- 2 Haziran 2019
- 1.035
- 2.983
- 133
Sizin olayınız farklıymış ama. Eşiniz taa başından beri size sahip çıkmış, babasına karşı korumuş. Siz şanslıymışsınızBen de eşimle evlenirken çok zorluklar çektim. Babası sırf bürokrat die bizi beğenmeyip dengimiz değil diyip kapılarına gitmem die çok diretti. Eşim çok dil döktü benden de onlardan da geçmemek için. Babası dışında kimse de bu işi kestirip atmadı ve evet çoğu zaman o üzüntüyle eşimin pasif davrandığını düşünüp ayrılmayı düşündüm. Ama nihayetinde işler çözüldü ve ben o dönemler pasiflik yaptığını düşündüğüm adamın evliliğimiz boyunca beni babasına hiç ezdirdiğini görmedim. Evlenince babasını baş tacı edip beni görmezden gelmedi. Aksine ben baş tacı oldum. Sözün özü şu ki bu adam lanet bir aileye sahip die dünyanın en kötü adamı ilan edilemez. Şuan zor durumda ve ne yapacağını bilemez halde die eşini de ileride rezil rüsva eder gibi bir önyargıya gerek yok.
Sizin vesilenizle mesajımdan alıntı yapan herkese söyleyeyim. BEN GÖRÜMCE OLACAK ŞAHISA HAK VERMİYORUM. KONU SAHİBİ SONUNA KADAR HAKLI.. Ama nişanlısı bu kadar hakareti haketmiyor. O da bence zor durumda.
Buradaki nişanlı öyle değil. Kızcağıza danışmadan evlilik tarihini ertelemek ve tüm hayatını ablasına adamak ve dahi aynı adanmayı @naneportakal dan da beklemek doğru mu yahu? Sizin eşinizle bu nişanlı hiç benziyor mu?
Ayrıca sadece biz değil @naneportakal , annesi babası abisi ablasıda gördü bunları. Ve takdir edersiniz ki kimse anne babası kadar düşünmez onu ve böyle karar verdiler.
Lütfen konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
Ben inanıyorum naneportakal bu temiz kalplilikle ve arkasında duran ailesiyle bu zor dönemi çabucak atlatacak.