- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Keşke bende sabırlı olabilsemde kavga çıkarmasam,artık bende öyle düşünmeye başladım evlenmeye saklıyo sankine sabırlı adam bu ya ne olur şu sabrın %1i bende olsabak evlenince burnundan gelir etme tatlım biriktiriyordur kesin
Uyuyabilir çok yorgun demekkiEn son uyucam diye yatağa girdi biraz mesajlaştık ve ses kesildi bugün erken uyanmıştı, 3,5 saattir ne ses var ne soluk bu kadar saat uyunurmu ya
uyunurEn son uyucam diye yatağa girdi biraz mesajlaştık ve ses kesildi bugün erken uyanmıştı, 3,5 saattir ne ses var ne soluk bu kadar saat uyunurmu ya
Valla kaçmak istiyosa açık açık söylesin rahatsız etmiceğimi bilir zatenya da senden kaçmak için uyuyo numarası yapıyordur
Gayet doğal geliyorsa ne diye farklı fikirlere ihtiyaç duydun?Kızlar vaka falan değilim problem ettiğim şeyler bana gayet doğal geliyor
kız düşünüyorsan niye hala bildiğini okuyorsunKeşke bende sabırlı olabilsemde kavga çıkarmasam,artık bende öyle düşünmeye başladım evlenmeye saklıyo sanki
Böyle gelmiş böyle gider sanırımkız düşünüyorsan niye hala bildiğini okuyorsun
emin miyiz? sonra intikam planları yapmayasınValla kaçmak istiyosa açık açık söylesin rahatsız etmiceğimi bilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?