nişanlım abarttığımı söylüyor?

Dyson’um var ve keşke philips alsaymışım diye hayıflanıyorum sürekli.

Bence hakli, cok istiyorsaniz kendiniz alin pahali bulmuyorsaniz ☺️ Supurgeyi kendi ceyizin icin normalde kiz tarafi alir zaten.

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Yok abartmiyorsun tabii ki hakkın. Ne demek almaması ya alacak tabii ki. Daha neden evleniyor??😒 Yaa hu siz şaka mısınız? Adamın bütçesi belli demek ki. Ve süpürgeyi vs erkek almaz. Madem ona aldırmaya çalışıyorsunuz bütçesi neye yetiyorsa onu alır. Benim iş arkadaşım çeyiz diziyor. Geçen gün dedi ki Şeyma Dyson almak istiyorum dik süpürgeden. Ben de al dedim. Bir kere alınıyor ve çok kullanılan bir şey. Ama dikkatinizi çekerim kendi kazancı. Dilediği markayı alır. Siz de kazanın siz de alın. Evlenirseniz o erkek kisisine Allah yardım etsin. Ben olsam bir kez daha düşünürdüm.

kızlar allah aşkına bana objektif olun. nişanlımla dün akşam oturuyorduk. ben süpürge bakıyordum ve son zamanlarda çok adı duyulan bir süpürge var dyson, siz de biliyorsunuzdur. nişanlımdan bu süpürgeyi istedim. fiyatını sordu 7-8 bin kadar dedim. bana sanki çok saçma bir söylemişim gibi baktı ve saçmalama dedi. saçmalamıyorum evimizde kullanacağımız bir şey istiyorum sonuçta dedim ve kavga ettik. philips süpürge alırız diyor onların fiyatı da 3.5 kadar. ama ben dyson istiyorum. kırk yılın başı bir şey istiyorum ondan, sizce ben mi abarttım? alsak ne olur yani? çok sinirliyim gerçekten.
Abartmissin 8 bin cok fazla. Kendi icinin acimadan alamayacagin hicbir seyi karsi tarafa aldirma. Evdeki huzur zenginlik budur.

Düğün ve çeyiz hazırlığı kaldırılsın artık kaçıncı yuzyildayiz.o süpürgeyle diğer süpürgenin aynı oldugunu anlayınca evlen bence.

Normalde bunlari kiz tarafi alir.mesela be kendim almadim ogrenciydim esim aldi.bende hicbiseye ses etmedim utandim soylemeye.abartmayin

Back
X