Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın kocasından nafaka alamıyor. Koca o kadar kötü ve belalı. Anlaşmalı ayrılmışlar belalı koca ile nasılsa. Üç çocuğa beş kuruş nafaka almamış, adamın huyunu bilip kenara beş kuruş koymamış. Ne hikmetse bu kadar fena bir adamdan da üç tane(!) doğurmuş.
Bişey diyeyim mi? Bence bu görümce zamanında belalı denen adamla da kendisi isteyerek evlenmiştir, hatta erken bir yaşta da evlenmiş ki çocukları boy boy sıralamış.

Ben de derin bir oh çektim ne yalan söyleyeyim, Allahın sevgili kuluymuşsun konu sahibi gerçekten bak, bence bir çocuk sevindir

Bişey diyeyim mi? Bence bu görümce zamanında belalı denen adamla da kendisi isteyerek evlenmiştir, hatta erken bir yaşta da evlenmiş ki çocukları boy boy sıralamış.

Ben de derin bir oh çektim ne yalan söyleyeyim, Allahın sevgili kuluymuşsun konu sahibi gerçekten bak, bence bir çocuk sevindir
Ben artık ex eniştenin mağdur olduğunu bile düşünmeye başladım.

ben onlara yük mü oluyorum, puu' diye
Ben yuk mu oluyorum diyor ya ay adim kadar eminim ayri ev tutmak icin kardesini somurmek icin ben yuk muyum diye diye durumlari buraya getirmistir. Aman ne var evlenmesinler dugunleri ertelensin ben az kardesimjn maasiyla geziyim yiyim bir de kredi cekeyim evimi yeni gelin evi gibi duzeyim kardesimle nisanlisinin evi olmasada olur ben cok cektim. Nasil bencil nasil sacini basini yollucaksjn.

"Git de çocuklarına nafaka bile vermediğini iddia ettiğin kocana püü diyebil sen" deseydiniz ya?
Ay bi de fenalaşmalar ayılıp bayılmalar. Niye demedin "Kardeşine, ananlara yedirirsin sen bu numaraları anca?" diye.

Ya da alnına bi yüzlük yapıştıraydınız "Aferin çok güzel bayılıyon, bu da benden olsun" diye.

Gerçek yüzlerini göstermişler nihayet. Anne babasıda ne kadar pişkinmiş. Kim onlara kızlarını sokağa atın demiş? Onlar kendilerine baksınlar, öz kızlarına torunlarına bakmıyorlar, evlerine sığdıramamışlar da, hem tüm sorumluluğu senin üstüne atıyorlar hemde pişkin pişkin konuşuyorlar. Hele o ablası😡😡 ne beter bir şeymiş o yahu ,asıl onlara püüü yazıklar olsun, terbiyesiz, hadsizler.

Hiç üzülme, verilmiş sadakan varmış ki bu aileden kurtuldun. Yoksa seni çok üzerlerdi. Dediklerimizde haklıymışız, bunların tüm yükünü sana yükleyeceklermiş. Ömrünün sonuna kadar da bakmanızı bekliyorlarmış.

Ben neredeyse annen yaşındayım, benim kızım da böyle bir durum yaşasa tıpkı annen baban gibi davranırdım. Helal olsun ailene. Abinde iyi demiş, yazlık konusunu.

Ohh vallahi senin adına ben rahatladım. Evet üzülürsün şimdi, ailende üzülür ama geçecek. Daha mutlu günlerin olacak, hiç endişelenme. Sen daha iyilerine layıksın , bu leş aileye değil. Asla kararından dönme, pişman olma. İlerde iyi ki diyeceksin.

Sizin desteğiniz olmadan nasıl eve çıkacaklar merak ediyorum. Ex nişanlı 4 bin lira maaşla üç çocuk baksın, ev kirası versin de görelim şimdi. Bu durumu kabul etseydiniz sonraki adım sizin birikiminize de el koymaktı büyük ihtimal. Ailesi bunu hesaplamış ki yazlık muhabbeti geçince bozulmuşlar.

Şu ablayı KK'da görmeyi çok istedim nedense :KK53: Bir de burada deseydi 'ben onlara yük mü oluyorum, puu' diye. Nasıl da arkasına bakmadan kaçardı gelen cevaplar karşısında.
İkinci sayfada beddulara başlardı😅

Gerçek yüzlerini göstermişler nihayet. Anne babasıda ne kadar pişkinmiş. Kim onlara kızlarını sokağa atın demiş? Onlar kendilerine baksınlar, öz kızlarına torunlarına bakmıyorlar, evlerine sığdıramamışlar da, hem tüm sorumluluğu senin üstüne atıyorlar hemde pişkin pişkin konuşuyorlar. Hele o ablası😡😡 ne beter bir şeymiş o yahu ,asıl onlara püüü yazıklar olsun, terbiyesiz, hadsizler.

Hiç üzülme, verilmiş sadakan varmış ki bu aileden kurtuldun. Yoksa seni çok üzerlerdi. Dediklerimizde haklıymışız, bunların tüm yükünü sana yükleyeceklermiş. Ömrünün sonuna kadar da bakmanızı bekliyorlarmış.

Ben neredeyse annen yaşındayım, benim kızım da böyle bir durum yaşasa tıpkı annen baban gibi davranırdım. Helal olsun ailene. Abinde iyi demiş, yazlık konusunu.

