Nişanlım 2 gündür benimle konuşmuyor

Bunlar tek günlük mesele değil biliyosun dimi canım. Adamın tahammül sınırlarını çok zorluyosun bak bi yerde patlak verir diye çok söyledik sana. İşte böyle saçma şeyler bile kavga sebebiniz oluyor ve sen hala kısasa kısas yapmak istiyosun.

erkekler maddi konulardan nefret ederler
ne olursa olsun konu açılmamalı
nişanlının bütçesine göre düşünüp hareket edersen
daha az üzülürsün
şuan her şeye tepkisiz kal
ortalık iyice yumuşayınca konuş bu kız meselesini
şimdi üstüne gidersen işler iyicene kızışacak
daha çok üzüleceksin

Alıngan olan erkek özellikle tribi haddindan fazla uzatan erkek bi noktadan sonra çekilmez. Siz ,kusura bakma biraz ileri gittim diyin hala konuşmuyorsa görüşmüyorsa asıl derdin ne diye sorarasınız. Her tartışmada sevmediğiniz şeyler yapıcaksa özellikle dikkatinizi çeken insanları ekliosa işiniz var derim

Gayet güzel sohbet ediyorduk telefonda,ben avmye gitmiştim zengin bi muhitteki onu anlatıyordum o muhite gıcık oluyor öncedende muhabbeti olmuştu çok pahalı kiraya tutamayız ordan ev demişti önceden,bende konuşurken orasıda başka güzel be dedim oda tamam çalış öde o zaman dedi sonra ben bozuldum senden evlenince bişey isteyemicem demekki herşeyi çalış al dersin dedim merak etme babam var benim dedim bi anda ağzımdan çıktı çok bozuldu tahmin etmiyodum bu kadar bozulacağını beni bidaha ne ara ne sor ben bütün bunları haketmiyorum baban varsa beni ne yapacaksın falan dedi karşılıklı atıştık..Dünde evimin yakınında iş toplantısı vardı çıkışta görüşürüz diye konuşmuştuk kavga etmeden önce,yazdım aradım defalarca açmadı cevap vermedi sonra ben devam ettim inada bindirdim konumunu göndermiş eve gittiğine dair bugünde ben hiçbişey yapmadım oda hiçbişey demedi sessiz kalmam daha iyi düşündüm soğudu benden sanırım.
Kızlar facebookta yüksek lisans yaptığı okuldaki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük ama acayip güzel bi kız :KK43: nefret ettiğimi bilir tanıdık bile olsa kızları eklemesinden napıcam ben şimdi
şimdiki erkekler ne ıle beslenıyorlar bılmıyorum ama kımyalarıyla bırlıkte beyınlerınıde bozuyor
adam tam bı ergen gıbı davranmısınsallah paramız olurda en guzel semtlerde otururuz dıyecegıne çemkırmıs
aşagılık kompleksı var bence

diğer konularına da baktım sen resmen psikopata baglamıssın adamı boğmussun artık iyice adam da bıkmıs haklı olarak ben bile boguldum yaaa bi insanı bukadar cember altına alma bu ilişki senin bu tavırların devam ederse yürümez aklını basına topla

Back
X