Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusahibi bunlar arsız sen atanınca kapına tekrar dayanabilirler 😐 Nişanlın çok ezikmiş baksana onlar istediği gibi çeviriyor her türlü bu evlilik çok üzerdi seni , Allah kurtardı seni. Şimdi üzülüyorsun ama on yıl sonra depresyon hastası olarak iki bebeyle de bitirebilirdin bu evliliği, sadece zaman ver kendine sadece..
Bu kadar yüzgöz olduktan sonra, atanınca kapısına dayanan ailenin 2 yaldızlı lafına kanar giderse acımam ben bu kıza.

Bencil ve yüzsüz tukuruk sacip durmus. Nirvanalarda geziyordur suan "yük"lüyüm ben" yük"oldum diye.asla kabul etmez sorunlu oldugunu
Evet, haklı, yük. Bildiğin yük. 32 yaşında, çocukları okul kreş çağında, eli ayağı tutuyor ama çalışamaz hanfendi, depresyonda şu an.

Ilk basta sessizce işi çeviriyor sanıyordum da baya baya açıkdan yapıyormus kadın.
Olaylari buraya getirmese gorumce adina uzulecegim 3 cocugu ile yazik sorunlu esi varmis bosanmis destek olunsun ise girsin annesi cocuklara baksin ablamizda isinde gucunde yasasin demi ama yok ablanin toto kiymetli calismiycakmis gezecek yiycek elinde telefon tiktokda gezicek eminim ki hayali buydu kardeside parayi akitacak mutfak dolaacak esyalar yapilacak. Ben yukmuyum yapicaksiniz siz diye cemkircek istedigi olmayinca.

Evet, haklı, yük. Bildiğin yük. 32 yaşında, çocukları okul kreş çağında, eli ayağı tutuyor ama çalışamaz hanfendi, depresyonda şu an.
Depresyonuna tukuriim onun, ben de bosandim.ettim, kimseye de guvenmedim, kopek gibi de calistim kis kiyamet, sirtimi kimseye yaslamadim, millete bak yelloz pacoz

Kesin hayali kardesinin duzdugu evde tiktoklarda takilmakdi. O yuzden calisamiyor. İsine gelmiyor haspam tukurukleri icine kacacisa

Olaylari buraya getirmese gorumce adina uzulecegim 3 cocugu ile yazik sorunlu esi varmis bosanmis destek olunsun ise girsin annesi cocuklara baksin ablamizda isinde gucunde yasasin demi ama yok ablanin toto kiymetli calismiycakmis gezecek yiycek elinde telefon tiktokda gezicek eminim ki hayali buydu kardeside parayi akitacak mutfak dolaacak esyalar yapilacak. Ben yukmuyum yapicaksiniz siz diye cemkircek istedigi olmayinca.
Herkesin bir hayatı var sonucda. Elbette kardeştir sıkıştığı yerde yardım eder. Ama altınlarına el koyacak, düğününü ertelettirecek kadar değil.

Kesin hayali kardesinin duzdugu evde tiktoklarda takilmakdi. O yuzden calisamiyor. İsine gelmiyor haspam tukurukleri icine kacacisa
yarın birgün görümcenin 3 çocuğu dayılarına bırakıp tiktoktan tanıştığı adama kaçmayacağının garantisi nedir : ))

Herkesin bir hayatı var sonucda. Elbette kardeştir sıkıştığı yerde yardım eder. Ama altınlarına el koyacak, düğününü ertelettirecek kadar değil.
Suan o benim yuvam yikildi. Kimse yuva kurmasin yikilsin dunya modunda dugunleri ertelensin demesinin nedeni bu bencil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X