Nişanlım ablasıyla yaşayacakmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size olacakları söyleyeyim. Abla kardesinin parasina guvenerek boşandı. Yeni bir ev, yeni bir hayat bagimsizlik, ana baba faktörü de yok. Gemiyi terk etme zamani geldi dedi. Uc cocuk yapana kadar adamin kötülüğünü görmemiş olamaz. Kötünün iyisi dedi Cikti yola.

Simdi plan bozuldu. Kardesi ayri bir ev açsa bile ağzının tadi bozulmus bir kere. Gelinin parasi var diye hesap ediyorlardı, iki maas iki hane yuvarlanıp gidecekti.

Eger ayri bir ev olamayacaksa para akışı istediği gibi olmayacaksa ana babanin gölgesinde , onların düzeninde yasamak istemeyecek boşandığı esine geri dönecek bu abla.

Yapılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Bu hikayede 2 mağdur var arkadaşlar. Pasif pasif die cinsel hayatından insanlığına, karı kılıklılığından işe yaramamazlığına kadar gömdüğünüz çocuk da bütün hayalleri yıkılmış, yaşlı anne babası, çoluğuyla çocuğuyla ortada kalmış bir ablayla hayatı mahvolacak bir insan.. O da eminim ki bir yerlerde bitik haldedir. Adam mı öldürdü namussuzluk mu yaptı ben anlamıorm ailesiyle nişanlısı arasında kalmış bir insan için nasıl bu kadar alaylı yorumlar yapılır ya.

Konu sahibi sen evet çok haklısın. Ama buradakilerin gazına gelip emek ettiğin sevgine bir anda nefret besleme.. Kalp ağrın elbet geçer ama nişanlına da haksızlık yaptığını düşünmeye başlarsan ve dönüşü olmazsa ölene kadar geçmez vicdan azabın.. Artık bence konuyu yoruma kapattır ve bir kaç gün enüne boyuna sağlıklı düşün.

Başım çok ağrıyor, kötüyüm ama sizi merakta bırakmak istemedim 😔

İki aile birlikte konuştuk. İlk önce havadan sudan konuşuldu, her şey normal. Sonra babam konuyu açtı. Ablası da geldi bu arada. Babam böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimizi bu olanların çok saçma olduğunu söyledi. Nişanlımın babası ve annesi de “o bizim kızımız atamayız ya bir erkek kardeşi var başında o dursun diye düşündük, sizin de iki kızınız var ortada mı bırakırdınız” dediler. Annemde olayın bu kadar basit olmadığını hafifleştirmemelerini, olayın tamamen başka olduğunu söyledi. Bende tüm düşüncelerimi güzel bir şekilde belirttim açıkça. Bir arada (böyle bir şey yok ama) abimde “kardeşim de birikimiyle anne babamıza yazlık almayı düşünüyor, ne iyi düşünmüş değil mi. ne kadar fedakar canım benim” dedi. 😶 Hepsinin suratı düştü. Aa biz bilmiyorduk dediler şaşkın şaşkın. Çok şey konuşuldu ama kısaltmak zorundayım.

Gayet güzel bir üslupla ilerlerken birden ablası ağlamaya fenalaşmaya başladı, ben mi yüküm şimdi ben mi engel oluyorum size ne alakası var biraz ertelense ne olur o da kadın beni neden anlamıyor dedi. 😳

Ağlamaya devam etti yerinde hıçkıra hıçkıra. Ailesi de “bak iyi mi oldu şimdi” dediler. Nişanlımda o arada bu durumun hallolacağını beni çok sevdiğini babama söyleyip durdu. Ama pasif! 😠 En sonunda ablası karşıma geçip “pü sana” dedi öfkeyle, üstüme yürür şekilde yanıma geldi. Orada ipler koptu. İçimden ne geçiyorsa bu sefer söyledim hiç korkmadan. Ablamda beni koruma iç güdüsüyle ablasının canına okudu diyebilirim.

