- 10 Eylül 2011
- 5.643
- 22.612
- 598
Ay ÖZÜR DİLERİM YAAA.. gerçekten arkadaşlar hepiniz haklısınız.. @Mune den de özür dileyerek 3.banımı alarak diorum ki. Ne ş...siz, ne ezik, ne adi, ne cinsel isteksiz ne arsız yüzsüz bir nişanlıymış valla iiyi kurtulmuş kızımız. Asla anlamıyorlar ne demek istediğimi yaa. Keşke çocuk da girse yorumları okusa ne mal olduğunu anlasa kendini öldürse de kurtulsak..
bence nişanlısı özellikle cinsel kısma takıkKonu sahibinin görümcesi sen misin yoksa ?

Hepsinin suratı düştü. Aa biz bilmiyorduk dediler şaşkın şaşkın. Çok şey konuşuldu ama kısaltmak zorundayım.
 Hepsinin suratı düştü. Aa biz bilmiyorduk dediler şaşkın şaşkın. Çok şey konuşuldu ama kısaltmak zorundayım. 
 En sonunda ablası karşıma geçip “pü sana” dedi öfkeyle, üstüme yürür şekilde yanıma geldi. Orada ipler koptu. İçimden ne geçiyorsa bu sefer söyledim hiç korkmadan. Ablamda beni koruma iç güdüsüyle ablasının canına okudu diyebilirim.
 En sonunda ablası karşıma geçip “pü sana” dedi öfkeyle, üstüme yürür şekilde yanıma geldi. Orada ipler koptu. İçimden ne geçiyorsa bu sefer söyledim hiç korkmadan. Ablamda beni koruma iç güdüsüyle ablasının canına okudu diyebilirim.  kendimi sıkıyorum..
 kendimi sıkıyorum..  Nişanlım olacak kişi bin kere aradı açmadım, bir sürü mesaj atmış beni bırakma özür dilerim ailem adına diye. şimdi de engelledim. başka numaralardan arıyor yüzsüz.
 Nişanlım olacak kişi bin kere aradı açmadım, bir sürü mesaj atmış beni bırakma özür dilerim ailem adına diye. şimdi de engelledim. başka numaralardan arıyor yüzsüz. Nişanlım denecek insan ailesi karşısında ezik büzük kaldı, yazıklar olsun. O kadar bitti ki benim için. Canım babam annem çok üzüldü bunlar yüzünden asla unutmam.
 Nişanlım denecek insan ailesi karşısında ezik büzük kaldı, yazıklar olsun. O kadar bitti ki benim için. Canım babam annem çok üzüldü bunlar yüzünden asla unutmam.  gerçekten böyle aklı başında kadınlara hayranım
 gerçekten böyle aklı başında kadınlara hayranım