Nişanliliktaki sorunların nasil üstesinden nasıl gelebilirim

Keşke deseymişsiniz
 
Siz söylemeniz gerektiği halde sustugunuz nice şeyden bahsediyorsunuz.

Bakın o söylemekten çekinmemiş

Siz aman neyse diye ayrılmaktan da korkuyor, dillendiremiyorsunuz.

Ama görün bakın kendisi canı istemeye görsün, hoşuna gitmeyen ilk durumda atacak nişanı.
 
Zaten dedim aileme soylycem diye ve telefonu suratına kapattim
 

Ama tüm bunlari niye cekiyorsun ki. Mesele para degil orasini anladik, ama simdiden hersey acik ortada
 
Siz eski sevgilimi unutamıyorum diye konu açmışsınız, ikisiyle aynı anda yazmışsınız hatta zamanında. Öyle büyük bir aşk yok aranızda. Daha 22 yaşında öğrenciyken nişanlanmaktaki amacınız ne? Maddi kaynak saglamak mı?
Sizin pata beklemeniz çirkin,nişanlısının cevabı da aynı şekilde. İkinizde birbirinize değer vermiyorsunuz ama evleneceksiniz bu kafayla.
 
Siz çocuğu istemeye gidin madem bu kaba saba aileye gelin gitmeyi kafaya koyduysanız hediyeyi de siz alın, ailesine istemeye de siz gidin erkek evi pek nazlı belli ki :)
 
Anneni boşver bunu bana evleneceğim adam söylese hassskt...r git derim ne nişan kalır ne bişe
 
Halbuki nişan bohçasında almıştı en son. Arkadaşlarım hep gezer dolaşırken o hep çalışıyor işte. Bir gül bile almaya akıl etmiyor
 
İnşallah annen duyar yoksa sen nişan atmazsin azcik gururun olsun kendine saygın olsun bı erkekden para beklemek ne ya hadi geçtim onu bunları sana söyleyen adamla hâlâ nie devam ediyosun
 
Siz nişanlınızı böyle şeylerden dolayı suçlamak yerine oturun da biraz öz eleştiri yapın. Mesela diyin ki, ben nasıl olur da şu an nişanlıyken eski sevgilimi severim ve onunla görüşürüm, nasıl onunla yaşadığım cinselliği bile özlerim, nasıl yaparım böyle şeyler diyin. Ayıptır yahu. Hala neyin derdindesiniz. Bence sorunları özellikle büyütmeye çalışıyorsunuz. Üste çıkmak için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…