Babamda size verecek kızım asla yok alın ablanızı sarmalayın kucaklayın evimden çıkın gidin dedi. Nişanlıma yüzüğü verdim anında. (olayı anlatmak adına nişanlım diyorum, artık değil) Annem şok oldu, tansiyonu şekeri var. O kadar kötü ki şu an. Kendimi mi toparlayım ailemi mi ne yapayım şu an bilemiyorum :KK43: kendimi sıkıyorum.. 😥 Nişanlım olacak kişi bin kere aradı açmadım, bir sürü mesaj atmış beni bırakma özür dilerim ailem adına diye. şimdi de engelledim. başka numaralardan arıyor yüzsüz.

Bunları yaşadıktan sonra emin olun Allah şahidim hiçbir şekilde dönmem.Özellikle ailemi bu kadar üzenlerle ve o ablayla?! asla asla işim olmaz. Öfke ve tiksinti arkasındayım. 😓 Nişanlım denecek insan ailesi karşısında ezik büzük kaldı, yazıklar olsun. O kadar bitti ki benim için. Canım babam annem çok üzüldü bunlar yüzünden asla unutmam. 😔

Çok şey oldu çok şey konuşuldu ama çok uzun oldu kısalttım o sebeple. boğazım düğüm düğüm. ilk defa bu kadar karışık ve kötü hissediyorum kendimi.

Tekrar tüm yazanlara beni kardeşi gibi görüp yol gösterenlere çok teşekkür ederim. Tanımadan görmeden sizleri inanın çok sevdim. Hepinizin hayatında en hayırlıları olur hep mutlu huzurlu olursunuz umarım. Çok çok sağ olun. İnşallah bu konu da benim gibi bunları yaşayanlara ders olur.
tam da beklediğim gibi olmuş, gidip sakince fikrinizi anlatmissiniz. onlar da gercek yüzlerini göstermişler. ablası care kalmayınca duygu somurusu yapmış, o da ise yaramayınca kavgaya dökmüş. eğer sen sabredip idare etmeye calissaydin, ya da ailene söylemeseydin yine sana yumuşak gideceklerdi. hoş durgunu iptal edince her halükarda ailenin haberi olacakta zaten. simdi sen kendine dikkat et, kafanı dağıtacak seyler yap. insallah hakkında en hayirlisi olur.

Ben iki lafa yada seni seviyorumlara kanıp bunları unutacak kadar aptal değilim. Asla işlemez. Yüreğim öyle soğudu ki öyle tiksinti duyuyorum ki. Bu duygularım biliyorum hafifleyecek ama ne olursa olsun hiçbir koşulda işim olmaz. Bana inanın yürekten söylüyorum. Ailemi de hiçe sayacak bir insan değilim. Atandığımda da bunların yüzünü hiçbir yerde göremeyecek karşılaşmayacak olmam beni mutlu ediyor.

Bu konuyu okuyanlar benim gibi böyle durumlar yaşayanlar lütfen acele etmesin evlilik için. İnanın hepsi bal gibiydiler. Bir anda o kötülükleri çıktı, inanamadım.

Nişanlım olacak kişi de başka numaralardan ağlayarak mesaj atmış sesli.

Canım çok acıyor ama toparlayacağım kendimi. Rüyada gibiyim şu an. İnşallah geçecek. :KK43:

yarın birgün görümcenin 3 çocuğu dayılarına bırakıp tiktoktan tanıştığı adama kaçmayacağının garantisi nedir : ))
Dayida esra erola cikip kardesini arar tiktoktan koca buldu 3 cocugu birakip gitti kardesimi bulun geri donup beni somursun nisanlimdan ayrildigima degsin diye yakinirdi. 😂

Inanin simdi uzuleceksiniz belki en fazla surecegi bir kac ay o kadar bile degil ama kabul edip evlenseydiniz maas alacaginiz gunun gelmesini bile istemezdiniz sanki gorumce ailesiyle yasayacakta sizde gidip neden burada demissiniz gibi davranmislar babaniz deseydi keske allah korusun benim kizim bu durumda olsaydi abisine kardesine gelene kadar arkasinda ben dururum dag gibi ne kadar dusunceli aile kizlari icin ezik ogullarini dahada ezmisler

Yapılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Bu hikayede 2 mağdur var arkadaşlar. Pasif pasif die cinsel hayatından insanlığına, karı kılıklılığından işe yaramamazlığına kadar gömdüğünüz çocuk da bütün hayalleri yıkılmış, yaşlı anne babası, çoluğuyla çocuğuyla ortada kalmış bir ablayla hayatı mahvolacak bir insan.. O da eminim ki bir yerlerde bitik haldedir. Adam mı öldürdü namussuzluk mu yaptı ben anlamıorm ailesiyle nişanlısı arasında kalmış bir insan için nasıl bu kadar alaylı yorumlar yapılır ya.

