- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Beni görüntülü aradı surat yapmadım mesajlardaki gibi ama hangi konuyu konuştuysak mutlaka laf soktum neye uğradığını şaşırdı
Annesi babası erkek kardeşi var ama neyi sorcamki hem çekinirimTek başına mi yasiyo? Annesi kardeşi falan yok mu bi şey olsa müdahale edecek ya da sorabilecegin?
Dünden sinirliyim aslında bütün gün beraberdik sinemaya gittik avm gezdik teknoloji mağazasında televizyonların birinde dj kızın biri müzik yapıyodu bi döndüm baktım izliyo senmisin izleyen yapmadığım şey kalmadı
Dünden sinirliyim aslında bütün gün beraberdik sinemaya gittik avm gezdik teknoloji mağazasında televizyonların birinde dj kızın biri müzik yapıyodu bi döndüm baktım izliyo senmisin izleyen yapmadığım şey kalmadı
Yanlış anlama ama bacım ya bu adam sana çok aşık gözü gormuyor bir şey ya da çok saf. İnan normal değil tavırların. Dj izledi diye sinirlendin maden. İki trip at yeter yapmadığım şey kalmadı diyorsun. Yazık adama. İnan sıkılır, sabri tükenir üzülen sen olursan
Burdaki cevaplardan sonra şaşırıyorum çünkü her açtığım konuda haklı olarak açıyorum hatta bu sefer kesin haklısın dicekler diyorum yine olmuyoHiiiiic bi şey olmaz. Bak demedi deme. Eğer konu sahibinin nisanlisi dün ve bugün için özür dilemezse af dilemezse ben de neyim. Aralarında ki diyalog bu. Adam her seferinde özür diliyo. Geçen ki konusunda profil resmini değiştirmiş. Sen nasıl olurda değiştirirsin diye tavır yapmıştı. Özür dilemiş mesela değiştirdiği için. Garip. Çok garip. Hayat çok tuhaf ve hiç adil değil
Kız baya kıvrak bişeydi bilmiyorum çok bozuldum kızda iyi oynuyodu dimi diyip güldü bide kızdırmaktan zevk alıyoYanlış anlama ama bacım ya bu adam sana çok aşık gözü gormuyor bir şey ya da çok saf. İnan normal değil tavırların. Dj izledi diye sinirlendin maden. İki trip at yeter yapmadığım şey kalmadı diyorsun. Yazık adama. İnan sıkılır, sabri tükenir üzülen sen olursan
Valla bu adam sabırlı gibi görünüp evlenince bana çektircek galiba aklıma şimdi bu geldi3 saat konusmadiniz diye mi trip atiyosun sıkılır insan sürekli konuşmaktan ya evlenince zaten sürekli yan yana olucaksiniz valla her konunda ne kadar şanslı olduğunu anlayana kadar sanslisin yazmaktan vazgecmicem adamı bu kadar bunaltma ya valla ben dış kapının dış mandali olarak sıkıldım adamda yine iyi sabır varmış bunun bi versiyosunundan daha varsa bana ulastırın ya valla söz bunaltmam adamı bu kadar
Uyandı paşazadeadam bulundu mu?
Valla bu adam sabırlı gibi görünüp evlenince bana çektircek galiba aklıma şimdi bu geldi
Burdaki cevaplardan sonra şaşırıyorum çünkü her açtığım konuda haklı olarak açıyorum hatta bu sefer kesin haklısın dicekler diyorum yine olmuyo
Iyi niyetli bi insansın seni tanimasamda yinede seviyorum ama bak böyle yapma hayatı kendin için zorlastirma adama bağımlı gibi yasıyosun galiba 2 saat onunla konusmasan seninle ilgilenmese kendini yiyip bitiriyosun kesin kendine yazık etme ya biraz olgunluğa ihtiyacın var sanki seninValla bu adam sabırlı gibi görünüp evlenince bana çektircek galiba aklıma şimdi bu geldi
Teşekkür ederim bazen abarttığımı düşünüyorum aslında ama öyle dediğim zaman konunun üstünden zaman geçmiş oluyo tabi yazmamış oluyorum haliyle kendimi törpülemeye çalışıcam ama nereye kadar bilmiyorumTamam bak seni anlamaya çalışıyorum. Konuyu açarken öyle düşünüyo olabilrsin. Kendini haklı görüyo olabilirsin ama biz sana sayfalarca dil döküyoruz. Hmmm evet ya galiba ben abarttım demiyosun ki hiç. Üstüne hala bi şekilde bedel ödetmeye çalısiyosun. Bizde haklı olarak kızıyoruz ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin diye.
Ay bende seni seviyorumIyi niyetli bi insansın seni tanimasamda yinede seviyorum ama bak böyle yapma hayatı kendin için zorlastirma adama bağımlı gibi yasıyosun galiba 2 saat onunla konusmasan seninle ilgilenmese kendini yiyip bitiriyosun kesin kendine yazık etme ya biraz olgunluğa ihtiyacın var sanki senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?