Nişanlım 3,5 saattir kayıp

Kızlar vaka falan değilim problem ettiğim şeyler bana gayet doğal geliyor
Gayet doğal geliyorsa ne diye farklı fikirlere ihtiyaç duydun?
Doğal bulmaya devam edersen o telefon bir daha açılmamak üzere kapanır diyen arkadaşların fikrine
katılmıyorsan gölge nişanlı olmaya devam edebilirsin?
Gölge daha iyi yahu! Hiç olmazsa ses çıkarmaz, trip atmaz, laf sokmaz.

Adamin yerinde olsam buhar olur havaya karışırım. Yakında terkedilirsen dizlerini dövme.

Ya uyuyacağım deyip uyumayıp çıkıp gezdiyse?
7 saat ortadan kaybolmak hafif bir intikam planı

Pardon ama şaka mı bu ya 3,5 saat uyumadınız mı siz hiç ?? Allah sabır versin nişanlınıza.

nisanlin robot degil insan cnm.3 saatte uyur 5 saatte.belki de nefes almk istiyodr..sabir tasi olsa catlar yani.

Arkadaşım kusura bakma ama önceki konularına biraz göz attım nişanlının üstüne çok fazla gidiyorsun. Davranışlarının ve düşüncelerinin altındaki en büyük etken güvensizlik. senin hem kendine hem de nişanlına güvenin yok. Ve bu güvensizlik "uyuyorum dedi ama bak hala haber yok ne yapıyor acaba" düşüncesine yol açıyor sende. bu kadar sıkman üstüne düşmen tabiri caizse nefes aldırmaman da bundan dolayı bence. Bu adam seninle bir ömür geçirmek için yola çıkmış evlenmeye doğru gidiyor senin yanında olmaya ve seni üzmemeye çalışıyor anladığım kadarıyla sense her yaptığının altında bir şey arar olmuşsun. Böyle sürerse bir süre sonra senin istemediğin kuşkulandığın ne varsa başına gelecektir. şanslısın ve kıymetini bil benim naçizane fikrim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…