Konu sahibi sen evet çok haklısın. Ama buradakilerin gazına gelip emek ettiğin sevgine bir anda nefret besleme.. Kalp ağrın elbet geçer ama nişanlına da haksızlık yaptığını düşünmeye başlarsan ve dönüşü olmazsa ölene kadar geçmez vicdan azabın.. Artık bence konuyu yoruma kapattır ve bir kaç gün enüne boyuna sağlıklı düşün.
Nişanlısı konu sahibine sormadan düğünü ötelemeye karar vermiş, kızın birikimleri var birde bu arada, ablaya yardım edilmesi bence de normaldi ama ne zaman kızın hakkına girdiler insanlar o zaman tepki gösterdi
Bence kötü şeyleri düşünmek aşk acısını hafifletiyor🤷🏻‍♀️

ayy ağlatacaksınız beni kendisi bu fedakarlıkları yapmak istiyor olabilir bu kızın günahı ne sorulmadan düğün tarihi bile ertelenmiş. Görümce hazretleri pardon zavallı görümce ne zaman psikolojik olarak müsait olursa o zaman olurdu artık.

Başım çok ağrıyor, kötüyüm ama sizi merakta bırakmak istemedim 😔

İki aile birlikte konuştuk. İlk önce havadan sudan konuşuldu, her şey normal. Sonra babam konuyu açtı. Ablası da geldi bu arada. Babam böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimizi bu olanların çok saçma olduğunu söyledi. Nişanlımın babası ve annesi de “o bizim kızımız atamayız ya bir erkek kardeşi var başında o dursun diye düşündük, sizin de iki kızınız var ortada mı bırakırdınız” dediler. Annemde olayın bu kadar basit olmadığını hafifleştirmemelerini, olayın tamamen başka olduğunu söyledi. Bende tüm düşüncelerimi güzel bir şekilde belirttim açıkça. Bir arada (böyle bir şey yok ama) abimde “kardeşim de birikimiyle anne babamıza yazlık almayı düşünüyor, ne iyi düşünmüş değil mi. ne kadar fedakar canım benim” dedi. 😶 Hepsinin suratı düştü. Aa biz bilmiyorduk dediler şaşkın şaşkın. Çok şey konuşuldu ama kısaltmak zorundayım.

Gayet güzel bir üslupla ilerlerken birden ablası ağlamaya fenalaşmaya başladı, ben mi yüküm şimdi ben mi engel oluyorum size ne alakası var biraz ertelense ne olur o da kadın beni neden anlamıyor dedi. 😳

Ağlamaya devam etti yerinde hıçkıra hıçkıra. Ailesi de “bak iyi mi oldu şimdi” dediler. Nişanlımda o arada bu durumun hallolacağını beni çok sevdiğini babama söyleyip durdu. Ama pasif! 😠 En sonunda ablası karşıma geçip “pü sana” dedi öfkeyle, üstüme yürür şekilde yanıma geldi. Orada ipler koptu. İçimden ne geçiyorsa bu sefer söyledim hiç korkmadan. Ablamda beni koruma iç güdüsüyle ablasının canına okudu diyebilirim.

Babamda size verecek kızım asla yok alın ablanızı sarmalayın kucaklayın evimden çıkın gidin dedi. Nişanlıma yüzüğü verdim anında. (olayı anlatmak adına nişanlım diyorum, artık değil) Annem şok oldu, tansiyonu şekeri var. O kadar kötü ki şu an. Kendimi mi toparlayım ailemi mi ne yapayım şu an bilemiyorum :KK43: kendimi sıkıyorum.. 😥 Nişanlım olacak kişi bin kere aradı açmadım, bir sürü mesaj atmış beni bırakma özür dilerim ailem adına diye. şimdi de engelledim. başka numaralardan arıyor yüzsüz.

