Nişanlım 2 gündür benimle konuşmuyor

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Gayet güzel sohbet ediyorduk telefonda,ben avmye gitmiştim zengin bi muhitteki onu anlatıyordum o muhite gıcık oluyor öncedende muhabbeti olmuştu çok pahalı kiraya tutamayız ordan ev demişti önceden,bende konuşurken orasıda başka güzel be dedim oda tamam çalış öde o zaman dedi sonra ben bozuldum senden evlenince bişey isteyemicem demekki herşeyi çalış al dersin dedim merak etme babam var benim dedim bi anda ağzımdan çıktı çok bozuldu tahmin etmiyodum bu kadar bozulacağını beni bidaha ne ara ne sor ben bütün bunları haketmiyorum baban varsa beni ne yapacaksın falan dedi karşılıklı atıştık..Dünde evimin yakınında iş toplantısı vardı çıkışta görüşürüz diye konuşmuştuk kavga etmeden önce,yazdım aradım defalarca açmadı cevap vermedi sonra ben devam ettim inada bindirdim konumunu göndermiş eve gittiğine dair bugünde ben hiçbişey yapmadım oda hiçbişey demedi sessiz kalmam daha iyi düşündüm soğudu benden sanırım.
Kızlar facebookta yüksek lisans yaptığı okuldaki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük ama acayip güzel bi kız :( nefret ettiğimi bilir tanıdık bile olsa kızları eklemesinden napıcam ben şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
siz o muhitten ev tutalım diye bir ısrarda bulunmadınız yanlış anlamadım değilmi, gereksiz bir tepki içten içe size yetemeyeceğinimi düşünüyor aceba ondanmı böyle saçma sapan bir zamanda patladı yani birşeylerin birikimi gibi geldi bana

Hemen ters cevap vermesi kötü olmus , seninkide etkiye tepki olmus
Ama bukadar uzatmasi normal degil , sende arama sorma anlasin hatasini..

Sanırım bu konuya benzer bir sey gündeminizde varmis daha önce..
Erkekler kendilerinin yetersiz görülmesini kabullenemezler. Hele ki bir baska erkeğe tercihi.. baba olsa bile.
Daha salim kafa ile tepkiler vermek lazim böyle hassas konularda

İlk o başlatmış , fakat bu para meselesi erkeğin hassas noktası oluyor genelde.
Aramışsınız siz üstünüze düşeni yapmışsınız bence.Bırakın sakinleşince o arasın , elbet arayacak :).

Size yetemeyeceğinden korkmuş olabilir kendince endişeleri olabilir ki erkekler eşini iyi şartlarda yaşatmayı onur meselesi yaparlar genelde.
Sizse pahalı muhitten falan bahsedince bu şekilde tepki vermiş olabilir.
Büyütmeyin , onunla olduktan sonra heryerde mutlu olacağınızı sürekli tekrarlayın düzelir :)

Gayet güzel sohbet ediyorduk telefonda,ben avmye gitmiştim zengin bi muhitteki onu anlatıyordum o muhite gıcık oluyor öncedende muhabbeti olmuştu çok pahalı kiraya tutamayız ordan ev demişti önceden,bende konuşurken orasıda başka güzel be dedim oda tamam çalış öde o zaman dedi sonra ben bozuldum senden evlenince bişey isteyemicem demekki herşeyi çalış al dersin dedim merak etme babam var benim dedim bi anda ağzımdan çıktı çok bozuldu tahmin etmiyodum bu kadar bozulacağını beni bidaha ne ara ne sor ben bütün bunları haketmiyorum baban varsa beni ne yapacaksın falan dedi karşılıklı atıştık..Dünde evimin yakınında iş toplantısı vardı çıkışta görüşürüz diye konuşmuştuk kavga etmeden önce,yazdım aradım defalarca açmadı cevap vermedi sonra ben devam ettim inada bindirdim konumunu göndermiş eve gittiğine dair bugünde ben hiçbişey yapmadım oda hiçbişey demedi sessiz kalmam daha iyi düşündüm soğudu benden sanırım.

Adam sacmalamis su nazli adamlarda hic çekilmiyor calis öde ne demek ya
Hicbirsey demi hayal edemeyecek söyleyemeyeceksiniz bu kişiye acaba? Bahsettiğiniz semt her bereyse herlhalde ekonomik durumunuza uygun olup olmadıgının sizde farkındasınızdir
Yanı bahsini geçirmek de mi yasak ??
Kaprisli koca çekilmez valla benimki biraz oyle hic yüz vermeyin aramıyorsa kendi bilir hiiiiiic aramayın o sizi arayana kadar
Haklı oldugunu düşünmesin bide
Madem cocuk gibi küsecek kussun bakalım
Ama arayincada uzatmayın konu cok bos cunku
Ona bunu söyleyin ayrica bir kadının babası her yasta babasıdır her yasta arkasında durmalıdır gerekirse yardım da yapar hediye de alır ne yanı

Adam sacmalamis su nazli adamlarda hic çekilmiyor calis öde ne demek ya
Hicbirsey demi hayal edemeyecek söyleyemeyeceksiniz bu kişiye acaba? Bahsettiğiniz semt her bereyse herlhalde ekonomik durumunuza uygun olup olmadıgının sizde farkındasınızdir
Yanı bahsini geçirmek de mi yasak ??
Kaprisli koca çekilmez valla benimki biraz oyle hic yüz vermeyin aramıyorsa kendi bilir hiiiiiic aramayın o sizi arayana kadar
Haklı oldugunu düşünmesin bide
Madem cocuk gibi küsecek kussun bakalım
Ama arayincada uzatmayın konu cok bos cunku
Ona bunu söyleyin ayrica bir kadının babası her yasta babasıdır her yasta arkasında durmalıdır gerekirse yardım da yapar hediye de alır ne yanı
aslında hiç alıngan birisi değildir tripli olan benimdir genelde oda gülerek çalışta öde demişti ama baba işin içine girince tepkisi arttı bu kadar

Back
X