek tepkilerden dolayı nişan atamiyorum
Annenizin aklından gidinMerhaba 5 aydır nişanlıyım yaza düğünümüz olcak.Nisanlimla 5 saatlik bir mesafeyle uzak sehirlerdeyiz. Ben ikinci üniversite okuyorum son sınıfım zaten . Ben hep ilgisizliğinden yakınıyorum. Nisanli olduğumdan beri bana doğru dürüst senin biseye ihtiyacin paran var mı diye sormadi.Ya da ne bilim beni mutlu edecek bir hediye bile almadı.Tamam muhtaç değilim ama sormasını isterdim böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum çok üzülüyorum. Durumu olmasa anlarim durumu iyi ama ailecek bana karşı çok cimriler.Gelin görmeme bile gelmediler herkesten soğumaya başladım.Dun nişanlıma söyledim bunları gerçekten paradan değil ama niye böylesin bana karşı diyorum insan senden yaka silkeliyor dedi. Sana bişey almıyorum ki ben afedersnz bir tarafin kal....iyor dedi.Bende sen kim oluyosun da bana böyle soyluyosun dedim telefonunu suratına kapattım. Ben ki ailemden ilgi görmüş insanım benim bir dedigimi iki etmez. Annem duysa bu olayı nişan attırır..napayim şimdi konusmuyoruz. Asla arycagimi falan da dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?