Nişanliliktaki sorunların nasil üstesinden nasıl gelebilirim

Ya onlar geçti gitti ne alakası var benimle aynı durumda olan birsürü insan bile vardr ama unuttum gitti. Önyargılı davranmayın herkesin bir gizlenmiş geçmişolabilir. ondan ben şuan başka konudan bahsediyorum

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Pahalı hediyelerle egonuz tatmin olsun istiyorsunuz. O da olmayınca ne bok yemeğe bu adamla evleniyorum diye hayatı sorguluyorsunuz. Yaşınız küçük başka zenginler bulursunuz bence çok da şaapma.

Seni bu yaşta evlendirmeye kalkan ailenin zihniyetine ben ya. İnsanın hayatta bi duruşu bi karakteri, gururu olur. Sizde de hiçbiri yok. Önüne kemik atsınlar sen kemir dur. Kemik bitince yine hav hav

22 yaşındaymışsınız, nişanlınız kaç yaşında ?

Hangi bölümü bitirdiniz ? Şu anda hangi bölümde okuyorsunuz ? Çalışıyor musunuz ?

İste napayim aileme üzüluyorum tepkiler beni mahvedcek
Ailene üzülüyorsun, kanı beş para etmeyen nişanlına üzülüyorsun ama bir tek kendine üzülmüyorsun öyle mi?
O kadar körsün yaşadığın hayata, o kadar saygın yok kendine?

"Gençlik güzel şey, ne var ki gençlerin elinde heba oluyor." diyen Oscar Wilde'ın cümlelerinin vücut bulmuş halisin. Çok yazık.

Ikinizde bir tuhafsınız. Ilgi=hediye, para degil. Nişanlınız ise cok kaba. Herkes sizden yaka silkiyorsa, nisanlinizda sizin beklentilerinizi karsilamiyorsa ayrilin. Daha yolun basindasiniz

Daha 22 yasindaymissiniz. Simdi sebep belli oldu. Evlenmek icin yeterli olgunluğa sahip degilsiniz. Sizinki evlenmek degil, evcilik oyunu. Daha duygulariniz bile net degil, eski sevgilinizi ozluyorsunuz. Evlenmek bir basari degildir.

İnsan senden yaka silkeliyor diyor demişsiniz.Gercekten size karşı bu kadar tahammülsüz bir adam ileride olabilecek ne sıkıntıya ya da kaprisinize katlanır?Nişanlılık bir nevi her şeyi ölçüp tartma zamanıdır.Siz bilirsiniz bir de aramaz asla diyorsunuz.Bu ne tutku?????

Bence nişanı at
Öğrenci kız nişanlı olmaz
İşe gir çalış
Bunu da terk et
İşten yeni bul

İlgi konusunu yanlış temellendiriyor gibisiniz, sanki birazda herşeyi büyük bir sorun varmış gibi karşıya yansitiyirsunuz bu durumda adamin sizden soğuması olağan bir durum, düşünsenize iki güzel sohbet için arıyorsunuz karşıdaki hep bir eleştiri ve beklenti içinde inanın artık zorunlu hissedip arıyordur görev gibi, bence biraz durun ilgi maddi konulardan anlaşılmaz, hastayım dediğinizde gün içinde tekrar arayıp nasıl oldun diye soruyor mu, sınavını okulunu soruyor mu ortak bir konuda gülüşe biliyor musunuz bunları düşünün , siz bohcadir çikolata miktarıdır paraya ihtiyacın var mı sorusudur diye diye hem kendinizi hemde adamı bunaltmis gibisiniz bence bır durun artık

Eşimle nişanlıylen çıkalım sana bişeyler almak istiyorum demişti. Bizimkiler biraz gezme tozmaya karşı diye babamla konuştum nişanlım böyle diyor diye azarlamıştı beni giyecek kıyafetin mi yok biz mi alamıyoruz aç mısın açıktamısın diye bir hafta trip attı bana . Maddiyattan değilseniz güzel bir söz iltifat ya değerli hissedilecek hitaplar yeter bence şahsen bu bana yetiyordu .

Size sadece bir şeye ihtiyacın var mı ,iyi misin diye sormasıni mı bu kadar beklediniz yoksa hiç sormadan bile para falan yollamasini mı beklediniz , şahsen şu an çok zor bı durumda da olsam bunu önce aileme anlatırım,sevgilime çok açmam bu konuyu ama üstü kapalı bahsi olursa da nasılsın biraz daha iyi misin gibi sorması da benim için kâfi'dir , biri birine değer veriyor seviyor diye de sürekli para yollamak zorunda değil ki

Anneniz duysun da nisani attirsın tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…