- 2 Haziran 2019
- 1.035
- 2.983
- 133
O cinsel hayat meselesi hariç yazdıklarınıza katılmıyorum.Yapılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Bu hikayede 2 mağdur var arkadaşlar. Pasif pasif die cinsel hayatından insanlığına, karı kılıklılığından işe yaramamazlığına kadar gömdüğünüz çocuk da bütün hayalleri yıkılmış, yaşlı anne babası, çoluğuyla çocuğuyla ortada kalmış bir ablayla hayatı mahvolacak bir insan.. O da eminim ki bir yerlerde bitik haldedir. Adam mı öldürdü namussuzluk mu yaptı ben anlamıorm ailesiyle nişanlısı arasında kalmış bir insan için nasıl bu kadar alaylı yorumlar yapılır ya.
Konu sahibi sen evet çok haklısın. Ama buradakilerin gazına gelip emek ettiğin sevgine bir anda nefret besleme.. Kalp ağrın elbet geçer ama nişanlına da haksızlık yaptığını düşünmeye başlarsan ve dönüşü olmazsa ölene kadar geçmez vicdan azabın.. Artık bence konuyu yoruma kapattır ve bir kaç gün enüne boyuna sağlıklı düşün.
O çocuk çok iyi biride olsa, onda o abla o anne baba olduktan sonra asla konu sahibi mutlu olamazdı. Yani iki gönül bir olunca samanlık seyran olur falan hikaye. Aşk karın doyurmuyor, gerçekçi olalım. Sadece nişanlısı olmayacak hayatında, ne kadar engellemeye çalışsada, görüşmek istemesede o aile bu kıza rahat vermez.
Üstelik ablasının bir lafıyla, kendi evliliğini erteleyen, ablasına ev açmak ve dahası konu sahibinin maaşıyla bunları karşılamak isteyen biri o nişanlı kişisi. Ve en kötüsü de konu sahibine hiç danışmadan karar veriliyor ve konu sahibinin de sorgusuz sualsiz buna itaat etmesi bekleniyor.
Bence çok iyi oldu, her şey açığa çıktı. @naneportakal şimdi üzülüyor ama ilerde şükredecek haline eminim buna