- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
En son uyucam diye yatağa girdi biraz mesajlaştık ve ses kesildi bugün erken uyanmıştı, 3,5 saattir ne ses var ne soluk bu kadar saat uyunurmu ya
Yanii eski konularina baktimda surekli bi nisanlimla kavga nisanlimla konusmuyoruz nişanlimla şoyle boyle.. ben konu basliklarini okuyunca daraldim rahat birak biraz... demezmi adam ewlenmeden boyleise ewlenince ne olcak halimiz diye birak uyusun hatta bugun hic yazma yarin konuşun bi ozleyin birbirbiziEn son uyucam diye yatağa girdi biraz mesajlaştık ve ses kesildi bugün erken uyanmıştı, 3,5 saattir ne ses var ne soluk bu kadar saat uyunurmu ya
O 3,5 saat kayboluyosa ben 7 saat kaybolayım meselaYanii eski konularina baktimda surekli bi nisanlimla kavga nisanlimla konusmuyoruz nişanlimla şoyle boyle.. ben konu basliklarini okuyunca daraldim rahat birak biraz... demezmi adam ewlenmeden boyleise ewlenince ne olcak halimiz diye birak uyusun hatta bugun hic yazma yarin konuşun bi ozleyin birbirbizi
Dalga geçsende seviyorum kız seniKiz Allah iyiligini versin emi
Aklima getiren sensin..
En buyuk intikam evlilik olur , bas nikahi görsün bakalim dunya kac bucakmıs
Mesaj attı şimdi uyanmış güya
Bende seni kızDalga geçsende seviyorum kız seni
Cok iyi olur iliskinize biraz heycan gelir birbirinizi ozlersiniz her dakka konusulmazki isiniz olur yapacaklariniz olur olur da olur... zaten ewlenince hergun dipdibe olcaksinizO 3,5 saat kayboluyosa ben 7 saat kaybolayım mesela
Ya dalga geçmeyin lütfen,şimdi surat yapıyorum konuşmuyorumHmm, hadi ya.
Neyse dayimin oglu yola cikmisti ariyimda geri donsun hava alanindan.
Arkadaş biraz (!) nisanlim bensiz, benden habersiz nefes alamaz! modunda.Ben bu arkadaşın konularına biraz yabancıyım da yeni bir lorena vakası mı yoksa?
Gündüz için çok fazla bence gece uykusu değilki bu
KonuşmuyormusunYa dalga geçmeyin lütfen,şimdi surat yapıyorum konuşmuyorum
Uyuduğu için mi konuşmuyorsunuz ?Ya dalga geçmeyin lütfen,şimdi surat yapıyorum konuşmuyorum
Ya dalga geçmeyin lütfen,şimdi surat yapıyorum konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?