Bunları yaşadıktan sonra emin olun Allah şahidim hiçbir şekilde dönmem.Özellikle ailemi bu kadar üzenlerle ve o ablayla?! asla asla işim olmaz. Öfke ve tiksinti arkasındayım. 😓 Nişanlım denecek insan ailesi karşısında ezik büzük kaldı, yazıklar olsun. O kadar bitti ki benim için. Canım babam annem çok üzüldü bunlar yüzünden asla unutmam. 😔

Çok şey oldu çok şey konuşuldu ama çok uzun oldu kısalttım o sebeple. boğazım düğüm düğüm. ilk defa bu kadar karışık ve kötü hissediyorum kendimi.

Tekrar tüm yazanlara beni kardeşi gibi görüp yol gösterenlere çok teşekkür ederim. Tanımadan görmeden sizleri inanın çok sevdim. Hepinizin hayatında en hayırlıları olur hep mutlu huzurlu olursunuz umarım. Çok çok sağ olun. İnşallah bu konu da benim gibi bunları yaşayanlara ders olur.
Ay bu ne bicim aile ayol.
Manipulasyoncular asil onlara pü.. iyi bi karar.

Ben iki lafa yada seni seviyorumlara kanıp bunları unutacak kadar aptal değilim. Asla işlemez. Yüreğim öyle soğudu ki öyle tiksinti duyuyorum ki. Bu duygularım biliyorum hafifleyecek ama ne olursa olsun hiçbir koşulda işim olmaz. Bana inanın yürekten söylüyorum. Ailemi de hiçe sayacak bir insan değilim. Atandığımda da bunların yüzünü hiçbir yerde göremeyecek karşılaşmayacak olmam beni mutlu ediyor.

Bu konuyu okuyanlar benim gibi böyle durumlar yaşayanlar lütfen acele etmesin evlilik için. İnanın hepsi bal gibiydiler. Bir anda o kötülükleri çıktı, inanamadım.

Nişanlım olacak kişi de başka numaralardan ağlayarak mesaj atmış sesli.

Canım çok acıyor ama toparlayacağım kendimi. Rüyada gibiyim şu an. İnşallah geçecek. :KK43:
Ablacim cok duzgun ve iyi niyetli bi kizsin, insallah seni hak edecek, dogru duzgun bi ailesi olan, sana ve iliskinize her anlamda sahip.cikacak kapasiteye sahip biri cikar karsina, her acı geçiyor, zamanla bu da gececek, dogru karar verdin, yolun acik olsun

Nişanlısı konu sahibine sormadan düğünü ötelemeye karar vermiş, kızın birikimleri var birde bu arada, ablaya yardım edilmesi bence de normaldi ama ne zaman kızın hakkına girdiler insanlar o zaman tepki gösterdi
Bence kötü şeyleri düşünmek aşk acısını hafifletiyor🤷🏻‍♀️
Ben de tabiki kızın haklı olduğunu ve bunları haketmediğini düşünüyorum ama bunca zaman emek verdiği bir ilişki hakkında burda bir kaç münasebetsizin alaycı konuşmalarını ben bile sindiremedim yaa. Çocuk da dik durmamış ama dik dursa bu sefer ailesi silecek çocuğu. Naapsın arada kalmış yaa. Eyvallah ayrıldılar bitti diyelim ama bir insan bu kadar aşağılanmaz..

Hanımefendi, biz gayet iyi biliyoruz o mağdurrr masummm kuzuları. Evlendikten sonra sadece karılarına hayır diyorlar, sadece karılarına dişleri geçiyor, bu adamlar çok iyi evlat ama felaket bir koca ve baba oluyorlar. Umarım gözünüzün nuruna da böylesi denk gelirse hafizanallah, bu iyi niyetinizi koruyabilirsiniz.