Ohh vallahi senin adına ben rahatladım. Evet üzülürsün şimdi, ailende üzülür ama geçecek. Daha mutlu günlerin olacak, hiç endişelenme. Sen daha iyilerine layıksın , bu leş aileye değil. Asla kararından dönme, pişman olma. İlerde iyi ki diyeceksin.
Çok alakasız ama söylemezsem dayanamıcam diyetteyim sizin her yorumunuzu okuduğumda yarın diyeti bozup kuru biber dolması yapmayı planlıyorum 😢🙈

Başım çok ağrıyor, kötüyüm ama sizi merakta bırakmak istemedim 😔

İki aile birlikte konuştuk. İlk önce havadan sudan konuşuldu, her şey normal. Sonra babam konuyu açtı. Ablası da geldi bu arada. Babam böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimizi bu olanların çok saçma olduğunu söyledi. Nişanlımın babası ve annesi de “o bizim kızımız atamayız ya bir erkek kardeşi var başında o dursun diye düşündük, sizin de iki kızınız var ortada mı bırakırdınız” dediler. Annemde olayın bu kadar basit olmadığını hafifleştirmemelerini, olayın tamamen başka olduğunu söyledi. Bende tüm düşüncelerimi güzel bir şekilde belirttim açıkça. Bir arada (böyle bir şey yok ama) abimde “kardeşim de birikimiyle anne babamıza yazlık almayı düşünüyor, ne iyi düşünmüş değil mi. ne kadar fedakar canım benim” dedi. 😶 Hepsinin suratı düştü. Aa biz bilmiyorduk dediler şaşkın şaşkın. Çok şey konuşuldu ama kısaltmak zorundayım.

Gayet güzel bir üslupla ilerlerken birden ablası ağlamaya fenalaşmaya başladı, ben mi yüküm şimdi ben mi engel oluyorum size ne alakası var biraz ertelense ne olur o da kadın beni neden anlamıyor dedi. 😳

Ağlamaya devam etti yerinde hıçkıra hıçkıra. Ailesi de “bak iyi mi oldu şimdi” dediler. Nişanlımda o arada bu durumun hallolacağını beni çok sevdiğini babama söyleyip durdu. Ama pasif! 😠 En sonunda ablası karşıma geçip “pü sana” dedi öfkeyle, üstüme yürür şekilde yanıma geldi. Orada ipler koptu. İçimden ne geçiyorsa bu sefer söyledim hiç korkmadan. Ablamda beni koruma iç güdüsüyle ablasının canına okudu diyebilirim.

Babamda size verecek kızım asla yok alın ablanızı sarmalayın kucaklayın evimden çıkın gidin dedi. Nişanlıma yüzüğü verdim anında. (olayı anlatmak adına nişanlım diyorum, artık değil) Annem şok oldu, tansiyonu şekeri var. O kadar kötü ki şu an. Kendimi mi toparlayım ailemi mi ne yapayım şu an bilemiyorum :KK43: kendimi sıkıyorum.. 😥 Nişanlım olacak kişi bin kere aradı açmadım, bir sürü mesaj atmış beni bırakma özür dilerim ailem adına diye. şimdi de engelledim. başka numaralardan arıyor yüzsüz.

Bunları yaşadıktan sonra emin olun Allah şahidim hiçbir şekilde dönmem.Özellikle ailemi bu kadar üzenlerle ve o ablayla?! asla asla işim olmaz. Öfke ve tiksinti arkasındayım. 😓 Nişanlım denecek insan ailesi karşısında ezik büzük kaldı, yazıklar olsun. O kadar bitti ki benim için. Canım babam annem çok üzüldü bunlar yüzünden asla unutmam. 😔

Çok şey oldu çok şey konuşuldu ama çok uzun oldu kısalttım o sebeple. boğazım düğüm düğüm. ilk defa bu kadar karışık ve kötü hissediyorum kendimi.

Tekrar tüm yazanlara beni kardeşi gibi görüp yol gösterenlere çok teşekkür ederim. Tanımadan görmeden sizleri inanın çok sevdim. Hepinizin hayatında en hayırlıları olur hep mutlu huzurlu olursunuz umarım. Çok çok sağ olun. İnşallah bu konu da benim gibi bunları yaşayanlara ders olur.
Nişanlın belki iyi niyetli belki seviyor ama dönme asla. Çünkü; 1. O kafadaki anne baba abla ile illaki görüşeceksin. Nişanlın küsse görüşmeyeceğim bile dese illaki görüşecek. 2.Nişanlın seni çantada keklik görüp senin kararlarını zamanında önemsemedi, kendi kendine nikah erteledi, kararı alıp sana söyledi. Bu yeterince kıymet vermediğini gösterir. Unutma ki her şey kaybedince kıymetlenir sen de şimdi kıymetli olacaksın ama bu gerçeği değiştirmeyecek. 3.Ailesinin yanında ezik durdu dedin, bu işte asla değişmez, bu tavrı daha bir çok şeyde yaşayacaktın evlenseydin. Belki de iyi oldu böylelikle gerçek yüzleri ortaya çıktı. Allah karşına senin gibi temiz birini ailen gibi temiz bir aileyi çıkarsın, mutlu ol inşallah.

Konusahibi bunlar arsız sen atanınca kapına tekrar dayanabilirler 😐 Nişanlın çok ezikmiş baksana onlar istediği gibi çeviriyor her türlü bu evlilik çok üzerdi seni , Allah kurtardı seni. Şimdi üzülüyorsun ama on yıl sonra depresyon hastası olarak iki bebeyle de bitirebilirdin bu evliliği, sadece zaman ver kendine sadece..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X