Nişanliliktaki sorunların nasil üstesinden nasıl gelebilirim

Bacım sen evlenince çabuk boşanırsın haberin olsun. Yol yakınken evlenme derim

eski sevgili konunuzu bilmiyorum ama buradan gördüğüm kadarıyla nişanlıyken, başkasını düşünüyor olsam nişanlım olmazdı zaten. acaba size durumu iyi olması cazip gelmiş olabilir mi? sadece soruyorum.
nişanlıyken kimsenin kimseye maddi yardım yapmasına gerek yok. size günlük konuşmanızda paraya ihtiyacın var mı diye sormayabilir. bundan doğalı yok.
hediye almadığı için kendinizi değersiz hissetmeniz de ayrı bir durum. fakat ille de değersiz hissediyorsanız nişanlılık zaten birbirini tanıma ve evliliğe hazırlık süreci. olmuyor der bırakırsınız nikahlı değilsiniz ya.
evlenenin çocuğu, nişanlının aileyi bahane etmesinden biraz gına geldi.
bir de gelin görme nedir?

Adam size hakaret etmiş. Evlenince nasıl bir hayatınız olacak sanıyorsunuz? Size değer vermiyor belliki sizde bunun farkındasınız, sorunu hediye almaması sanıyorsunuz. Size değer verse, sizi sevse hissedersiniz zaten. O zaman hediye filan umrunuzda olmaz. Ayrılın siz bu adamdan.

Yok yok siz nişan filan falan atmayın. Değer görmediğiniz sayılmadığınız erkeğe aileye iyi uyum sağlıyorsunuz. Başka kızların canı yanmasın. Bu gibi erkekle flört aşamasına bile gelinmez millet evlenmeye kalkıyor. Evlendikten sonra birden ne değişecek? El üstünde tutulacağınız değer göreceğiniz fikri nasıl oluşuyor? İşine gelirse ben hep böyleydim diyecek. Annesini çok takdir ettim yalnız, kadın hiç kıvırmamış iki yüzlü değil. İlk günden istenmediğinizi göstermiş. Durumları çok iyi olmasa da insan gelinine nişanlısına doğum günü vs mutlaka hediye alır düşünür.
Benim de iki kızım var, kızım böyle bir hanzoya kul köle olsa kahrımdan ölürdüm heralde. Annenize babanıza yazık değil mi? Gül gibi baksınlar, 2. üniversitede bile maddi manevi desteklerini esirgemesinler ama kız gitsin ezim ezim ezdirsin kendini. Soğumaya başladım yazdınız ama ben yine nişanlınızı arayıp özür dileyip barışalım diyeceğinize eminim.

Babam hastave Gelecek tepkilerden dolayı nişan atamiyorum
Aynen evet. Genelde hep babalar tansiyon kalp hastası, kalp ameliyatı geçirmiş oluyorlar. Evlendikten sonra da çocuğum babasız büyümesin diye katlanıyorum diyorlar. Kayınvalidenin sizi görmeye bile gelmemesi hasta etmiş olmasın babanızı? Benim kızım bunlara mı layık diye kahroluyordur belki? Maalesef siz de koca önemli kocasız olmaz hastalığına kapılmışsınız.

Üniversite öğrencisinin nişanlı olması başkı başına sorun bence. Üniversite hayatını yaşamak varlen atlı mı kovalıyor peşinizden? Yok okuyorum nişanlım sormuyor. Sormaz tabi baban mı abin mi bu adam elin adamı sizi mi okutacak. Üniversiteye giden zihniyet ile gelin görme bilmem ne kelimelerini bir arada duymak irrite etti beni. Önce bir vizyonunuz olsun

Babam hastave Gelecek tepkilerden dolayı nişan atamiyorum
Daha iyisini bulduğun gün aklına bile gelmeyecek babanın hastalığı.Bırak bu işleri Nişanlı kız. Sevmediğin adam seni neden önemsemiyor diye mi dertleniyorsun? Sevse yazıktı asıl.

Gelecek tepkiler ne Allah aşkına? Ayrıldık anlaşamadık sanki 30 sene öncesinden bahsediyorsunuz. Çok geride kaldı gereksiz dram.

İyice yüz göz olunmuş saçma sapan bir ilişki

Annenizin aklından gidin
Bir tarafın kalkıyor öyle mi vay be
E evlenirseniz istese de istemese de size birşey alacak o zaman ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…