Ben yuk mu oluyorum diyor ya ay adim kadar eminim ayri ev tutmak icin kardesini somurmek icin ben yuk muyum diye diye durumlari buraya getirmistir. Aman ne var evlenmesinler dugunleri ertelensin ben az kardesimjn maasiyla geziyim yiyim bir de kredi cekeyim evimi yeni gelin evi gibi duzeyim kardesimle nisanlisinin evi olmasada olur ben cok cektim. Nasil bencil nasil sacini basini yollucaksjn.
Bekar olan bir ablam var, çalışıyor kendisi. Kartlarından birini bana vermişti ihtiyacım olduğunda kullanmam için. Öğrenciyim ben de. Sanırım sadece bir kez kullandım.

Babam hariç birinin parasını harcamak rahatsız ediyor beni. Nişanlının ablası da ailesinin birikimi falan vardır onu istese anlardım yine. Evlenmek üzere olan kardeşine engel oldu resmen. Sırf bu yüzden yapmış bile olabilir. Ben ayrı eve çıkabileceklerine inanmıyorum zaten. Amaç ya konu sahibinin birikimine de el koymak ya da kardeş evlenince musluk kesilir diye bu işe mani olmak.

Bir de bu her yerde ayılıp bayılanlar da ayrı tuhaf. Abla kesin gelmeden çalışmıştır rolüne, kendini yere falan da attı mı acaba merak ettim 😂

Ben de tabiki kızın haklı olduğunu ve bunları haketmediğini düşünüyorum ama bunca zaman emek verdiği bir ilişki hakkında burda bir kaç münasebetsizin alaycı konuşmalarını ben bile sindiremedim yaa. Çocuk da dik durmamış ama dik dursa bu sefer ailesi silecek çocuğu. Naapsın arada kalmış yaa. Eyvallah ayrıldılar bitti diyelim ama bir insan bu kadar aşağılanmaz..
Kim asagilanmis?

ayy ağlatacaksınız beni kendisi bu fedakarlıkları yapmak istiyor olabilir bu kızın günahı ne sorulmadan düğün tarihi bile ertelenmiş. Görümce hazretleri pardon zavallı görümce ne zaman psikolojik olarak müsait olursa o zaman olurdu artık.
Burada görümceyi savunan yok tabiki. Ama ailesiyle nişanlısı arasında kaldı die gencecik bir insanı cinsel yetersizliğine kadar da vurmazsınız di mi

Şu an görümcenin ve ex nişanlının tüm planı bozuldu çünkü konu sahibinin maaşına ve birikimine güvenerek hareket edeceklerdi. Bırakın beraber ayrı eve çıkmayı, dört bin lira maaşla kendisine bile yetemeyecek, tam bir loser.

@naneportakal Dündendir hep aklımdaydınız, evlenmeden gerçek yüzlerini görmüş olmanıza çok sevindim. Şu an hissettiklerinizi anlayabiliyorum ama geçecek ♥️ Çok güzel bir aileniz var, abinizin de ağzına sağlık

Bu konuda bir yere kadar herkes kardesin destek vermesini makul gördü ama dugunu ertele, bana ayri ev aç. Bunlar artik çizmeyi asiyor. Adam yıkık da kiz neci olacak bu durumda bi dusunun?

evliliği kötü giden kadın kendini maddi anlmda garantiye almadan 3 çocuk yapıyor, boşanıp ailesinin evine dönüyor ama yavruma zor geliyor aileyle yaşamak ayrı ev açtırtmak istiyor. Bunun için kurban konu sahibinin nişanlısı seçiliyor. Çünkü konu sahibi nasılsa atanacak onların maddi durumu iyi olacak. Ama konu sahibi kendi mutlu evliliğinde çocuk yapabilmek için yıllarca birikim yapmak zorunda kalacak.

adil miydi bu?

bu arada araya aileler girince karşı taraf alttan alır, yan çizerler ayrı ev meselesini kapatırlar diye bekliyordum ben ama iyice yüzsüz çıktılar.

hakkında hayırlısı olsun @naneportakal gerçekten çok üzüldüm sonunun böyle olmasına. Sen o ağlayarak atılan mesajları falan okuma lütfen. Kapat telefonunu geç ailenle vakit geçir. İyi ki varlar, iyi ki yanındalar ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X